Sanjuro Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Είμαι σε ένα νησί σεζόν. Το σπίτι στο οποίο θα μένω δεν θα έχει ιντερνετ και ακόμα δεν ξέρω καν ποιοι πάροχοι κινητής πιάνουν καλά εκεί. Έχω καρτοκινητό cosmote. Όπως και να'χει, προσπαθώ να βρω την καλύτερη λύση για ~4 μηνάκια, να μην ξεπαραδιαστώ αλλά ταυτόχρονα να έχω αρκετό ιντερνετ. Θα προτιμούσα απεριόριστο αλλά υποθέτω (? Δεν το έχω ξανακάνει) 50-100 gb μπορεί να μου φτάσουν. Ξέρει κανείς τι επιλογές υπάρχουν;; Να υποθέσω πως 2 είναι οι επιλογές μου;; tethering από κάποιο κινητό ή κάποιου είδους 4g wifi router το οποίο μπορεί στο μέλλον να χρησιμοποιήσω σε καννα εξοχικό ή διακοπές ή πάλι σεζόν υποθέτω. Έχει κάποιος ψάξει το θέμα καθόλου να δώσει καννα tip;; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
mpentenis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Σε ποιο νησί είσαι? Δεν αν υπάρχει κάποιο μαγαζί που να παρέχει internet.... 1
geoliol Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 https://www.vodafone.gr/eshop/mobile-internet/c-100123/?fbclid=IwAR1tS6cfbZEmiamUnyyP0Uqv3sFD5ZuyR2oWpjXWko5uZrfPf-MdTz1_prs ορίστε δεν ξερω αν κυκλοφορει κατι καλυτερο αυτη τη στιγμη 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Νησι οπου να υπολογιζεται να κρατησει τουρισμο μεχρι τελος τον Οκτωβριο και μαλιστα φετος - Κορωνοιακο, δεν μπορει να ειναι καποιο 'μικρο'....! 👀 Επομενως ναι, δες αν θα μπορεις να χρησιμοποιεις κωδικο: απο καποιο καταστημα τριγυρω ακομη και αν μπορεις να σπασεις καποιο δικτυο -γιατι αποκλειεται να μην υπαρχουν....! 😁
Sanjuro Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) ^Τίποτα δεν είναι σίγουρο προφανώς όμως ναι... αν δεν κρατηθεί εδώ (Μύκονο) μάλλον δεν θα κρατηθεί πουθενά. Κατάστημα δεν θα υπάρχει τριγύρω, είναι σε περίεργο σημείο. 23 ώρες πριν, geoliol είπε https://www.vodafone.gr/eshop/mobile-internet/c-100123/?fbclid=IwAR1tS6cfbZEmiamUnyyP0Uqv3sFD5ZuyR2oWpjXWko5uZrfPf-MdTz1_prs ορίστε δεν ξερω αν κυκλοφορει κατι καλυτερο αυτη τη στιγμη Ευχαριστώ πολύ, θα το τσεκάρω. Θα δω αν μπορώ κάπως να δω αν πιάνει vodafone εκεί κι'ολας, γιατί θα είναι μεγάλο fail να το πάρω και να μην πιάνει. Αυτές οι συσκευές που δίνουν άραγε βοηθάνε σε τίποτα ή αν βάλω την sim στο κινητό μου το ίδιο πάνω κάτω θα κάνει;; Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2020 από Sanjuro
TheDevilMayCare Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Παντως εγω, προτου αγορασω οτιδηποτε, θα κοιταγα: εαν μπορω να σπασω δικτυα, χαχα! 😇
notist Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Εγώ πήρα την κάρτα sim της vodafone χωρίς την mifi συσκευή δωρεάν. Την έβαλα σε ένα Samsung j5 2017, και ενεργοποίησα το πακέτο 40gb με 9,95€ για 30 ημέρες. Φυσικά είχα τσεκάρει ότι έχει σήμα και μόνο η vodafone στο εξοχικό περιοχή Εύβοια. Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι ποιό οικονομικό. Τώρα βέβαια η απορία μου είναι πόσο θα κρατήσουν τα 40gb από 2 παιδιά 15 και 12 ετών, χωρίς YouTube βέβαια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα