LLLEFTERIS Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Το σηκωνεις! Αυτο ελεγα στην γυναικα μου να το σηκωνει αν δεν το εκανε δεν θα ειχε διαγραφη 14 χιλιαρικα με 700 ευρω. 1
Q-Taxys Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Το καλύτερο είναι το Screen Calls στα Pixel που δυστυχώς παίζει μόνο στις ΗΠΑ. Αφήνεις την Assistant να απαντήσει αν δεν είσαι σίγουρος για το νούμερο. 1
papars Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Κάποιο dialer που να δείχνει πληροφορίες πέρα από το όνομα υπάρχει;
damoclesword Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, papars είπε Κάποιο dialer που να δείχνει πληροφορίες πέρα από το όνομα υπάρχει; Εγώ χρησιμοποιώ το truecaller και με έχει γλιτώσει από κάμποσα spam calls. Είναι και αρκετά παραμετροποιήσιμο. Τσέκαρέ το. 1
bill_viper Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 10 ώρες πριν, Lanike71 είπε Φτιάχνεις μία whitelist και αυτόματα όλοι οι υπόλοιποι καραγκιόζηδες μπαίνουν σε blacklist. Εκτός και αν έχεις πάρε-δώσε με αγνώστους αριθμούς. Προφανώς είσαι Δ.Υ. κι έχεις πάρε δώσε με 10 άτομα. Γιατί αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας κάνε white list για ένα μήνα, και τον επόμενο αίτηση εγγραφής στον ΟΑΕΔ. 1 1
panosk0 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Σύμφωνα με τη Google, το Verified Calls δε συλλέγει δεδομένα χρήστη ενώ και οι πληροφορίες που έχει δώσει η εκάστοτε εταιρεία, διαγράφονται λίγα λεπτά μετά την πραγματοποίηση της κλήσης. Γελάμε τώρα ;;;
Lanike71 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 5 ώρες πριν, bill_viper είπε Προφανώς είσαι Δ.Υ. κι έχεις πάρε δώσε με 10 άτομα. Γιατί αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας κάνε white list για ένα μήνα, και τον επόμενο αίτηση εγγραφής στον ΟΑΕΔ. Ιδιωτικός είμαι και με βολεύει η λύση που ανέφερα. Τα υπόλοιπα που λες, περιττά. 1
Vaggelis86 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Σιγά μην ενημερώσει την Google η κάθε εισπρακτική εταιρεία. (Πλάκα μας κάνουν ?)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα