lactate Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Έζησα μια απότομη απώλεια ενός πολύ δικού μου ανθρώπου και ψάχνω μια δραστηριότητα να με βοηθήσει να ξεχνιέμαι. Γυμναστήριο παω (crossfit) αλλά επειδή δεν νομίζω να μπορώ οικονομικά να ανταπεξέλθω μάλλον θα καταλήξω σε ένα από τα γυμναστήρια με την ετήσια συνδρομή με 100 ευρώ. Αλλά θα ήθελα μια δραστηριότητα να με βοηθήσει να ξεχαστω; Να γνωρίσω κόσμο,νανιώθω ότι είμαι σε μια ομάδα, κάτι anyway να με βοηθήσει να την παλεύω περισσότερο. Έχετε κάτι να προτείνετε; Είτε εδώ είτε σε μήνυμα. Ευχαριστώ.
Ihavetheanswers Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν δεν εργάζεσαι μπορείς να αναζητήσεις εργασία. Αλλιώς μπορείς να κάνεις εθελοντισμό με βάση τις αξίες που σε ενδιαφέρουν. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2020 από Ihavetheanswers
lactate Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Έχω δουλειά (μέχρι να πάω φαντάρος). Προσπαθώ να βγάζω κάτι από δω και από εκεί επιπλέον αλλά μέχρι εκεί. Για εθελοντισμό ξέρεις κάτι συγκεκριμένο;
Ihavetheanswers Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 5 λεπτά πριν, lactate είπε Έχω δουλειά (μέχρι να πάω φαντάρος). Προσπαθώ να βγάζω κάτι από δω και από εκεί επιπλέον αλλά μέχρι εκεί. Για εθελοντισμό ξέρεις κάτι συγκεκριμένο; Μπορείς να βοηθήσεις σε κάποιο συσσίτιο πχ να μαγειρεύεις, να πλένεις τα σκεύη μαγειρικής, να κάνεις διανομές φαγητού με αυτοκίνητο κλπ. Εδώ δεν μπορώ να προτείνω κάτι γιατί αυτά υπάρχουν ανά περιοχή. Αν σε ενδιαφέρει περισσότερο το περιβάλλον μπορείς να ενταχθείς σε κάποια οργάνωση του στυλ Greenpeace, Αρκτούρος κλπ ή σε κάποια τοπική οργάνωση πυροπροστασίας που μπορεί πάτε σε φυλάκιο στο δάσος για παρατήρηση πυρκαγιάς. Για πιο σοβαρά μπορείς να γίνεις και εθελοντής πυροσβέστης, αυτό είναι λίγο διαδικασία αλλά θα καταλήξεις να υπηρετείς όντως κάποιες βάρδιες στην πυροσβεστική της περιοχής σου. Αν και δεν έχω εμπειρία, υπάρχουν και οι εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού όπου υπάρχουν διάφορα είδη εθελοντισμού πχ διασώστες κλπ. Μετά υπάρχουν ανάλογα την ειδικότητα (πχ υγειονομικός ή εκπαιδευτικός) και πιο εξειδικευμένα είδη εθελοντισμού. Τέλος αν είσαι ευαισθητοποιημένος στο θέμα του προσφυγικού-μεταναστευτικού υπάρχουν προφανώς διέξοδα στον εθελοντισμό και εκεί. 1
kallair Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Υπαρχουν ομαδες στο fb που πηγαινουν πεζοποριες, εκδρομες και διαφορα αλλα ενδιαφεροντα. σιγουρα θα γνωρισεις νεα ατομα εκει κ θα ξεχαστεις με τις βολτες στην φυση. κ σιγουρα θα ειναι πιο οικονομικο σε σχεση με το crossfit.
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, lactate είπε Έζησα μια απότομη απώλεια ενός πολύ δικού μου ανθρώπου και ψάχνω μια δραστηριότητα να με βοηθήσει να ξεχνιέμαι. Γυμναστήριο παω (crossfit) αλλά επειδή δεν νομίζω να μπορώ οικονομικά να ανταπεξέλθω μάλλον θα καταλήξω σε ένα από τα γυμναστήρια με την ετήσια συνδρομή με 100 ευρώ. Αλλά θα ήθελα μια δραστηριότητα να με βοηθήσει να ξεχαστω; Να γνωρίσω κόσμο,νανιώθω ότι είμαι σε μια ομάδα, κάτι anyway να με βοηθήσει να την παλεύω περισσότερο. Έχετε κάτι να προτείνετε; Είτε εδώ είτε σε μήνυμα. Ευχαριστώ. Πρώτα πρέπει να αποδεχτείς την απώλεια και μετά να προχωρήσεις.
lactate Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 13 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Πρώτα πρέπει να αποδεχτείς την απώλεια και μετά να προχωρήσεις. Eίμαιστη φάση που προσπαθώ να προχωρήσω. Την απώλεια την έχω αποδεχτεί και η αποδοχή αυτή είναι πολύ δύσκολη.
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 6 λεπτά πριν, lactate είπε Eίμαιστη φάση που προσπαθώ να προχωρήσω. Την απώλεια την έχω αποδεχτεί και η αποδοχή αυτή είναι πολύ δύσκολη. Σε καταλαβαίνω,καλή συνέχεια.
momotis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, lactate είπε ψάχνω μια δραστηριότητα να με βοηθήσει να ξεχνιέμαι.Να γνωρίσω κόσμο Spoiler Στις 14/6/2018 στις 5:40 ΜΜ, lactate είπε Δεν είμαι τρολλ, ούτε έχω πει κάτι εξωγήινο που δεν έχει δει κανείς στην πραγματικότητά του. Απλά μου αρέσει να συζητάω και να παίρνω γνώμες. Αυτός είναι και ένας από τους βασικούς λόγους ύπαρξης των φόρουμ. Αν δεν μπορούμε να γράψουμε μια σκέψη και να τη συζητήσουμε, αν σε κάθε απορία που έχουμε απαντάει ο άλλος γκουγκλαρε το, τότε το ινσόμνια δε θα μπορούσε να υπάρξει και όλοι εσείς που αρέσκεστε στο να κρίνετε από το πληκτρολόγιο σας τι θα κάνατε αλήθεια; Το ιστορικο θεματων lactate,ειναι λογος απεξαρτησης απο netflix. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2020 από momotis
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 12 ώρες πριν, lactate είπε Έζησα μια απότομη απώλεια ενός πολύ δικού μου ανθρώπου και ψάχνω μια δραστηριότητα να με βοηθήσει να ξεχνιέμαι. Γυμναστήριο παω (crossfit) αλλά επειδή δεν νομίζω να μπορώ οικονομικά να ανταπεξέλθω μάλλον θα καταλήξω σε ένα από τα γυμναστήρια με την ετήσια συνδρομή με 100 ευρώ. Αλλά θα ήθελα μια δραστηριότητα να με βοηθήσει να ξεχαστω; Να γνωρίσω κόσμο,νανιώθω ότι είμαι σε μια ομάδα, κάτι anyway να με βοηθήσει να την παλεύω περισσότερο. Έχετε κάτι να προτείνετε; Είτε εδώ είτε σε μήνυμα. Ευχαριστώ. Δεν βαρέθηκες να εφεύρεις ιστοριες;;
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 12 ώρες πριν, lactate είπε Έζησα μια απότομη απώλεια ενός πολύ δικού μου ανθρώπου και ψάχνω μια δραστηριότητα να με βοηθήσει να ξεχνιέμαι. Γυμναστήριο παω (crossfit) αλλά επειδή δεν νομίζω να μπορώ οικονομικά να ανταπεξέλθω μάλλον θα καταλήξω σε ένα από τα γυμναστήρια με την ετήσια συνδρομή με 100 ευρώ. Αλλά θα ήθελα μια δραστηριότητα να με βοηθήσει να ξεχαστω; Να γνωρίσω κόσμο,νανιώθω ότι είμαι σε μια ομάδα, κάτι anyway να με βοηθήσει να την παλεύω περισσότερο. Έχετε κάτι να προτείνετε; Είτε εδώ είτε σε μήνυμα. Ευχαριστώ. ξεκινα το περπατημα καθε μερα. ιδιαιτερα σε δρομους με μαγαζια και πλατειες να χαζευεις τις βιτρινες, να βλεπεις ανθρωπους και χρωματα. και η ιδεα που σου ειπαν για περιπατο στη φυση ειναι ωραια, αλλα προφανως θελει περισσοτερο συντονισμο και χρονο οποτε δεν ειναι για καθε μερα, θα μπορουσες να τα συνδιασεις ομως και σιγουρα μια βολτα κυριακη πρωι σε καποιο δασακι θα ειναι πολυ χαλαρωτικο/θεραπευτικο υγ. παιδες μη κολλατε αμα ο αλλος ειναι τρολλ ή οχι. δημοσιο φορουμ ειναι, μπορει καποιος που εχει πραγματι αναγκη να το βρει σε μια αναζητηση και να τον βοηθησει ή ακομα και μεις μπορει καποια στιγμη να το χρειαστουμε, καλο θα ηταν να δουμε μερικες ιδεες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα