AtiX Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, strikke είπε Κινδυνεύει η δημοκρατία από εναν βλάκα που θα πει κάτι στο Twitter? Η δημοκρατία κινδυνεύει από τη λογοκρισία Η δημοκρατία κινδυνεύει από την εσκεμμένη παραποίηση της... γιατί αν ήταν όλα καλά σε μια σωστη δημοκρατία δεν θα έπρεπε να υπάρχει ίχνος ρατσισμού και ρητορικής μίσους... τουλάχιστον αναγνωρίζεις ότι υπάρχουν αυτά τα φαινόμενα σήμερα??? 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, strikke είπε Οι ρατσιστές δεν είναι στο ίντερνετ αλλά στον πλανήτη. Φαντάζομαι ότι μόνο οι ρατσιστές σ ενοχλούν και όχι τυπακια αντιφα που διατυμπανίζουν την ρητορική μίσους σε κάθε μέσω κοινωνικής δικτύωσης. Δημοκράτης αλά καρτ Με έβγαλες δημοκράτη αλα καρτ επειδή φαντάστηκες εσύ ότι θες για μένα. Προφανώς έτσι κρίνεις και τα υπόλοιπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strikke Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, AtiX είπε Η δημοκρατία κινδυνεύει από την εσκεμμένη παραποίηση της... γιατί αν ήταν όλα καλά σε μια σωστη δημοκρατία δεν θα έπρεπε να υπάρχει ίχνος ρατσισμού και ρητορικής μίσους... τουλάχιστον αναγνωρίζεις ότι υπάρχουν αυτά τα φαινόμενα σήμερα??? Υπάρχουν και δεν αλλάζουν όπως νομίζεις εσύ ότι αλλάζουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, strikke είπε Οι ρατσιστές δεν είναι στο ίντερνετ αλλά στον πλανήτη. Φαντάζομαι ότι μόνο οι ρατσιστές σ ενοχλούν και όχι τυπακια αντιφα που διατυμπανίζουν την ρητορική μίσους σε κάθε μέσω κοινωνικής δικτύωσης. Δημοκράτης αλά καρτ Λάθος κάνεις στο δρόμο θα σε βρίσω και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γιατί αν πλησιάσεις μπορεί να φας και ξύλο δεν γράφω το όνομα στο κούτελο μου.Στο ίντερνετ κάνεις μήνυση και με βρίσκεις εύκολα Προσπαθήστε να ξεχωρίσεις βασικές έννοιες και να βρεις την ουσία των πραγμάτων... αν εσύ νομίζεις ότι επειδή είσαι κάποιος μπορείς να βρίζεις στον δρόμο χωρίς συνέπειες τότε μάλλον είσαι σε λάθος τοπικ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strikke Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, Retromaniac είπε Με έβγαλες δημοκράτη αλα καρτ επειδή φαντάστηκες εσύ ότι θες για μένα. Προφανώς έτσι κρίνεις και τα υπόλοιπα. Δεν κρίνω τα υπόλοιπα απλά βλέπω ότι ζοριζεστε με τους ρατσιστές γιατί έτσι σας βολεύει.Σ ενημερώνω ότι ρητορική μίσους υπάρχει σε πάρα πολλά site που μάχονται τον ρατσισμό αλλά φαντάζομαι ότι εκεί δεν σε ενοχλεί. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, strikke είπε Υπάρχουν και δεν αλλάζουν όπως νομίζεις εσύ ότι αλλάζουν Και όμως αλλάζουν... για αυτο και δεν θέλετε να παραδεχτείτε ότι άλλο η ελευθερία έκφρασης και άλλο η ρητορική μίσους... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 9 λεπτά πριν, strikke είπε Κινδυνεύει η δημοκρατία από εναν βλάκα που θα πει κάτι στο Twitter? Η δημοκρατία κινδυνεύει από τη λογοκρισία Αν είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ:Είδες τι έγινε με την χλωρίνη;Με την χλωροκίνη πιο παλιά;.Γιατι δεν είναι μόνο ο βλάκας που τα λέει στο twitter αλλά και ο βλάκας που τα πιστευει.Και με αυτά που βλέπουμε κάθε μέρα να διακινούνται με τα fake news κλπ υπάρχει αμέτρητη βλακεία εκεί έξω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strikke Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, AtiX είπε Προσπαθήστε να ξεχωρίσεις βασικές έννοιες και να βρεις την ουσία των πραγμάτων... αν εσύ νομίζεις ότι επειδή είσαι κάποιος μπορείς να βρίζεις στον δρόμο χωρίς συνέπειες τότε μάλλον είσαι σε λάθος τοπικ... Εσείς δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε έννοιες και να καταλάβετε τι σημαίνει λογοκρισία.Σημερα λογοκρισία υπέρ της ρητορικής μίσους και αύριο λογοκρισία σε κάτι άλλο . Και στην Κίνα και βόρεια Κορέα η λογοκρισία γίνεται για το καλό της πολιτείας και των πολιτών.Ετσι νομίζουν τα κορόιδα τουλάχιστον 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, strikke είπε Δεν κρίνω τα υπόλοιπα απλά βλέπω ότι ζοριζεστε με τους ρατσιστές γιατί έτσι σας βολεύει.Σ ενημερώνω ότι ρητορική μίσους υπάρχει σε πάρα πολλά site που μάχονται τον ρατσισμό αλλά φαντάζομαι ότι εκεί δεν σε ενοχλεί. Δεν έχει λογική ούτε στο επειδή έκλεψε ο άλλος θα κλέψω και εγώ... ούτε το κύρος αστυνόμε αυτόν γιατί δεν τον πιάνεις και πιάνεις εμένα που έκλεψα... Γίνε δημοκράτης και πάρε την ευθύνη των πράξεών σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strikke Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Αν είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ:Είδες τι έγινε με την χλωρίνη;Με την χλωροκίνη πιο παλιά;.Γιατι δεν είναι μόνο ο βλάκας που τα λέει στο twitter αλλά και ο βλάκας που τα πιστευει.Και με αυτά που βλέπουμε κάθε μέρα να διακινούνται με τα fake news κλπ υπάρχει αμέτρητη βλακεία εκεί έξω. Και τι να κάνουμε να φιμωσουμε το ίντερνετ γιατί υπάρχουν βλάκες? 1 λεπτό πριν, AtiX είπε Και όμως αλλάζουν... για αυτο και δεν θέλετε να παραδεχτείτε ότι άλλο η ελευθερία έκφρασης και άλλο η ρητορική μίσους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, strikke είπε Εσείς δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε έννοιες και να καταλάβετε τι σημαίνει λογοκρισία.Σημερα λογοκρισία υπέρ της ρητορικής μίσους και αύριο λογοκρισία σε κάτι άλλο . Και στην Κίνα και βόρεια Κορέα η λογοκρισία γίνεται για το καλό της πολιτείας και των πολιτών.Ετσι νομίζουν τα κορόιδα τουλάχιστον Και λέω... εσύ το κάνεις για να εκλείψει το φαινόμενο του ρατσισμού και της ρητορικής μίσους??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oKoBoko Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Retromaniac said: Για ποια ασύμμετρη βία μιλάμε; Ο ρατσισμός είναι ασύμμετρη βία. Η απαγόρευση του ρατσισμού από το νόμο είναι αναίρεση/απαγόρευση της ασύμμετρης βίας. Το κράτος δικαίου επιβάλλει την νομιμότητα με ασύμμετρη βία. Αυτή όταν το κράτος δικαίου δουλεύει ως προς το εκτελεστικό κομμάτι πρέπει να κερδίζει κάθε εσωτερική βία και εξωτερική βία. Για αυτό πρέπει να είναι ασύμμετρη. Ο ρατσισμός είναι άποψη. Όχι πράξη. Για τις παράνομες πράξεις έχουμε την καταστολή (βλέπε ασύμμετρη βία κράτους δικαίου) και κατάλληλους νόμους - συνταγματικές δικλείδες. Το να είσαι μαύρος και να μην θέλεις να κάνεις σεξ με κινέζα είναι ρατσιστικό αλλά δεν είναι παράνομο. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2020 από oKoBoko 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, scyther666 είπε Δεν ξέρω αν χρειάζεται να είσαι ειδικός ή όχι. Θεωρώ όμως οτι σίγουρα κανένας μας/σας δεν είναι σε θέση να κρίνει το τι πραγματικά συμβαίνει. Βλέπεις ένα γεγονός, και το κρίνεις απο αυτό που βλέπεις. Καλά κάνεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι έχεις και πλήρη γνώση και άρα πως η κρίση σου είναι σωστή ή λάθος. Την κρίνεις εσύ σωστή με δεδομένες τις συνθήκες. Και εγώ αν δω ένα βιντεο με κάποιο ξηλοδαρμό, και μου πουν "ο τάδε ηταν ληστής και ο αλλος το θύμα" μάλλον θα κρίνω με αυτό σαν δεδομένο και θα λυπηθώ αυτόν που φέρεται ώς θύμα. Καλά θα κάνω, αλλά δεν σημαίνει πως έχω πλήρη γνώση και η κρίση μου περιορίζεται απο τα λίγα δεδομένα που έχω. Αυτό στο οποίο θέλω να καταλήξω είναι πως υπάρχουν ζητήματα, ειδικά τον τελευταίο μεγάλο χρονικό διάστημα περί αδικιών, περι ανισοτήτων, περι ρατσισμού, κλπ, τα οποία μπορεί να είναι, μπορεί και να μην είναι. Δεν είναι έξυπνο να πηδάμε σε ένα απο τα δύο trend-wagons γιατί δεν ξέρουμε όταν θα πέσουμε στην ανάγκη του ενός ή του άλλου, ποιος θα μας κόψει το κεφάλι κ ποιος θα μας φερθεί ανθρώπινα. Ίδια λογική και με τα κινήματα των φεμινιστριών. Υπάρχουν γυναίκες που υποστηρίζουν την ισότητα και τα δικαιώματα και υπάρχουν βέβαια και δημόσιες δηλώσεις για το πως οι άντρες θα έπρεπε να εξολοθρευτουν, για το πως η κοινωνία θα ήταν καλύτερη χωρίς αυτούς κλπ. Με αυτό στο μυαλό αν παρουσιαστεί κάποιος ως φεμινιστής, θα πουμε οτι μάχεται για κάτι το ευγενές (με δεδομένο οτι οι δηλώσεις που ανέφερα προέρχονται απο κινήματα φεμινισμού). Να ταχθώ εγώ υπέρ των φεμινιστριών, και σε ένα παράλληλο σύμπαν που θα έχουν απόλυτη κυριαρχία, να εφαρμόσουν πάνω μου τις δηλώσεις αυτές, έτσι απλά επειδή είμαι άντρας? no bueno. Άλλο ψιλοτυχαίο παράδειγμα, πριν κάποια χρόνια υπήρξε ένα περιστατικό με τον Phil Anselmo των Pantera, για μια δημόσια χειρονομία, και αρκετοί ξεπήδησαν να πάρουν θέση και να χαρακτηρίσουν επίσημα, δημόσια, αντικειμενικά και ξεκάθαρα ως ναζιστή, τον εν λόγω τύπο. Τι να πουν όμως και αυτοί στους οποίους έχει κάνει δωρεές για τα μαύρα και ισπανικά γκέτο στην Αμερική, χωρίς να το διατυμπανήσει? Δεν είναι πάντα άσπρο-μαύρο τα πράγματα και το να νομίζουμε οτι ξέρουμε τι συμβαίνει στο μυαλό των ανθρώπων και των δυνάμεων που σχολιάζονται εδώ, νομίζω δεν είναι σοφό.... Έχουμε άλυτα ζητήματα ως πολιτισμός. Νομίζω πως καλό θα ήταν να το συνειδητοποιήσουμε αυτό και να σταματήσουμε να παριστάνουμε πως ξέρουμε το πως θα έπρεπε να δουλεύουν τα πάντα γύρω μας. πολυ σεντονι για το τιποτα. η συζητηση γινεται για το αν το παραπανω βιντεα και η πραξη του POTUS να το δημοσιευσει, αποτελει ρητορικη μισους. ειναι. εξωφθαλμα. οποιοδηποτε πολιτης με ουσιωδη μορφωση, ηθικη συνειδηση και κριτικη σκεψη, μπορει να το καταλαβει αυτο. και εκει τελειωνει και το θεμα περι "ειδικοτητας". απλα πραματα. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2020 από KilliK 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, oKoBoko είπε Ο ρατσισμός είναι άποψη. Όχι πράξη. Ο ρατσισμός είναι αίσθημα που προέρχεται από τον φόβο και την αμάθεια... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oKoBoko Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 1 minute ago, AtiX said: Ο ρατσισμός είναι αίσθημα που προέρχεται από τον φόβο και την αμάθεια... Οι αισθήσεις των ανθρώπων είναι 5. Από την άλλη και η Σούλα είναι αίσθημα. Και αίσθημα να τον πεις τον ρατσισμό, παράνομο δεν τον βγάζεις. Γιατί αύριο θα είναι παράνομη και η αγάπη αν ψηφίζουν ηλίθιοι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις