Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθες είχα επισκεφτεί το σχολείο της κόρης μου για κάποια διαδικστικά, εκεί με βρίσκει μια δασκάλα, Πάνο τι έπαθα, μου λέει... Μου έσβησε ο γιος μου όλες τις φωτογραφίες από το κινητό!!! Εκεί έπιασα λίγο το κινητό στα χέρια μου να δω τι έχει συμβεί, και αν μπορώ να βοηθήσω...

Η κατάσταση έχει λοιπόν ως εξής, ο πιτσιρικάς έσβησε τα πάντα από το κινητό για να αδειάσει χώρος να παίζει παιχνίδια. Η μαμά δεν είχε προλάβει να τις μεταφέρει σε pc, ούτε τις είχε βάλει να συγχρονίζουν τουλάχιστον, σε κάποιο cloud (Google Photos πχ), οπότε έχουν διαγραφεί ολικά από την μνήμη! Το κινητό είναι το Huawei P20, που έχει 128 gb μόνο εσωτερική μνήμη. Κατέβασε μια εφαρμογή ανάκτησης δεδομένων, η οποία της βρήκε 3000 φωτογραφίες, οι περισσότερες εκ των οποίων είναι άσχετες ή τα thumbnails των φωτογραφιών...Από φωτογραφίες τίποτα...Το πήγε και σε γνωστό κατάστημα τεχνολογίας (μην γράψω όνομα) που παρέχει και υπηρεσίες service, και εκεί ο τεχνικός της έκανε το ίδιο χωρίς αποτέλεσμα.

Για εμένα που έχω ασχοληθεί με ανάκτηση παλαιότερα (σε PC), το ότι έκανε προσπάθεια ανάκτησης είναι μέγιστο λάθος, καθώς προσπαθούσε να γράψει στον ίδιο χώρο, από όπου διάβαζε!
Επίσης, από ότι διαβάζω το Android δεν σε αφήνει να φτάσεις σε επίπεδο filesystem για να κάνεις ανάκτηση, εκτός και αν το έχεις κάνει root, ούτε μπορείς να το συνδέσεις με pc για να τραβήξεις από εκεί τα δεδομένα, και πάλι θες debugging mode enabled και root για πρόσβαση στο σύστημα αρχείων.

Έχει κανένας υπόψη, κάποια διαδικασία, ώστε να γίνεται πλήρης και καλή ανάκτηση από κινητό android με χρήση υπολογιστή ή και χωρίς;

Εγώ σε πρώτη φάση σκέφτομαι να της πω να πάρει ένα usb type c σε type a female αντάπτορα και να συνδέσει επάνω ένα στικάκι, ώστε να προσπαθήσει να κάνει διαδικασία ανάκτησης από την εφαρμογή που έχει κατεβάσει, προς εξωτερικό μέσο, και ό,τι γίνει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...