Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το κλιματιστικο το βαζω στους 25-26 το βραδυ και ειναι οριακο για να δουλευει λιγο και να ειναι ευκολα ανεκτο το κρυο

Στους 28 δεν νομιζω οτι εχει καποιο νοημα , μονο αν εχει 50 βαθμους εξω 

Επεξ/σία από vagos789
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Στους 28 δεν νομιζω οτι εχει καποιο νοημα , μονο αν εχει 50 βαθμους εξω 

υπάρχουν πολλά σπίτια με χάλια μόνωση και με 33 έξω έχουν 30-31 μέσα άνετα . Αν τα χτυπά και ο ήλιος (ειδικά σε δώμα) άνετα είναι παραπάνω μέσα απο έξω σα θερμοκήπιο . Εκεί έχει νόημα και να το βάζεις 28

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επαναφέρω το θέμα. Ο δικός μου σχεδόν δεκαετίας τώρα τα έφαγε μάλλον τα ψωμιά του. Όχι ακριβώς αλλά μάλλον για να μην ψάχνομαι θέλει αλλαγή. Τι εννοώ δουλεύει κανονικά ως ανεμιστήρας αλλά όταν ανάβεις το φως αρχίζει τα κουλά. Σταματάει, κόβει ταχύτητα, αναβοσβήνει το φως και τέτοια.

Ως σκέτο φωτιστικό πάλι δουλεύει. Δοκίμασα με διάφορες λάμπες τα ίδια. Διάβασα περί πλακετών σε ένα άλλο site αλλά δεν νομίζω τώρα να αξίζει να ασχοληθώ. Είναι τηλεχειριζόμενος. Βλέπω ότι οι τιμές έχουν πάρει την ανηφόρα και κάτι αξιοπρεπές χτυπάει το 200άρι πλέον χώρια η εγκατάσταση.

Αυτοί οι Westighouse που λένε πάλι Κινεζιές πρέπει να είναι αφού αν προσέξουμε καλά σε κάποια μοντέλα μόνο η στάμπα της μάρκας αλλάζει και είναι υπερτιμημένοι. H Westinghouse που ξέραμε έχει βάλει λουκέτο εδώ και χρόνια και μάλλον υπάρχει μόνο το σήμα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mr.Vox είπε

Επαναφέρω το θέμα.

Τσέκαρε την πρόταση του μοντ στο άλλο συγγενές θέμα

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Τσέκαρε την πρόταση του μοντ στο άλλο συγγενές θέμα

Ίδιος είναι αυτός που έχω. Βλέπω και το τηλεκοντρόλ. Άλλη μάρκα Primo είναι ο δικός μου. Συνεχίζω στο άλλο νήμα. Καλή η τιμή πάντως με τα σημερινά δεδομένα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...