Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας..εκανα επαναφορα εργ. ρυθμησεων στο κινητο μου αλλα ξεχασα να αποκρυπτογραφησω την καρτα sd πρωτα κ τωρα μ λεει πως πρεπει να κανω αποκρυπτογραφηση στην συσκευη π εγινε η κρυπτογραφηση...πως μπορω να ανακτησω τα δεδομενα? Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, johnnystachoulis είπε

Καλησπερα σας..εκανα επαναφορα εργ. ρυθμησεων στο κινητο μου αλλα ξεχασα να αποκρυπτογραφησω την καρτα sd πρωτα κ τωρα μ λεει πως πρεπει να κανω αποκρυπτογραφηση στην συσκευη π εγινε η κρυπτογραφηση...πως μπορω να ανακτησω τα δεδομενα? Ευχαριστω εκ των προτερων

Δεν γίνεται γιατί το "κλειδί' που έγινε η κρυπτογράφηση υπήρχε στην εσωτερική μνήμη του κινητού.Οταν έκανες reset σβήστηκε.

Ψάξε στο Google, εγώ όταν το έψαξα για το κινητό του αδερφού μου δεν βρήκα λύση.

Οπότε κάνε format την micro sd σε fat 32.

Καλό είναι να έχουμε κάνει back up, μπορεί πχ να χαλάσει η micro sd.

Αν και δεν έχει σημασία, την κρυπτογράφηση στην micro sd την είχες κάνει εσύ ή το σύστημα αυτόματα;

Επεξ/σία από AntiCambeR
Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 30/6/2020 στις 11:46 ΜΜ, johnnystachoulis είπε

νομίζω φίλε μου ότι πλέον δεν γίνεται...από την στιγμή που έκανες "επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων" στην συσκευή πριν κάνεις αποκρυπτογράφηση της κάρτας microSD 

μάλλον την πάτησες και δεν μπορείς να ανακτήσεις τα δεδομένα πλέον.

(το είχα ψάξει παλιότερα για φίλο και δεν βρήκαμε λύση έτσι αναγκάστηκε και έσβησε την κάρτα microSD)

Επισκέπτης
Δημοσ.

αυτό προσπαθούμε να σου εξηγήσουμε ότι δεν υπάρχει είτε δωρεάν είτε επί πληρωμή

αν κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πρώτα στο τηλέφωνο αντί να κάνεις πρώτα αποκρυπτογράφηση στην κάρτα

τέλος ιστορίας τα χάνεις όλα έτσι έγινε και με φίλο μου αλλά σύμφωνα και με άλλο συνομιλητή τα ίδια.

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος να κάνει κρυπτο την κάρτα sd; μόνο μπλέξιμο και στο τέλος χτυπάς το κεφάλι σου. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...