samsunglife Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 23 λεπτά πριν, stratoskris είπε Μόλις πήρα ένα με 0,01 δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ότι πρώτη φορά κάνω παραγγελία από Ali Πρέπει να είχες κουπόνι 3 δολάρια για την πρώτη αγορά σου...
neosstoforum Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, barman_ είπε Τελικα τσιμπησα δυο,2,28 με ρεβο βγηκε Εχεις κανενα υποψιν με lightning ?Ψαχνω ενα να υπαρχει... Υπάρχει το παρακάτω που αν αγοράσεις 2 τεμάχια συνολικά βγαίνουν στα 5.59€ (τα 1.2 μέτρα). Απλά έχουν μείνει μόνο 4 κομμάτια. https://www.gearbest.com/iphone-cables---adapters/pp_009785742553.html 1
oletiras Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 11 ώρες πριν, sphinxgr είπε Έχω απορία, τι το κάνετε το type c -> type c ?! οτι εκανες το USB A to something. Οι USB A μας αφηνουν σιγα σιγα. Και στα pc και στα αμαξια πλεον!! βρισκεις ολο και συχνοτερα τις type-c (αν και αργησανε παρα πολυ να υιοθετηθουν) και σε κανα 2 χρονια θα ναι καθολικη η επικρατιση τους σε οτι h/w υπαρχει.
drdedus Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Μέρες προσπαθώ να παρω το 100w και βγάζει μεταφορικά. Σε επικοινωνία μαζί τους δικαιολογίες άκυρες. Για πείτε δοκιμασμένες μάρκες εκτός απο tromsmart blitzwolf ugreen vention? Η ακόμα και κουπόνια για αυτες (Για blitz παίζει γενικότερα για 5 κομμάτια σε διάφορους τύπους αλλα και αυτο το banggood βάζει μεταφορικά εδω και πολύ καιρό)
andreas1gr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 13 ώρες πριν, sphinxgr είπε Έχω απορία, τι το κάνετε το type c -> type c ?! Σκέφτομαι που μπορεί να είναι χρήσιμο στο ευρύ κοινό και δεν βρίσκω. Όταν ο επώνυμος φορτιστής - τροφοδοτικό σου έχει έξοδο type C και η συσκευή που θα χρειαστεί το ρεύμα έχει είσοδο type C... Σε εμένα όλα τα τηλ του σπιτιού και σχεδόν όλοι οι φορτιστές - τροφοδοτικά είναι με type C...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα