rus Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, costis ni είπε Απ ότι ξέρω (έχω θείο από Κέρκυρα), τις μάζευε σε μια σακούλα. και τις πουλουσε?
costis ni Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, rus είπε και τις πουλουσε? Η κλανιόλα τις μάζευε βρε, όχι ο θείος 😆 Τώρα που το λές βέβαια έχω ακούσει οτι κάποιοι στην αμερική τις πουλάνε (σε βάζο) και βάζουν διαφήμιση στο Grindr.... Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2020 από costis ni
rus Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, costis ni είπε Η κλανιόλα τις μάζευε βρε, όχι ο θείος 😆 Tι μαζευε σε καποιο δοχειο? Μια καλη ιδεα θα ητα να συμπιεστουν σε κονσερβα και να πωληθουν, εδω ή και στο εξωτερικο.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 23 ώρες πριν, maverick290402 είπε Σταθερή αξία!! Που στέλνω το iban μου; 😂😂 Βλέπω να σου ζητάνε copyright
acid18 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 22 ώρες πριν, skapodis είπε Έβαλε μυαλό η NASA! Όχι όπως παλιά με δική τους έρευνα για ένα στυλό που θα έγραφε σε 0 βαρύτητα... έρευνα που κόστισε εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια ενώ το ίδιο πρόβλημα οι Ρώσοι το έλυσαν απλά επισημοποιώντας Μολύβια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα