Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά ήθελα να κάνω μία ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος σκέφτομαι να κάνω αίτηση στο επικουρικό προσωπικό τις προηγούμενες φορές έκανα σαν διοικητικός είτε σαν χειριστής ηλεκτρονικού υπολογιστή πληροφορικής τώρα σκέφτομαι να κάνω σαν τι και να χρησιμοποιήσω το πτυχίο που έχω σαν ηλεκτρολόγος μηχανικός τ.ε..

Θέλω λοιπόν να ρωτήσω οι ηλεκτρολόγοι μηχανικοί ΤΕΙ σε ένα δημόσιο νοσοκομείο ασχολούνται με μελέτες και το δίκτυο η κάνουνε επισκευές βλαβών και συντήρηση ασανσέρ.

Δημοσ.

κατα βάση επιδιόρθωση βλαβών και ανάλογα το νοσοκομείο που θα πας μπορεί να μην προλαβαίνεις τις βλάβες σε μια βάρδια.

• Like 1
Δημοσ.

Θα ασχοληθείς με ότι σου αναθεσουν οι προϊστάμενοι εκεί. Για μελέτες δυσκολα τα πράγματα, οι οποίες επεμβάσεις αν είναι γίνονται με προκυρηξη και παίρνουν το έργο με εργολαβία, ο εργολάβος θα πρέπει να τηρεί όλες τις προδιαγραφές και τα κριτήρια του έργου, δεν εμπλέκεται ιδιαίτερα ο μηχανικος του νοσοκομείο που τρέχεις συνεχώς για βλάβες σε μεγάλες κτιριακες εγκαταστασεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Καλησπέρα παιδιά ήθελα να κάνω μία ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος σκέφτομαι να κάνω αίτηση στο επικουρικό προσωπικό τις προηγούμενες φορές έκανα σαν διοικητικός είτε σαν χειριστής ηλεκτρονικού υπολογιστή πληροφορικής τώρα σκέφτομαι να κάνω σαν τι και να χρησιμοποιήσω το πτυχίο που έχω σαν ηλεκτρολόγος μηχανικός τ.ε..

Θέλω λοιπόν να ρωτήσω οι ηλεκτρολόγοι μηχανικοί ΤΕΙ σε ένα δημόσιο νοσοκομείο ασχολούνται με μελέτες και το δίκτυο η κάνουνε επισκευές βλαβών και συντήρηση ασανσέρ.

Στα περισσότερα νοσοκομεία βλάβη και συντήρηση ασανσέρ τα έχουν πάρει εταιρείες ,εσένα θα σε καλέσουν για απεγκλωβισμό ή για τίποτα φώτα/λάμπες για αντικατάσταση αν γίνει διακοπή ρεύματος στο νοσοκομείο τέτοια φάση,με μελέτες με τίποτα.

Εννοείται ότι δουλεύεις και Σαββατοκύριακα και υπάρχουν και νυχτερινά.

Επεξ/σία από dionisis1925
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dionisis1925 είπε

Στα περισσότερα νοσοκομεία βλάβη και συντήρηση ασανσέρ τα έχουν πάρει εταιρείες ,εσένα θα σε καλέσουν για απεγκλωβισμό ή για τίποτα φώτα/λάμπες για αντικατάσταση αν γίνει διακοπή ρεύματος στο νοσοκομείο τέτοια φάση,με μελέτες με τίποτα.

Εννοείται ότι δουλεύεις και Σαββατοκύριακα και υπάρχουν και νυχτερινά.

Υπάρχει κάποια εκπαίδευση γιατί δεν έχω και πολλή εμπειρία

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Υπάρχει κάποια εκπαίδευση γιατί δεν έχω και πολλή εμπειρία

Ναι τις πρώτες ημέρες δεν θα είσαι μόνος στην βάρδια,μέχρι να μάθεις το νοσοκομείο,τα τμήματα και όλα όσα χρειάζονται θα είσαι με ανθρώπους που βρίσκονται αρκετά χρόνια στην υπηρεσία.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...