Manos112 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Γεια σας παιδιά χρειάζομαι οπωσδήποτε τα φώτα σας! Λοιπόν πήρα μια 4Κ τηλεόραση και θέλω ο ήχος να μεταφέρεται στο pc και απο το pc στα ακουστικά, το πρόβλημα υπάρχει απο τα apps της τηλεόρασης (netflix, youtube), όταν το χρησιμοποιώ καθαρά σαν monitor δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, σημειώνω οτι πήρα optical cable και το σύνδεσα tv/pc αλλά δεν υπάρχει ήχος, πείραξα όλες τις ρυθμίσεις αλλα τίποτα, υπάρχει καμιά λύση?
zx1234r Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Το να συνδέσεις τα ακουστικά απευθείας στην τηλεόραση ας πούμε δεν πέρασε ποτέ σαν σκέψη?
Manos112 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, zx1234r είπε Το να συνδέσεις τα ακουστικά απευθείας στην τηλεόραση ας πούμε δεν πέρασε ποτέ σαν σκέψη? Δεν υπάρχει θύρα μαν μου αλλιώς προφανώς έτσι θα το έκανα...
zx1234r Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Bluetooth? Δεν μπορεί να μην έχει μια έξοδο ήχου για ακουστικά. Όλες οι τηλεοράσεις έχουν. 1
Manos112 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, zx1234r είπε Bluetooth? Δεν μπορεί να μην έχει μια έξοδο ήχου για ακουστικά. Όλες οι τηλεοράσεις έχουν. Απορούσα και γώ η αλήθεια είναι γιατί δεν είχε, η q60r ειναι της samsung. Bluetooth εγώ δεν έχω δυστυχώς, είναι με jack τα ακουστικά...
mikevchq Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δυστυχώς μόνο με ακουστικά bluetooth θα κάνεις δουλειά 1
https Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 https://www.amazon.de/Aigital-Klinkenstecker-TF-Karten-Slot-Lautsprechersystem-Handy-Genießen-Grau/dp/B085XW6P6T/ref=mp_s_a_1_11?dchild=1&keywords=aux%2Bbluetooth%2Badapter&qid=1593548012&sr=8-11&th=1&psc=1 1
dpolal Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, Manos112 είπε Γεια σας παιδιά χρειάζομαι οπωσδήποτε τα φώτα σας! Λοιπόν πήρα μια 4Κ τηλεόραση και θέλω ο ήχος να μεταφέρεται στο pc και απο το pc στα ακουστικά, το πρόβλημα υπάρχει απο τα apps της τηλεόρασης (netflix, youtube), όταν το χρησιμοποιώ καθαρά σαν monitor δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, σημειώνω οτι πήρα optical cable και το σύνδεσα tv/pc αλλά δεν υπάρχει ήχος, πείραξα όλες τις ρυθμίσεις αλλα τίποτα, υπάρχει καμιά λύση? Σύνδεσε το πισί με την τηλεόραση και τρέξε από αυτό τα netflix,youtube με επιλογή ο ήχος να πηγαίνει στα ακουστικά. Ποιό εύκολο είναι έτσι και τουλάχιστον το netflix app στο πισί μπορεί να αναπαράγει πολυκάναλο ήχο. 1
zx1234r Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Κοίτα να δεις που καμία πλέον τηλεόραση δεν έχει απλή έξοδο jack. Ακολουθούν τη μόδα των κινητών και αυτές. 1
dpolal Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 11 ώρες πριν, Manos112 είπε σημειώνω οτι πήρα optical cable και το σύνδεσα tv/pc αλλά δεν υπάρχει ήχος, πείραξα όλες τις ρυθμίσεις αλλα τίποτα, υπάρχει καμιά λύση? Διάβαζωντας πάλι το αρχικό μνμ είδα αυτό που έγραψες. Αν και δεν αναφέρεις ακριβώς πού το έχεις συνδέσει (π.χ. ξεχωριστή κάρτα ήχου) έχω την εντύπωση ότι η οπτική θύρα στο πισί είναι μόνο ΕΞΟΔΟΣ ήχου και δεν μπορεί να λειτουργήσει ανάποδα. (Μπορεί και να κάνω λάθος) 1
zx1234r Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, dpolal είπε Διάβαζωντας πάλι το αρχικό μνμ είδα αυτό που έγραψες. Αν και δεν αναφέρεις ακριβώς πού το έχεις συνδέσει (π.χ. ξεχωριστή κάρτα ήχου) έχω την εντύπωση ότι η οπτική θύρα στο πισί είναι μόνο ΕΞΟΔΟΣ ήχου και δεν μπορεί να λειτουργήσει ανάποδα. (Μπορεί και να κάνω λάθος) Είσοδο Optical έχουν μόνο τα ηχοσυστήματα. Ο υπολογιστής δεν έχει λόγο να έχει είσοδο οπτικής. 1
hp8 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 17 ώρες πριν, Manos112 είπε Λοιπόν πήρα μια 4Κ τηλεόραση και θέλω ο ήχος να μεταφέρεται στα ακουστικά κάτι τέτοιο https://www.google.com/search?q=3+5+jack+to+bluetooth&oq=3%2C5jack&aqs=chrome.4.69i57j0l7.11006j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8 δεν σου κάνει ? εννοείται με τα ανάλογα ακουστικά 1
Manos112 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, τελικώς η λύση είναι RCA (converter) --> https://www.skroutz.gr/s/12062876/RCA-Toslink-female-3-5mm-2x-RCA-female.html το οποίο συνδέεται μέσω οπτικής ίνας με την τηλεόραση και μέσω του converter συνδέω τα ακουστικά μου. Τώρα πληροφοριακά αν θέλω να παίρνω ήχο στα ακουστικά μου μέσω τηλεόρασης αλλα και υπολογιστή ταυτοχρόνως πρέπει να πάρω Mixer οπου ξεπερνάει τα 130 ευρώ, οπότε για τώρα θα παραγγείλω ένα απλό RCA. Το θέμα βέβαια είναι οτι δεν βρίσκω RCA που να μου δίνει τουλάχιστον 5.1 ήχο, το παραπάνω δίνει μέχρι 2.1 το οποίο δεν το λες σίγουρα καλό σε ποιότητα ήχου... 4 ώρες πριν, hp8 είπε κάτι τέτοιο https://www.google.com/search?q=3+5+jack+to+bluetooth&oq=3%2C5jack&aqs=chrome.4.69i57j0l7.11006j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8 δεν σου κάνει ? εννοείται με τα ανάλογα ακουστικά Γενικώς θα ήθελα να αποφύγω bluetooth ώστε να μην έχω θέμματα συγχρονισμού μεταξύ ήχου/εικόνας. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2020 από Manos112
chosen21 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Μια σκέψη να χρησιμοποιήσεις ένα κινητό τηλέφωνο αντί για το pc... για το pc μπορείς να πάρεις μια κάρτα ήχου audiophile που να έχει adat in Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2020 από chosen21
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα