zaccki Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Καλημέρα σε όλη την παρέα. Έχω δυο ερωτήσεις σχετικά με το Huawei P30 Pro (που υποθέτω ότι θα ισχύει για όλες τις συσκευές της Huawei) και το firmware του: 1. Οι συσκευές που πουλάνε οι πάροχοι (Cosmote/Γερμανός, Vodafone κτλ) είναι carrier branded? Δλδ έρχονται με το boot logo της cosmote/vodafone καθώς και με τις αντιστοιχες εφαρμογές των εταιριών αυτών? 2. Διάβασα στο xda ότι ακόμα και όταν μια συσκευή είναι unbranded από παρόχο, με το που βάζεις πχ. μια sim της vodafone κατεβάζει αυτόματα το αντίστοιχο custom firmware της vodafone και γίνεται vodafone branded. Ισχύει κάτι τέτοιο? Και αν ναι, υπάρχει τρόπος επαναφοράς σε unbranded firmware? Ευχαριστώ πολύ!
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Τα dual sim με Cosmote και Vodafone για παράδειγμα, ποιο firmware κατεβαζουν;
xx1100 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, zaccki είπε Καλημέρα σε όλη την παρέα. Έχω δυο ερωτήσεις σχετικά με το Huawei P30 Pro (που υποθέτω ότι θα ισχύει για όλες τις συσκευές της Huawei) και το firmware του: 1. Οι συσκευές που πουλάνε οι πάροχοι (Cosmote/Γερμανός, Vodafone κτλ) είναι carrier branded? Δλδ έρχονται με το boot logo της cosmote/vodafone καθώς και με τις αντιστοιχες εφαρμογές των εταιριών αυτών? 2. Διάβασα στο xda ότι ακόμα και όταν μια συσκευή είναι unbranded από παρόχο, με το που βάζεις πχ. μια sim της vodafone κατεβάζει αυτόματα το αντίστοιχο custom firmware της vodafone και γίνεται vodafone branded. Ισχύει κάτι τέτοιο? Και αν ναι, υπάρχει τρόπος επαναφοράς σε unbranded firmware? Ευχαριστώ πολύ! Νομίζω ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Το firmware είναι της Huawei... Η cosmote (στο δικό μου Mate 20 pro) δεν έχει καμία επίδραση.
zaccki Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 6 ώρες πριν, Talepwros είπε Τα dual sim με Cosmote και Vodafone για παράδειγμα, ποιο firmware κατεβαζουν; Αυτο ακριβως ειναι το παραδοξο! Για αυτο ακριβως ρωταω αν εχει παρατηρησει κατι καποιος. @xx1100 Σε ευχαριστω για την πληροφορια.
stark Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Στις 1/7/2020 στις 1:47 ΜΜ, zaccki είπε Αυτο ακριβως ειναι το παραδοξο! Για αυτο ακριβως ρωταω αν εχει παρατηρησει κατι καποιος. @xx1100 Σε ευχαριστω για την πληροφορια. Εχω την εντύπωση ότι απλά Carrier Services κατεβάζουν από το Play Store ανάλογα με το δίκτυο στο οποίο βρίσκονται + τα Carrier Settings που στέλνει η Cosmote / Vodafone remotely (μέσω της SIM, του δικτύου data ή / και με κάποιο άλλο τρόπο).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα