Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους. Έχω ενα C3 picasso 1.6 diesel '11 δεξιοτίμονο που σκέφτομαι να το κατεβάσω φορτωμένο στην Ελλάδα απο Αγγλία (μετακομίζω) και μετά να το πουλήσω για ανταλλακτικά γιατι σίγουρα δεν αξίζει να το εκτελωνίσω. Η ερώτηση είναι, μπορώ να το κάνω αυτό ή πρέπει να γίνει εκτελωνισμός για να το πάρει μάντρα; Δε ξέρω αν θα θέλουν και δεξιοτίμονο βέβαια. Απο Αγγλία δεν είναι πρόβλημα, απλα το διαγράφω.

Ευχαριστώ!

Μιχάλης

Δημοσ.

Ο εκτελωνισμός γίνεται για να μπορεί να έχει Ελληνικές πινακίδες. Από την στιγμή που θα πάει για κομμάτια θεωρώ ότι δεν χρειάζεται αλλά ρώτα 1-2 μάντρες, θα ξέρουν καλύτερα.

• Like 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Cell_7 είπε

Ο εκτελωνισμός γίνεται για να μπορεί να έχει Ελληνικές πινακίδες. Από την στιγμή που θα πάει για κομμάτια θεωρώ ότι δεν χρειάζεται αλλά ρώτα 1-2 μάντρες, θα ξέρουν καλύτερα.

Έχεις δίκιο, ευχαριστώ.

Δημοσ.

φιλε μου εαν βγαλεις καποια ακρη σε παρακαλω ενημερωσε και εμας

με ενδιαφερει πολυ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η διαγραφή από την χώρα προσέλευσης πως θα γίνει; Μήπως θα πρέπει να πάρεις φεύγοντας από Αγγλία προσωρινές πινακίδες; Καλά είναι να ρωτήσεις πρώτα εκεί.

Επεξ/σία από theoilia
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Πρέπει να είναι κομμένο το αμάξι για να περάσει ως ανταλλακτικά.

Οτι είπε ο φίλος.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, thanasisxask είπε

Άμα διαγραφεί το αυτοκίνητο από Αγγλία και δηλώσεις ότι θα έρθει Ελλάδα ποιο είναι το πρόβλημα; 

Για να μην πληρωσει τελωνειο, ωστε να το δηλωσεις για ανταλλακτικα, πρεπει να ναι κομμενο στην μεση

Δημοσ.

Το διαγραφεί από Αγγλία και το κάνει εξαγωγή για Ελλάδα, ποιος θα τσεκάρει αν το πέρασες τελωνείο ή αν έβγαλες άδεια; εγώ πιστεύω δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, thanasisxask είπε

Το διαγραφεί από Αγγλία και το κάνει εξαγωγή για Ελλάδα, ποιος θα τσεκάρει αν το πέρασες τελωνείο ή αν έβγαλες άδεια; εγώ πιστεύω δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. 

Τι εννοείς ποιος τσεκάρει;Στην τσέπη του θα το κρύψει;Με τι πινακίδες θα ταξιδεψει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εσείς νομίζετε ότι η διαγραφή αυτοκινήτου γίνεται με τον ίδιο τρόπο που πατάμε το delete για μια φωτό στο Pc ας πούμε; 

Επεξ/σία από 1988panos2171
Δημοσ.

Που ακριβώς γράφει τη διαδικασία διαγραφής αυτοκινήτου από Αγγλία για εξαγωγή ως ανταλλακτικά; Εσύ που έχεις ανοικτά μάτια μας το εξηγείς λίγο; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...