Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 3 ώρες πριν, chios είπε Πλάκα κάνεις τώρα, 300€ για αυτήν την απολυθωμενη σαβούρα, ο άνθρωπος θέλει σοβαρό κινητό και γρήγορο. Σε αυτά τα λεφτά πας σε επιδόσεις ναυαρχίδα και όχι στα ζώα μου αργά. οχι δεν σου κανω πλακα...διοτι δεν ειπα ποτε οτι προτεινω το κινητο αυτο. ειπα οτι το κινητο αυτο το εχουμε εμεις στην δουλεια και μας την κανει μια χαρα. ουτε καλες φωτογραφιες βγαζει, ουτε ειναι και στο επιπεδο xiaomi (σικ) ... απλα ειδα στον τιτλο επαγγελματικη χρηση και ειπα την αποψη μου. ισως να μην καταλαβα καλα τι εννοουσε επαγγελματικη χρηση. πες του να παρει κανενα xiaomi να κανει δουλεια του. φιλικα παντα.
ziaba Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 9 ώρες πριν, Επισκέπτης είπε οχι δεν σου κανω πλακα...διοτι δεν ειπα ποτε οτι προτεινω το κινητο αυτο. ειπα οτι το κινητο αυτο το εχουμε εμεις στην δουλεια και μας την κανει μια χαρα. ουτε καλες φωτογραφιες βγαζει, ουτε ειναι και στο επιπεδο xiaomi (σικ) ... απλα ειδα στον τιτλο επαγγελματικη χρηση και ειπα την αποψη μου. ισως να μην καταλαβα καλα τι εννοουσε επαγγελματικη χρηση. πες του να παρει κανενα xiaomi να κανει δουλεια του. φιλικα παντα. μπορεί να ναι ιερόδουλη δηλ πρέπει να πάρει το παλιόxcover μην πέσει τπτ περίεργο πάνω στην συσκευή και χαλάσει;
verylife78 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 παιδες πηραμε το Redmi note 9 pro ... κυριως παραγοντας ηταν οτι ειχε goole sevices σε αντιθεση με τα huawei που ειχαμε η μεταφορα εγινε απροσκοπτα, τα παντα επαφες, ημερολογια, κωδικοι, εφαρμογες... εχουμε λιγα θεματακια με τα bluetooth που ισως να θελουν ενημερωσεις...το βλεπουμε ακομα εφαρμογες ολες σφαιρα... με τις φωτογραφιες θελουμε λιγο ρυθμισεις να βρουμε Αλλα το μεγαλο μειον ειναι η μη υπαρξη WPS υποστηριξης !!! παμε σε νεο χωρο νεο wifi παταγαμε το κουμπι, καναμε στο huawei την wps συνδεση και τελος, ουτε κωδικους ουτε τιποτα.. Τωρα με αυτο δεν εχει τετοιο. Anyway βλεπωντας. Γενικα καλα δειχνει, κινησε ανετα στο μενου και οθονες, θα δειξει
chios Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Για το wps έχω την εντύπωση ότι στο Android 10 το κατάργησαν, πέρασε την τελευταία ενημέρωση αν δεν στην βγάζει αυτόματα από εδώ https://c.mi.com/oc/miuidownload/detail?device=1900378 Ανάλογα αν έχεις global rom ή EU θα σου λυθούν τα περισσότερα bugs, η αρχική ρομ είχε πολλά προβλήματα.
verylife78 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 59 λεπτά πριν, chios είπε Ανάλογα αν έχεις global rom ή EU θα σου λυθούν τα περισσότερα bugs, η αρχική ρομ είχε πολλά προβλήματα. πως βρισκω ποια ROM εχω;
verylife78 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, chios είπε Ρυθμίσεις - σχετικά με το τηλέφωνο το MIUI GLOBAL 11.0.4 ?? αυτο εχω δηλαδη?
chios Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δεν βοηθάει από αυτούς τους κωδικούς καταλαβαίνεις αν έχεις global ή EU QJOEUXM: EU QJZMIXM: global
verylife78 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) ok to global εχω... QJZMIXM Σε ευχαριστω παρα πολυ To κατεβασα, ακολουθησα και τις οδηγιες αλλα βγαζει αυτο update package not verified Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2020 από verylife78
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα