flick Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 10 ώρες πριν, atheatos είπε Δες στο manual της μητρικής σου να δεις για ASRock Ultra USB Power αν αυτό έχει κάποια σχέση. Μήπως πρέπει να το ενεργοποιήσεις από το bios ή μέσω utility. Δεν υπάρχει τέτοια επιλογή αλλά από την Asrock μου είπαν να δοκιμάσω να κάνω enable το "deep sleep". Σήμερα έκανα πάλι το "κόλπο" με τον διακόπτη του τροφοδοτικού και το ON button και είναι πάλι ok για την ώρα... 3 ώρες πριν, dimitris_p είπε Σορρυ, έχεις δικιο!! 😧 Είναι και η ηλικία βλέπεις με τα μάτια. Ναι η διαβάθμισή ειναι ανα 2 volt, επομένως η γραμμή ειναι στα 5volt και στης 2 περιπτώσεις. Δεν πειράζει, συμβαίνουν αυτά. Επικοινώνησα και με την Asrock και με την Fractal Design, οι μεν μου είπαν να δοκιμάσω να κάνω enable το "Deep Sleep" στο BIOS αλλά θεωρούν πως φταίει η καλωδίωση/το μπροστινό πάνελ του κουτιού και οι δε προθυμοποιήθηκαν αμέσως να μου στείλουν ανταλλακτικό μπροστινό πάνελ λέγοντας πως μάλλον φταίει αυτό. Ελπίζω αν δεν είναι software/bios/drivers θέμα να λυθεί με αλλαγή πάνελ και να μην φταίει η motherboard... Πάντως κλείνοντας το τροφοδοτικό και πατώντας το ON button στο κουτί το πρωί οδήγησε στο να φτιάξει και πάλι για την ώρα, όχι βέβαια πως είναι λύση αυτό σε καινούργιο σύστημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα