Προς το περιεχόμενο

Wd my passport wireless αλλαγή κελύφους

Kostikas123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα. Έχω ένα εξωτερικό δίσκο wd my passport wireless πρώτης γενιάς. Δυστυχώς χάλασε η θύρα και δεν μπορώ ούτε να το συνδέσω σε pc αλλά ούτε και να το φορτίσω. Τα αρχεία υπάρχουν στο δίσκο, τα βλέπω μέσω του wireless αλλά δεν μπορώ να τα μεταφέρω γιατί δε θα με φτάσει η μπαταρία. Γνωρίζει κάποιος εάν μπορώ για το εν λόγω μοντέλο εάν υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς του δίσκου σε νέο κουτί όπως πχ τα icy box?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, zx1234r είπε

Ναι. Απλός 2.5 ιντσών δίσκος είναι στο εσωτερικό. Τον βγάζεις και τον κοτσάρεις σε μία θήκη και το βάζεις σε usb.

Τέλεια, σε ευχαριστώ πολύ. Επειδή δεν ήξερα τι ισχύει, έκανα μια ερώτηση σε εταιρεία ανάκτησης δεδομένων (ο δίσκος δεν έχει χαλάσει, μόνο το usb) και μου άρχισαν την παπάτζα ότι οι εξωτερικοί δίσκοι έχουν δύσκολα κυκλώματα και δεν επισκευάζονται, μόνο ανάκτηση δεδομένων μπορεί να γίνει με κόστος 60 (διάγνωση)+600(ανάκτηση) και με κούφαναν.

1 λεπτό πριν, Kostikas123 είπε

Τέλεια, σε ευχαριστώ πολύ. Επειδή δεν ήξερα τι ισχύει, έκανα μια ερώτηση σε εταιρεία ανάκτησης δεδομένων (ο δίσκος δεν έχει χαλάσει, μόνο το usb) και μου άρχισαν την παπάτζα ότι οι εξωτερικοί δίσκοι έχουν δύσκολα κυκλώματα και δεν επισκευάζονται, μόνο ανάκτηση δεδομένων μπορεί να γίνει με κόστος 60 (διάγνωση)+600(ανάκτηση) και με κούφαναν.

Νομίζω όμως οτι αν το πας σε έναν καλό ηλεκτρονικό θα στο φτιάξει εύκολα και σχετικά φθηνά. Δεν είναι δύσκολο να σου κολλήσει πάλι την usb. Αρκεί να είναι καλός και αξιόπιστος.

39 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Νομίζω όμως οτι αν το πας σε έναν καλό ηλεκτρονικό θα στο φτιάξει εύκολα και σχετικά φθηνά. Δεν είναι δύσκολο να σου κολλήσει πάλι την usb. Αρκεί να είναι καλός και αξιόπιστος.

Προτιμώ να αλλάξω θήκη γιατί η μαμά θήκη είναι τεράστια. Το ότι θα χάσω το wireless δε με πολυαπασχολεί γιατί γενικά σαν υλοποίηση, η wd τα έκανε μαντάρα. Μέτρια η εφαρμογή της, τις μισές φορές χάνεται η σύνδεση. 

Μόλις τώρα, Kostikas123 είπε

Προτιμώ να αλλάξω θήκη γιατί η μαμά θήκη είναι τεράστια. Το ότι θα χάσω το wireless δε με πολυαπασχολεί γιατί γενικά σαν υλοποίηση, η wd τα έκανε μαντάρα. Μέτρια η εφαρμογή της, τις μισές φορές χάνεται η σύνδεση. 

Αυτό μου θυμίζει μία εποχή που είχα πάρει έναν εξωτερικό δίσκο WD με gigabit ethernet και τελικά έπιανε ταχύτητες 40mbps γιατί είχε μούφα επεξεργαστή.

4 ώρες πριν, zx1234r είπε

Αυτό μου θυμίζει μία εποχή που είχα πάρει έναν εξωτερικό δίσκο WD με gigabit ethernet και τελικά έπιανε ταχύτητες 40mbps γιατί είχε μούφα επεξεργαστή.

Καλά και εγώ χρυσά το πλήρωσα και αυτό και ένα wd my cloud για το online access που προσφέρουν και τελικά είναι οι μεγαλύτερες μούφες. Δεν ξέρω εάν άλλες εταιρείες έχουν καλύτερη υλοποίηση αλλά η wd είναι για κλάματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...