johnnystachoulis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Καλησπερα σας..εκανα επαναφορα εργ. ρυθμησεων στο κινητο μου αλλα ξεχασα να αποκρυπτογραφησω την καρτα sd πρωτα κ τωρα μ λεει πως πρεπει να κανω αποκρυπτογραφηση στην συσκευη π εγινε η κρυπτογραφηση...πως μπορω να ανακτησω τα δεδομενα? Ευχαριστω εκ των προτερων
AntiCambeR Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, johnnystachoulis είπε Καλησπερα σας..εκανα επαναφορα εργ. ρυθμησεων στο κινητο μου αλλα ξεχασα να αποκρυπτογραφησω την καρτα sd πρωτα κ τωρα μ λεει πως πρεπει να κανω αποκρυπτογραφηση στην συσκευη π εγινε η κρυπτογραφηση...πως μπορω να ανακτησω τα δεδομενα? Ευχαριστω εκ των προτερων Δεν γίνεται γιατί το "κλειδί' που έγινε η κρυπτογράφηση υπήρχε στην εσωτερική μνήμη του κινητού.Οταν έκανες reset σβήστηκε. Ψάξε στο Google, εγώ όταν το έψαξα για το κινητό του αδερφού μου δεν βρήκα λύση. Οπότε κάνε format την micro sd σε fat 32. Καλό είναι να έχουμε κάνει back up, μπορεί πχ να χαλάσει η micro sd. Αν και δεν έχει σημασία, την κρυπτογράφηση στην micro sd την είχες κάνει εσύ ή το σύστημα αυτόματα; Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2020 από AntiCambeR
johnnystachoulis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 εγω την ειχα κανει..και επειδη ηθελα να δωσω το κινητο εκανα βιαστικα φορματ κ ξεχασα τελειως την κρυπτογραφηση
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Στις 30/6/2020 στις 11:46 ΜΜ, johnnystachoulis είπε Καλησπερα σας..εκανα επαναφορα εργ. ρυθμησεων στο κινητο μου αλλα ξεχασα να αποκρυπτογραφησω την καρτα sd πρωτα κ τωρα μ λεει πως πρεπει να κανω αποκρυπτογραφηση στην συσκευη π εγινε η κρυπτογραφηση...πως μπορω να ανακτησω τα δεδομενα? Ευχαριστω εκ των προτερων νομίζω φίλε μου ότι πλέον δεν γίνεται...από την στιγμή που έκανες "επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων" στην συσκευή πριν κάνεις αποκρυπτογράφηση της κάρτας microSD μάλλον την πάτησες και δεν μπορείς να ανακτήσεις τα δεδομένα πλέον. (το είχα ψάξει παλιότερα για φίλο και δεν βρήκαμε λύση έτσι αναγκάστηκε και έσβησε την κάρτα microSD)
johnnystachoulis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 κανενα προγραμμα ανακτησης δεν γνωριζετε ε? εστω επι πληρωμη
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 αυτό προσπαθούμε να σου εξηγήσουμε ότι δεν υπάρχει είτε δωρεάν είτε επί πληρωμή αν κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πρώτα στο τηλέφωνο αντί να κάνεις πρώτα αποκρυπτογράφηση στην κάρτα τέλος ιστορίας τα χάνεις όλα έτσι έγινε και με φίλο μου αλλά σύμφωνα και με άλλο συνομιλητή τα ίδια.
chios Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος να κάνει κρυπτο την κάρτα sd; μόνο μπλέξιμο και στο τέλος χτυπάς το κεφάλι σου.
johnnystachoulis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 το εκανε μονο του το χαζοκινητο κ ειπα θα το θυμηθω..αλλα δεν το θυμηθηκα τελικα...τελος παντων.. ευχαριστω αλανια μ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα