Exodia The Forbidden One Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα παιδιά ήθελα να κάνω μία ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος σκέφτομαι να κάνω αίτηση στο επικουρικό προσωπικό τις προηγούμενες φορές έκανα σαν διοικητικός είτε σαν χειριστής ηλεκτρονικού υπολογιστή πληροφορικής τώρα σκέφτομαι να κάνω σαν τι και να χρησιμοποιήσω το πτυχίο που έχω σαν ηλεκτρολόγος μηχανικός τ.ε.. Θέλω λοιπόν να ρωτήσω οι ηλεκτρολόγοι μηχανικοί ΤΕΙ σε ένα δημόσιο νοσοκομείο ασχολούνται με μελέτες και το δίκτυο η κάνουνε επισκευές βλαβών και συντήρηση ασανσέρ.
_filippos_ Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 κατα βάση επιδιόρθωση βλαβών και ανάλογα το νοσοκομείο που θα πας μπορεί να μην προλαβαίνεις τις βλάβες σε μια βάρδια. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Θα ασχοληθείς με ότι σου αναθεσουν οι προϊστάμενοι εκεί. Για μελέτες δυσκολα τα πράγματα, οι οποίες επεμβάσεις αν είναι γίνονται με προκυρηξη και παίρνουν το έργο με εργολαβία, ο εργολάβος θα πρέπει να τηρεί όλες τις προδιαγραφές και τα κριτήρια του έργου, δεν εμπλέκεται ιδιαίτερα ο μηχανικος του νοσοκομείο που τρέχεις συνεχώς για βλάβες σε μεγάλες κτιριακες εγκαταστασεις.
dionisis1925 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε Καλησπέρα παιδιά ήθελα να κάνω μία ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος σκέφτομαι να κάνω αίτηση στο επικουρικό προσωπικό τις προηγούμενες φορές έκανα σαν διοικητικός είτε σαν χειριστής ηλεκτρονικού υπολογιστή πληροφορικής τώρα σκέφτομαι να κάνω σαν τι και να χρησιμοποιήσω το πτυχίο που έχω σαν ηλεκτρολόγος μηχανικός τ.ε.. Θέλω λοιπόν να ρωτήσω οι ηλεκτρολόγοι μηχανικοί ΤΕΙ σε ένα δημόσιο νοσοκομείο ασχολούνται με μελέτες και το δίκτυο η κάνουνε επισκευές βλαβών και συντήρηση ασανσέρ. Στα περισσότερα νοσοκομεία βλάβη και συντήρηση ασανσέρ τα έχουν πάρει εταιρείες ,εσένα θα σε καλέσουν για απεγκλωβισμό ή για τίποτα φώτα/λάμπες για αντικατάσταση αν γίνει διακοπή ρεύματος στο νοσοκομείο τέτοια φάση,με μελέτες με τίποτα. Εννοείται ότι δουλεύεις και Σαββατοκύριακα και υπάρχουν και νυχτερινά. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2020 από dionisis1925 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, dionisis1925 είπε Στα περισσότερα νοσοκομεία βλάβη και συντήρηση ασανσέρ τα έχουν πάρει εταιρείες ,εσένα θα σε καλέσουν για απεγκλωβισμό ή για τίποτα φώτα/λάμπες για αντικατάσταση αν γίνει διακοπή ρεύματος στο νοσοκομείο τέτοια φάση,με μελέτες με τίποτα. Εννοείται ότι δουλεύεις και Σαββατοκύριακα και υπάρχουν και νυχτερινά. Υπάρχει κάποια εκπαίδευση γιατί δεν έχω και πολλή εμπειρία
dionisis1925 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 7 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε Υπάρχει κάποια εκπαίδευση γιατί δεν έχω και πολλή εμπειρία Ναι τις πρώτες ημέρες δεν θα είσαι μόνος στην βάρδια,μέχρι να μάθεις το νοσοκομείο,τα τμήματα και όλα όσα χρειάζονται θα είσαι με ανθρώπους που βρίσκονται αρκετά χρόνια στην υπηρεσία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα