jimakris Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα στην παρέα ! Όντας κάτοχος του iPhone XR κι έχοντας δοκιμάσει την esim της Cosmote ήθελα να προχωρήσω στο επόμενο βήμα . Το σκεπτικό μου στηρίχτηκε στο ότι επειδή βγαίνω συχνά για τρέξιμο και ποδήλατο θα ήθελα να μην κουβαλάω το κινητό μου μαζί αλλά κάτι πιο βολικό όπως πχ ένα Apple Watch . Όπως προείπα έχοντας ήδη esim cosmote και χωρίς να το ψάξω παραπάνω (βλακεία μου ) αγόρασα προχτές το Apple Watch series 3 gps+cellular . Με μεγάλη μου απογοήτευση έμαθα εκ των υστέρων ότι παρόλο που η esim cosmote δουλεύει άψογα σε iPhone ακόμα δεν υποστηρίζεται σε Apple Watch . Έχει κανείς σας καμιά αντιπρόταση - λύση ; Και με κάρτα του εξωτερικού (global sim) αποδεδειγμένα δουλεμένη ; ευχαριστώ
alexakos89 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, jimakris είπε Καλησπέρα στην παρέα ! Όντας κάτοχος του iPhone XR κι έχοντας δοκιμάσει την esim της Cosmote ήθελα να προχωρήσω στο επόμενο βήμα . Το σκεπτικό μου στηρίχτηκε στο ότι επειδή βγαίνω συχνά για τρέξιμο και ποδήλατο θα ήθελα να μην κουβαλάω το κινητό μου μαζί αλλά κάτι πιο βολικό όπως πχ ένα Apple Watch . Όπως προείπα έχοντας ήδη esim cosmote και χωρίς να το ψάξω παραπάνω (βλακεία μου ) αγόρασα προχτές το Apple Watch series 3 gps+cellular . Με μεγάλη μου απογοήτευση έμαθα εκ των υστέρων ότι παρόλο που η esim cosmote δουλεύει άψογα σε iPhone ακόμα δεν υποστηρίζεται σε Apple Watch . Έχει κανείς σας καμιά αντιπρόταση - λύση ; Και με κάρτα του εξωτερικού (global sim) αποδεδειγμένα δουλεμένη ; ευχαριστώ https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/multisim.html Εδώ βλέπω δεν υπάρχει περιορισμός και κάνει για όλα τα ρολόγια. Δεν έχει κάπου υποσημείωση . Ψάξε το καλύτερα. EDIT : Δεν είναι συμβατή με τα Αpple Smartwatches. Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2020 από alexakos89
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα