mk12 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να βάλω 2 500gb hdd όπου είχα στον παλιό μου υπολογιστή όπου χάλασε και είχε Windows 7 πήρα απόφαση να αλλάξω matherboard+cpu+ram. Και να κάνω νεα εγκατάσταση windows 10 σε νέο m. 2 ssd 120gb, μπορώ να το κάνω χωρίς να κάνω format στους άλλους 2 σκληρούς δισκους;;;;;;
benign Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ναι,κανενα προβλημα.Αρκει να μην ειχες εγκαταστησει εκει (στους 2 500αρηδες) windows. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2020 από benign
mk12 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Καλημέρα. Το θέμα είναι ότι η εγκατάσταση των Windows 7 είχε γίνει σε 1 από τους 2 σκληρούς δίσκους όταν χάλασε. Αλλά εγώ τώρα πήρα έναν m.2ssd ώστε να περάσω εκεί τα Windows 10 ώστε να κανει boot πιο γρήγορα
Μακιαβέλλι Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 10 λεπτά πριν, mk12 είπε Καλημέρα. Το θέμα είναι ότι η εγκατάσταση των Windows 7 είχε γίνει σε 1 από τους 2 σκληρούς δίσκους όταν χάλασε. Αλλά εγώ τώρα πήρα έναν m.2ssd ώστε να περάσω εκεί τα Windows 10 ώστε να κανει boot πιο γρήγορα Θα λειτουργήσει κανονικά ακόμα κι αν έχει windows. Απλα θα σου δεσμεύουν χώρο τα win7 τα οποία δεν θα αξιοποιείς. Κατά τα άλλα ο δίσκος θα είναι λειτουργικός.
mk12 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δηλαδή μπορώ να τους βάλω κανονικά και μετα να διαγράψω τα παλιά Windows 7;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα