mimits Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, Nikolaos26 είπε Τέρμα κάτω στη σελίδα , έχει επιλογή θέματος,, Μήνες ολόκληρους τώρα.... Wow γ@@@το!Δεν το γνώριζα... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 45 λεπτά πριν, maarinos είπε @Periphery Το έψαξα γράφει πάνω δεξιά στο βέλος switch to new Facebook, εγώ δεν την έχει την επιλογή Μπορεί να την εμφανίσει αργότερα. Υπάρχει πάντως σαν επιλογή, τουλάχιστον στο δικό μου account.
MikeKata Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, maarinos είπε Καλό θα ήταν να το προσθέσει και στη σελίδα τής Το έχει προσθέσει. Απλά θέλει να το ενεργοποιήσεις. Σε εμένα δουλεύει κανονικά. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2020 από MikeKata
simplemaths Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 14 ώρες πριν, Nikolaos26 είπε Τέρμα κάτω στη σελίδα , έχει επιλογή θέματος,, Μήνες ολόκληρους τώρα.... Μου άλλαξες τη ζωή!
purespyros Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 15 ώρες πριν, maarinos είπε Καλό θα ήταν να το προσθέσει και στη σελίδα τής Στη σελίδα της υπάρχει κανονικά, στο Λογαριασμό ενεργοποιείς την νυχτερινή λειτουργία
maarinos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 @purespyros Εννοώ για την σελίδα, έχεις βάλει screenshot της εφαρμογής.
ardi21 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, maarinos είπε @purespyros Εννοώ για την σελίδα, έχεις βάλει screenshot της εφαρμογής. Eχει κανονικα dark theme στην σελιδα. Το screenshot που σου εβαλε ο φιλος απο πανω ειναι απο εκει. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2020 από ardi21
SabotazNic Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 18 ώρες πριν, maarinos είπε Καλό θα ήταν να το προσθέσει και στη σελίδα τής Η καινουργια σελιδα το εχει. Γυρνα σε uk ή us και λογικα θα στο αλλαξει https://www.theverge.com/21252289/facebook-desktop-redesign-web-dark-mode-how-to-available 2 ώρες πριν, maarinos είπε @purespyros Εννοώ για την σελίδα, έχεις βάλει screenshot της εφαρμογής. Δεν ειναι της εφαρμογης, εχει κανει crop το desktop screenshot. Δες το λινκ
bittenpear Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, koutsis είπε Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί χρειάζεται τόσο testing μηνών για ένα τόσο απλό χαρακτηριστικό! Οκ, μια αλλαγή σε χρώμα είναι δεν είναι κανένα τρελό feature από το οποίο θα προκύψουν bugs κτλ. Και όμως δεν είναι καθόλου απλό χαρακτηριστικό. Η καλύτερα, δεν είναι τόσο απλό να υλοποιηθεί. Το theme, είναι στο core μέρος του χτίσιμο από την αρχή, και θα πρέπει να υλοποιηθούν με προσοχή ώστε να ταιριάζουν όλα (text, head, title κτλ) και να μην υπάρχουν οπτικές αστοχίες. Ακομα και σε build-in προγράμματα απαιτείται χρόνος, πόσο μάλλον σε τρίτα προγράμματα και με το brand όπως του Facebook, όπου θα πρέπει να ταιριάξουν όλα. Πολλές φορές τα logo είναι από τα πιο δύσκολα μέρη, καθώς η αρχική τους δημιουργία ήταν σε light bg και σε μαύρο μπορεί να είναι αποτυχία. Ειναι ο ίδιος λόγος που αρκετοί ζητάνε διαφορά themes στα Windows αλλά εκεί και αν είναι ακόμα πιο δύσκολη η εφαρμογή τους. Το theme θα πρέπει να συνεργάζεται με οποιοδήποτε τρίτο μέρος κοκ. Είναι ένα ντόμινο που απαιτεί χρόνο. Διαφορα custom themes, που μπορεί κάποιος να περάσει με tweaks, σε οποιοδήποτε os, τις περισσότερες φορές όλο και κάπου θα υπάρχει αστοχία. Και ναι, μπορεί να έχεις το πιο ανόητο bug και να οφείλεται στο theme Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2020 από bittenpear 3
freegr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Περιμενω να το δω σε λειτουργια και αν οντως μειωνει την καταναλωση πορων...
purespyros Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 5 ώρες πριν, maarinos είπε @purespyros Εννοώ για την σελίδα, έχεις βάλει screenshot της εφαρμογής. όχι, από τη σελίδα ειναι κανονικά. Εμένα έτσι μου την εμφανιζει.
bittenpear Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, freegr είπε Περιμενω να το δω σε λειτουργια και αν οντως μειωνει την καταναλωση πορων... Μόνο σε OLED.
Panikas13 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Εντωμεταξύ μιλάει το άρθρο καθαρά για την ΕΦΑΡΜΟΓΉ το site το έχει κάνα 2μηνο τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα