Προς το περιεχόμενο

Το Twitch ανέστειλε τον λογαριασμό του Donald Trump

trib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

11 λεπτά πριν, CometRyzen είπε

2 μέτρα και 2 σταθμά βλεπω. Πως πρέπει να αποκαλέσεις έναν λευκό για να θεωρηθεί ρατσιστικό? Η ότι και να τον αποκαλέσεις δεν θα είναι ρατσιστικό? 

Ασπρουλιαρη, χλεμπονιαρη;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 415
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Αγόρι μου, απαγορεύεται η άρνηση υπηρεσιών από οποιονδήποτε στην ελλάδα αν δεν κάνεις κάτι παράνομο.

Είπα εγώ ότι δεν απαγορεύεται? Δεν ξέρω γιατι το επαναλάμβανεις....

Πάντως το insomnia ας πούμε μια χαρά μπορεί να σου αρνηθεί να ποσταρεις χωρίς να κάνεις κάτι παράνομο 😊

Ο trump δηλαδή έκανε κάτι παράνομο? Ο Dr disrepesct και πόσοι άλλοι που έφαγαν Ban από το twitch κάναν κάτι παράνομο? Θα συλληφθούν δηλαδή να περιμένω? 

Άμα έρθω στο μαγαζί σου που δουλεύεις και σου πω "πιάσε μου ένα Χ αγάπη" έκανα κάτι παράνομο? Δεν μπορείς να αρνηθείς να με εξυπηρετήσεις? 

Επεξ/σία από CometRyzen

3 λεπτά πριν, AtiX είπε

Ο Χίτλερ και σια εκμεταλλεύτηκαν τον φόβο, την κακουχία και τον εξευτελισμό του γερμανικού λαού από τους νικητές του Α' ΠΠ... τους έδωσε ελπίδα και πήραν πόλεμο, νεκρούς και μεγαλύτερη ατίμωση... αυτό κάνει ρατσισμός και υπέρογκο εγώ ορισμένων, αν κάποιοι θέλουν να κλείνουν τα μάτια τους και να ακούμε τους φόβους τους καλά να πάθουν...

Ο ρατσισμός είναι ένστικτο. Υφίσταται από τους πρώτους κιόλας ανθρώπους που πάτησαν στην Γη και όσο και αν προσπαθούν, δεν μπορούν να το αποβάλλουν. Είναι έμφυτο ένστικτο για το διαφορετικό και το άγνωστο.

Εγώ πάντως, στην εποχή που ζούμε, βλέπω πως κάποιοι θέλουν να μας δημιουργήσουν στην Ελλάδα αλλά και γενικότερα, ενοχές για το περιστατικό του Floyd. Βλέπω έναν ρατσισμό προς τους λευκούς και πως πρέπει να νιώθουμε ένοχοι που είμαστε λευκοί.

Το βλέπω σε τηλεοπτικές σειρές, σε ταινίες, στα media, στο διαδίκτυο και παντού. Βλέπω την μεταμοντέρνα τέχνη, με τα κουτσά, με τα παραμορφωμένα και τα ανάπηρα γλυπτά και αγάλματα τους. Βλέπω την παρακμή, τον εκφυλισμό, την σήψη στους ανθρώπους, που είναι άρρωστοι και κουρασμένοι, σωματικά και ψυχικά. Που γερνάνε όλοι από τα 25 τους και συζητάνε για συντάξεις. Που το μόνο τους ενδιαφέρον είναι το τελευταίας τεχνολογίας κινητό τους, τα tattoos τους και η μούρη τους στον καθρέπτη τους (facebook, insta και τα ρέστα).

Ότι και αν εκμεταλλεύτηκαν τότε, όποια συναισθήματα η ένστικτα κι αν ήθελαν να αφυπνίσουν, το σίγουρο είναι ότι τότε υπήρχαν προσωπικότητες που θα μιλάνε όλοι γι' αυτές για τα επόμενα 1000 χρόνια. Σήμερα δεν έχεις τίποτα.

• Like 2

Μόλις τώρα, Retromaniac είπε

Καπου εχεις μπερδευτεί. Αν και ανάγωγος τελείως σαν 7χρονο κακομαθημένο, εγώ είμαι κατά του ρατσισμού. Δεν ξέρω γιατί μου τι λες...

Αυτό σου λέω. Νομίζεις ότι είσαι. Αν τα πεις αυτά στο Bronx, στο Brooklyn η στο Queens θα σε αντιμετωπίσουν σαν τον χειρότερο ρατσιστή. Προφανώς και δεν φταίς εσύ αλλά ο μικρόκοσμος της Ψωροκώσταινας στο οποίο ζούμε.... Σου είπα με δυο μήνες διαβίωση στο USA θα νομίζεις ότι βρίσκεσαι στον Άρη. Η δική μας ρητορική και ηθική για αυτά τα θέματα είναι προ πολλού ξεπερασμένη

1 λεπτό πριν, HALF EVIL είπε

Ασπρουλιαρη, χλεμπονιαρη;

Θεωρεις ότι με προσβάλεις? 

3 λεπτά πριν, AtiX είπε

Και πάλι παραβλέπεις τους λόγους... κολυμπήθρα του Σιλωάμ δεν πρόκειται να γίνει κανένα κοινωνικό δικαίωμα για καταστάσεις που βάζουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές...

Μα το έγραψα, ιδιωτική εταιρία είναι το twitch, οπότε αφού ήθελε να τον banari ΠΟΛΎ ΚΑΛΆ Έκανε και τον banare. Άψογα. Τέλεια. Μακάρι να τον banari για πάντα. Κανένα πρόβλημα. Εγώ υπέρ είμαι οι ιδιωτικές εταιρίες να αρνούνται εξυπηρέτηση σε όποιον γουστάρουν για οποίο λόγο γουστάρουν. Αυτό λέω τόση ώρα. Εσείς διαφωνείτε 😋

9 ώρες πριν, scyther666 είπε

Δεν διαφωνούμε στο οτι δεν βρίσκεις καθε μέρα παραδείγματα με το μυαλό του Χιτλερ και σε θέσεις με αντίστοιχο δυναμικό, αλλά αυτό δεν ειναι και απόδειξη για το οτι αν δεν το είχε κάνει εκείνος, δεν θα το είχε κάνει κανένας. Ήταν τέτοιες οι συνθήκες, όπως είναι συνήθως σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις.

Η "πολιτική" στις μέρες μας έχει ευρύτερη έννοια απο ότι είχε τότε, όπως φαντάζομαι ξέρεις ήδη.

Ρε φίλε καταλαβαίνεις τι λες;Μας ζητάς να αποδείξουμε οτι αν δεν ήταν ο ψυχοπαθής,δεν θα γινότανε τίποτα;
Το πιο πιθανο(για να μπούμε στο τριπάκι σου) είναι να ΜΗΝ γινότανε ο Β´ παγκόσμιος!

Παίζει ρόλο ποιός ειναι στο τιμόνι,το βλέπουμε και στη γειτονιά μας με τον τραμπάκουλα να παίζει κάθε μέρα διαφορετικό χαρτί,καμιά σταθερα.Σκέψου το.

Και για να καταλάβω γιατί δεν είμαι σίγουρος, διάβασα ότι έφαγε ban γιατί ανέβασε μια δήλωση που έλεγε ότι οι Μεξικάνοι στέλνουν βιαστές να περάσουν τα σύνορα. Και τώρα αυτό είναι ρατσιστικό? Λάθος μπορεί να είναι, ψέμα μπορεί να είναι, ρατσιστικό δεν ξέρω πως διάβολο μπορεί να είναι. 

Παρολαυτα βέβαια καλά έκανε το twitch και τον bannsre. Είπαμε,ιδιωτικη επιχείρηση είναι, μπορεί να αρνηθεί να εξυπηρετήσει όποιον γουστάρει. 

Μόλις τώρα, mimits είπε

Ρε φίλε καταλαβαίνεις τι λες;Μας ζητάς να αποδείξουμε οτι αν δεν ήταν ο ψυχοπαθής,δεν θα γινότανε τίποτα;
Το πιο πιθανο(για να μπούμε στο τριπάκι σου) είναι να ΜΗΝ γινότανε ο Β´ παγκόσμιος!

Παίζει ρόλο ποιός ειναι στο τιμόνι,το βλέπουμε και στη γειτονιά μας με τον τραμπάκουλα να παίζει κάθε μέρα διαφορετικό χαρτί,καμιά σταθερα.Σκέψου το.

Δεν είπα πουθενά οτι δεν παίζει ρολο. Δεν είναι όμως ο μοναδικός παράγοντας για το αποτέλεσμα που βλέπεις. Οπότε αντί να πιανεις το pitchfork και να νομίζεις οτι με το να καψεις τη μαγισσα θα ξορκισεις το κακο, σου προτείνω να σκεφτεις οτι υπάρχουν πολλοι άλλοι παράγοντες τους οποιους θα πρεπει να λαβεις υποψη.

Εσυ και καποιοι αλλοι εδω θεωρουν οτι τα παντα στηριζονται σε ενα και μονο γεγονος. Εχει την πλακα του να σκεφτομαστε οτι ειναι ολα τοσο απλα... αλλα μεχρι εκει.

Και οι παππουδες που δεν ξερουν πως δουλευει ενας υπολογιστης νομιζουν οτι αν σβήσει η οθονη, χαλασε ο υπολογιστης...

9 λεπτά πριν, Lfc είπε

Αυτό σου λέω. Νομίζεις ότι είσαι. Αν τα πεις αυτά στο Bronx, στο Brooklyn η στο Queens θα σε αντιμετωπίσουν σαν τον χειρότερο ρατσιστή. Προφανώς και δεν φταίς εσύ αλλά ο μικρόκοσμος της Ψωροκώσταινας στο οποίο ζούμε.... Σου είπα με δυο μήνες διαβίωση στο USA θα νομίζεις ότι βρίσκεσαι στον Άρη. Η δική μας ρητορική και ηθική για αυτά τα θέματα είναι προ πολλού ξεπερασμένη

Σαν τι να πω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Vaiosss είπε

Ο ρατσισμός είναι ένστικτο. Υφίσταται από τους πρώτους κιόλας ανθρώπους που πάτησαν στην Γη και όσο και αν προσπαθούν, δεν μπορούν να το αποβάλλουν. Είναι έμφυτο ένστικτο για το διαφορετικό και το άγνωστο.

Εγώ πάντως, στην εποχή που ζούμε, βλέπω πως κάποιοι θέλουν να μας δημιουργήσουν στην Ελλάδα αλλά και γενικότερα, ενοχές για το περιστατικό του Floyd. Βλέπω έναν ρατσισμό προς τους λευκούς και πως πρέπει να νιώθουμε ένοχοι που είμαστε λευκοί.

Το βλέπω σε τηλεοπτικές σειρές, σε ταινίες, στα media, στο διαδίκτυο και παντού. Βλέπω την μεταμοντέρνα τέχνη, με τα κουτσά, με τα παραμορφωμένα και τα ανάπηρα γλυπτά και αγάλματα τους. Βλέπω την παρακμή, τον εκφυλισμό, την σήψη στους ανθρώπους, που είναι άρρωστοι και κουρασμένοι, σωματικά και ψυχικά. Που γερνάνε όλοι από τα 25 τους και συζητάνε για συντάξεις. Που το μόνο τους ενδιαφέρον είναι το τελευταίας τεχνολογίας κινητό τους, τα tattoos τους και η μούρη τους στον καθρέπτη τους (facebook, insta και τα ρέστα).

Ότι και αν εκμεταλλεύτηκαν τότε, όποια συναισθήματα η ένστικτα κι αν ήθελαν να αφυπνίσουν, το σίγουρο είναι ότι τότε υπήρχαν προσωπικότητες που θα μιλάνε όλοι γι' αυτές για τα επόμενα 1000 χρόνια. Σήμερα δεν έχεις τίποτα.

Ο ρατσισμός είναι αίσθημα που γεννιέται από το ένστικτο του φόβου... αν καταλάβεις αυτό, τότε αυτόματα θα ξεκαθαρίσουν και τα υπόλοιπα που γράφεις και δεν στέκουν...

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 1

9 λεπτά πριν, AtiX είπε

Ο ρατσισμός είναι αίσθημα που γεννιέται από το ένστικτο του φόβου... αν καταλάβεις αυτό, τότε αυτόματα θα ξεκαθαρίσουν και τα υπόλοιπα που γράφεις και δεν στέκουν...

Κανένας φόβος. Οι αδύναμοι φοβούνται.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...