Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παράγγειλα αυτό το τραπεζάκι https://www.stinportasou.gr/e-shop/texnologia/computing/basis-laptop/trapezaki-grafio-ypologisti-rythmizomeno-ypsos-ke-idiki-antiolisthitiki-basi/   

Μετά τη συναρμολόγηση διαπίστωσα ότι ο σωλήνας του τραπεζιού δεν πήγαινε έως τέρμα κάτω μέσα στο σωλήνα της βάσης και κόλαγε κάπου κάτι που  κράταγε πολύ ψηλά το τραπέζι. Μόλις κοίταξα στο σωλήνα της βάσης διαπίστωσα ότι είχε ένα πλαστικό το οποίο είχε ένα εξώγκομα που εμπόδιζε το σωλήνα του τραπεζιού να κατέβει έως τέρμα κάτω. Το εξώγκομα δεν έδειχνε λογικό, έβγαλα το πλαστικό έξω από το σωλήνα και προσπάθησα μετά βίας να περάσω το σωλήνα απο μέσα μέχρι που έκοψα ένα νύχι μου αλλά πάλι δεν βοήθησε, πάλι κόλαγε. Αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι μήπως το εξώγκομα ήταν επίτιδες εκεί και το τραπέζι δεν είχε φτιαχτεί για να κατέβει πιο κάτω αλλά στο ύψος που ήταν έδειχνε πολύ παράλογο, ήταν υπερβολικά ψηλά. Έκανα και βλακεία βέβαια, προσπάθησα να αφαιρέσω το εξώγκομα με ψαλίδι κάτι που το κατάφερα και ο σωλήνας του τραπεζιού πέρασε έως τέρμα κάτω αλλά τώρα δε βιδώνουν οι δύο σωλήνες μαζί ώστε να είναι σταθερό το τραπέζι και να μείνει στο ύψος που το θέλω, έφυγε από τη θέση της μία υποδοχή βίδας και δεν ξαναμπαίνει.

Τέλος πάντων, ήταν χαλασμένο? μπορώ ακόμη να το γυρίσω?

Αν κρίνω από τις φωτογραφείες που βλέπω πρέπει να μπορεί να πάει έως τέρμα κάτω οπότε μάλλον ήταν χαλασμένο.

Έχω ξενερώσει τη ζωή μου, το τραπεζάκι δείχνει πολύ καλό. Τώρα δε ξέρω πως το επιστρέφω και πόσο καιρό θα πάρει να επιλυθεί αυτό, δε ξέρω καν αν αξίζει να μπω στη διαδικασία.

Επεξ/σία από aizensama24
Δημοσ.

Από τη στιγμή που έκοψες κομμάτι από το σωλήνα (πιθανό να ήταν καποιου είδους στόπερ), λίγο δύσκολο να το δεχτούν πίσω, πάντως σίγουρα μην το αναφέρεις αν τους καλέσεις για επιστροφή. Ίσως το σώσεις με καποια πατέντα, πάντως το ύψος του είναι ρυθμιζόμενο εώς 79 εκ. Επικοινωνία με την εταιρία για την διαδικασία επιστροφής, μην πετάξεις την συσκευασία, ο χρόνος παίζει ανάλογα την εταιρία, πάντως όχι πάνω από μερικές μέρες.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, d3v4st4tor είπε

Από τη στιγμή που έκοψες κομμάτι από το σωλήνα (πιθανό να ήταν καποιου είδους στόπερ), λίγο δύσκολο να το δεχτούν πίσω, πάντως σίγουρα μην το αναφέρεις αν τους καλέσεις για επιστροφή. Ίσως το σώσεις με καποια πατέντα, πάντως το ύψος του είναι ρυθμιζόμενο εώς 79 εκ. Επικοινωνία με την εταιρία για την διαδικασία επιστροφής, μην πετάξεις την συσκευασία, ο χρόνος παίζει ανάλογα την εταιρία, πάντως όχι πάνω από μερικές μέρες.

Δε ξέρω αν ήταν στόπερ πάντως προσπάθησα να το βγάλω με πολλούς τρόπους και δεν έβγαινε με τίποτα. Ήταν σαν ξεπεταγμένο πλαστικό. Το κόβα για πολύ ώρα έως να βγει. Αν ήταν όντως φτιαγμένο για να σταματάει το σωλήνα από το να πάει πιο κάτω τότε έτσι και αλλιώς δεν θα είχε νόημα για εμένα στο ύψος που ήταν, ήταν υπερβολικά ψηλά και σύμφωνα με τις φωτογραφίες που έχω δει δε νομίζω ότι δεν πήγαινε πιο κάτω.

Μπορώ ακόμη κάπως να το χρησιμοποιήσω αλλά δεν είναι σταθερό και πέφτει ή στρίβει.  Σίγουρα έχασα αξία  αλλά όχι στο 100%.

Φοβάμαι και εγώ το ότι επειδή έκοψα αυτό το κομμάτι δεν θα με αφήσουν να το γυρίσω. ¨Ηταν λάθος μάλλον αλλά πίστεβα ότι θα φτιάξει

Επεξ/σία από aizensama24
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, aizensama24 είπε

Δε ξέρω αν ήταν στόπερ πάντως προσπάθησα να το βγάλω με πολλούς τρόπους και δεν έβγαινε με τίποτα. Ήταν σαν ξεπεταγμένο πλαστικό. Το κόβα για πολύ ώρα έως να βγει. Αν ήταν όντως φτιαγμένο για να σταματάει το σωλήνα από το να πάει πιο κάτω τότε έτσι και αλλιώς δεν θα είχε νόημα για εμένα στο ύψος που ήταν, ήταν υπερβολικά ψηλά και σύμφωνα με τις φωτογραφίες που έχω δει δε νομίζω ότι δεν πήγαινε πιο κάτω.

Μπορώ ακόμη κάπως να το χρησιμοποιήσω αλλά δεν είναι σταθερό και πέφτει ή στρίβει.  Σίγουρα έχασα αξία  αλλά όχι στο 100%.

Φοβάμαι και εγώ το ότι επειδή έκοψα αυτό το κομμάτι δεν θα με αφήσουν να το γυρίσω. ¨Ηταν λάθος μάλλον αλλά πίστεβα ότι θα φτιάξει

Πάρε ένα μέτρο και δες. Το σημείο που σταματαγε τι απόσταση είχε από το πάτωμα. Αν είχε 79-80 εκατοστά τότε ήταν σίγουρα στόπερ που το έκοψες. 

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, george1807 είπε

Πάρε ένα μέτρο και δες. Το σημείο που σταματαγε τι απόσταση είχε από το πάτωμα. Αν είχε 79-80 εκατοστά τότε ήταν σίγουρα στόπερ που το έκοψες. 

Η κορυφή του τραπεζιού από το πάτωμα έχει όντως τόσα εκατοστά υποθέτωντας πως σταμάτησε στο "στόπερ". Μπορεί τελικά να ήταν φτιαγμένο έτσι αλλά παραπλανήθηκα από τις φωτογραφίες και για να πω την αλήθεια δε περίμενα ότι θα ήταν τόσο ψηλό. Δε πειράζει ήταν δύσχρυστο έτσι και αλλιώς αν δεν μπορούσε να πάει πιο κάτω, ίσως βρω μία πατέντα για να το κάνω σταθερό. Δεν είναι πολύ άσχημο τώρα που πέφτει έως τέρμα κάτω.

Επεξ/σία από aizensama24
Δημοσ.
10 ώρες πριν, aizensama24 είπε

Έκανα και βλακεία βέβαια, προσπάθησα να αφαιρέσω το εξώγκομα με ψαλίδι

Σαφως.

Το εξώγκομα δεν έδειχνε λογικό

Δεν το συναρμολογησες σωστα.

μπορώ ακόμη να το γυρίσω?

Οχι,αφου το διελυσες

Τώρα δε ξέρω πως το επιστρέφω και πόσο καιρό θα πάρει να επιλυθεί αυτό, δε ξέρω καν αν αξίζει να μπω στη διαδικασία.

Επρεπε να το σκεφτεις πριν αρχισεις τις πατεντες,τωρα βρες καποιον να σου κανει μια πατεντα για να λειτουργεις,και ασε τις επιστροφες.
Αφου θεωρεις οτι ηταν χαλασμενο,επρεπε να επικοινωνησεις με το καταστημα και να σε κατευθυνουν εκεινοι σε περιπτωση που δεν εχεις κανει κατι σωστα,η να στο αλλαξουν αν οντως ηταν χαλασμενο.
Τωρα και το χαλασες,και θες να το επιστρεψεις;
Εσενα θα σου αρεσε να σου κανουν κατι τετοιο  αν ειχες μαγαζι;

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Aizensama βλέπω σε πειράζει που δεν κάνεις πλέον τοπικ με 12+ σελίδες και προσπαθείς να επαναφερθείς στην επικαιρότητα.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, aizensama24 είπε

Η κορυφή του τραπεζιού από το πάτωμα έχει όντως τόσα εκατοστά υποθέτωντας πως σταμάτησε στο "στόπερ". Μπορεί τελικά να ήταν φτιαγμένο έτσι αλλά παραπλανήθηκα από τις φωτογραφίες και για να πω την αλήθεια δε περίμενα ότι θα ήταν τόσο ψηλό. Δε πειράζει ήταν δύσχρυστο έτσι και αλλιώς αν δεν μπορούσε να πάει πιο κάτω, ίσως βρω μία πατέντα για να το κάνω σταθερό. Δεν είναι πολύ άσχημο τώρα που πέφτει έως τέρμα κάτω.

Ανοίγεις μία τρύπα με τρυπάνι στη σωλήνα βιδώνεις μία σιρεδόβεργα οπότε έχεις και πάλι ένα σταθερό στοπ στο ύψος που θέλεις.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, JohnGTA είπε

Aizensama βλέπω σε πειράζει που δεν κάνεις πλέον τοπικ με 12+ σελίδες και προσπαθείς να επαναφερθείς στην επικαιρότητα.

Ωχ ρε,ο ιδιος με την πολυθρονα ειναι;Τωρα το ειδα..
Κοντραρει Lactate στα ισια πιστευω.

Δημοσ.

Αν έχω καταλάβει καλά και γλιστράει ο ένας σωλήνας μέσα στον άλλο, τρυπάνι για μέταλλο (όχι με φτερά, όχι με μυτερή αιχμή) στο ύψος που θες και πέρνα μέσα μια ατσαλόπροκα να το κρατάει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...