k_dinos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 4 λεπτά πριν, sharkoulis είπε Δεν μπορω να πειραξω ρυθμισεις στα χρωματα. Ειναι λογω καλωδιου? Εγώ τα κάνω από το g menu , το κατεβάζεις από το site. επίσης, τις ρυθμίσεις τις κάνεις στο User Profile και τσέκαρε μήπως είναι ενεργοποιημένο το DCR 1
sharkoulis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, k_dinos είπε Εγώ τα κάνω από το g menu , το κατεβάζεις από το site. επίσης, τις ρυθμίσεις τις κάνεις στο User Profile και τσέκαρε μήπως είναι ενεργοποιημένο το DCR Thank you φιλος. Θα ψαχτω και θα ενημερωσω Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2020 από sharkoulis 1
SabotazNic Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Στις 3/7/2020 στις 7:08 ΜΜ, Inler είπε Χλωμό κάτι τέτοιο γιατί η AOC καλύπτει από 3 pixel και πάνω και αυτά ανάλογα τη διάταξη.Ζήτα το εγγράφως και αν στο στείλουν οκ εγώ μόνο έτσι θα προχωρούσα. Τα 3 pixel και πανω αφορουν την εγγυηση. Με ηλεκτρονικη αγορα εχεις 14 μερες για επιστροφη για οποιοδηποτε λογο.
imdenq Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, sharkoulis είπε Δεν μπορω να πειραξω ρυθμισεις στα χρωματα. Ειναι λογω καλωδιου? εχεις βαλει color temp user? Ακυρο ειδα οτι σου απαντησαν Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2020 από imdenq 1
k_dinos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Μέσα από τα windows βλέπω πάει μέχρι 120hz, είναι λόγο HDMI ή κάρτας γραφικών? (Προς το παρόν την έχω σε laptop με intel Graphics)
teoqq Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Με παραγγελία από τις 3/7, ακόμα στη συγκέντρωση προϊόντων και πλέον με εξαντλημένο το προϊόν στη σελίδα τους, βλέπω να τρώω άκυρο ή να πάρω καμιά από επιστροφή
teoqq Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Παρέλαβα και εγώ σήμερα. Από την εμφάνιση της εξωτερικής συσκευασίας ήμουν σίγουρος ότι θα βρω πρόβλημα μέσα, τελικά όλα καλά...! Με λίγη βοήθεια από το ιντερνετ έφερα και τα χρώματα εκεί που ήθελα. Μια ερώτηση θα κάνω γιατί μια ζωή ήμουν στα 60hz, εκτός από τη βασική αλλαγή στις ρυθμίσεις της οθόνης που το πήγα στα 144hz, πρέπει να κάνω και καμία άλλη αλλαγή ή απλά φορτώνω και παίζω κανονικά;
imdenq Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 36 λεπτά πριν, teoqq είπε Παρέλαβα και εγώ σήμερα. Από την εμφάνιση της εξωτερικής συσκευασίας ήμουν σίγουρος ότι θα βρω πρόβλημα μέσα, τελικά όλα καλά...! Με λίγη βοήθεια από το ιντερνετ έφερα και τα χρώματα εκεί που ήθελα. Μια ερώτηση θα κάνω γιατί μια ζωή ήμουν στα 60hz, εκτός από τη βασική αλλαγή στις ρυθμίσεις της οθόνης που το πήγα στα 144hz, πρέπει να κάνω και καμία άλλη αλλαγή ή απλά φορτώνω και παίζω κανονικά; καμια αλλη αλλαγη, στα in game settings δες μπας και ειναι κλειδωμενο στα 60
supermanbee Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, metropontikas είπε πάλι διαθέσιμη στο eshop. επιστροφές?
Zengar Zombolt Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) παρελαβα και εγω πριν 2 ωρες σφραγισμενη η συσκευασια με ταινια την AOC εμενα καθυστερησε μαλλον επειδη ειχα παρει και τα ηχεια απο την αλλη προσφορα του eshop ( GENESIS HELIUM 600 )και ηταν σε αναμονη παραλαβης θα την παω στον φιλο μου και γραφω αργοτερα για τυχων καμενα κολημενα pixel Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2020 από Zengar Zombolt
metropontikas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 12 ώρες πριν, supermanbee είπε επιστροφές? ιδέα δεν έχω, αλλά έριξα μια παραγγελία. μπορεί να με κατευθύνει κάποιος/α πως τσεκάρω αμα το πανελ έχει πρόβλημα; υπάρχει κάποιο πρόγραμμα πχ που να το βλέπει μόνο του ή που να διευκολύνει τη διαδικασία;
DRIFT_KING Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 Εμένα ήρθε με αυτοκόλλητο με άλλα στοιχεία πάνω στο κουτί και μέσα το κάλυμμα της οθόνης ήταν κολλημένο με χαρτοταινία και τα 2 καλώδια από τα τρια ήταν με σελοτειπ ενω το ένα σφραγισμένο και είχε δαχτυλιές η οθόνη ενώ απ'έξω είχε την μικρή ταινία aoc που είναι αμφισβητήσιμη.Μέχρι τώρα εντόπισα 2 καμμένα-κολλημένα πιξελ.Έχει χειρότερα χρώματα από την dell που έχω,καλύτερη φωτεινότητα,χειρότερη γωνία θέασης και πολύ χειρότερα ηχεία.Επίσης εκτός από το hdr που είναι κουραστικό υπάρχει κάτι που να παραπέμπει στο sharpness που έχουν άλλες οθόνες; https://prnt.sc/tfo453 https://prnt.sc/tfo5nj Επικοινώνησα και μου είπαν ότι τα διαφορετικά στοιχεία παραλήπτη που υπήρχαν πάνω ήταν γιατί είχε πάει σε άλλον πριν από εμένα και δεν την παρέλαβε καθόλου.Χμμ.
radiohead Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Ξανά σε προσφορά https://www.e-shop.gr/othoni-aoc-24g2u-238-led-full-hd-144hz-p-PER.168637 4
Tantalord Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Στις 11/7/2020 στις 3:26 ΠΜ, DRIFT_KING είπε Εμένα ήρθε με αυτοκόλλητο με άλλα στοιχεία πάνω στο κουτί και μέσα το κάλυμμα της οθόνης ήταν κολλημένο με χαρτοταινία και τα 2 καλώδια από τα τρια ήταν με σελοτειπ ενω το ένα σφραγισμένο και είχε δαχτυλιές η οθόνη ενώ απ'έξω είχε την μικρή ταινία aoc που είναι αμφισβητήσιμη.Μέχρι τώρα εντόπισα 2 καμμένα-κολλημένα πιξελ.Έχει χειρότερα χρώματα από την dell που έχω,καλύτερη φωτεινότητα,χειρότερη γωνία θέασης και πολύ χειρότερα ηχεία.Επίσης εκτός από το hdr που είναι κουραστικό υπάρχει κάτι που να παραπέμπει στο sharpness που έχουν άλλες οθόνες; https://prnt.sc/tfo453 https://prnt.sc/tfo5nj Επικοινώνησα και μου είπαν ότι τα διαφορετικά στοιχεία παραλήπτη που υπήρχαν πάνω ήταν γιατί είχε πάει σε άλλον πριν από εμένα και δεν την παρέλαβε καθόλου.Χμμ. Την έστειλες πίσω; Κανονικα πρέπει να γίνει επιστροφή λογω καμμενων pixel και ότι δεν είναι καινούργια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις