nikolaos13 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Headphones 9.04 EUR[amazon.de Prime Members] 9.04 ευρώ τελική με μεταφορικά μέσα, με την χρήση του 10ευρου κουπονιού.
barman_ Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 15 minutes ago, nikolaos13 said: Headphones 9.04 EUR[amazon.de Prime Members] 9.04 ευρώ τελική με μεταφορικά μέσα, με την χρήση του 10ευρου κουπονιού. Πολύ καλή φάση αρκεί να έχεις prime Αν έχει κάποιος και μπορεί να μας εξυπηρετησει ίσως...
AllNatural Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Εμένα με Ρrime από Ελλάδα μου βγάζει κανονική τιμη
tonyduke Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Αγόρασα χθες ακουστικα mpow H12 απο amazon uk, 25£ με προωθητικη ενεργεια -50%. Αυτο ετρεξε ξατφνικα μετα που ειχα αφησει τα ακουστικα στο καλαθι για καποιες ωρες. Μετα την αγορα τους, η προωθητικη ενεργεια εξαφανιστηκε και τα ακουστικα πουλιούνται 49£. Νομιζω ειναι εξατομικευμενο επιθετικο marketing της amazon, το εχω διαπιστωσει λογω κι αλλων αντιστοιχων περιστατικων.
s2117 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 7 ώρες πριν, AllNatural είπε Εμένα με Ρrime από Ελλάδα μου βγάζει κανονική τιμη Καλημέρα, μία ελαφρώς άσχετη με το θέμα ερώτηση...Προσφέρει κάτι το prime για Ελλάδα; Μεταφορικά κανονικά δε χρεώνει, όπως και χωρίς αυτό;
AllNatural Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Τυπικα οχι, εγω σκεψου το κανα μονο και μονο επειδη ταν για prime users η προσφορα 1
pankostas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Επίσης σαν prime, έχεις και πρόσβαση στο Amazon Prime Video. Ακόμα βέβαια δεν υπάρχει μεγάλο περιεχόμενο με ελληνικούς υπότιτλους.
eliac7 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Μπήκα Prime αλλά ακόμη εμένα με τιμή στα 45.99 μου το δείχνει. Πρέπει να κάνω κάτι; 😕 EDIT: Πρέπει να έχει τελειώσει η προσφορά. Thanks πάντως TS. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2020 από Instagram
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα