Salvation81 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 6 λεπτά πριν, cloud13 είπε Ε οσο να ναι ειναι πιο ανετα και αλλη κατηγορια. 5θυρο κοιταω θα με πιασει και για οταν (σε βαθος 5ετιας) σκασει και ο διαδοχος Το πρωτο μου αυτοκινητο ηταν αυστηρα διθεσιο κουπε (RX7) οποτε αφου με εκραξαν οι δικοι μου τα επομενα 2 ηταν 5θεσια (Ibiza/Astra H) στα οποια παιζει να εβαλα κοσμο πισω 20 φορες στα 10 χρονια συνολικα που τα ειχα. Τα τελευταια 10 εχω παλι διθεσιο (καμπριο τωρα ομως) και κοιταω την παρτη μου, αν ποτε ερθει μικρος θα παρω και ενα 2ο φτηνο να κανω την δουλεια μου (και για να το κανει συγκρουομενο η γυναικα - αν καποια στιγμη παντρευτω). Παντως να παρεις απο τωρα αυτοκινητο για το αν σε βαθος 5ετιας ερθει ο μικρος ειναι καπως, παρε κατι για να κανεις την ζωη σου, ποτε δεν ξερεις τι ξημερωνει αυριο. 2
cloud13 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, adi32 είπε Αν βρεις καμιά καλή με 170 άλογα sport pack προτίμησε τη Mπολικες 8ετιας και πανω και απο 100.000 χλμ και στα 12 χιλιαρικα δεν αξιζει τοση θυσια και ρισκο για τα αλογα.. Τσιμπημενα πολυ τα μτχ παντως 1 λεπτό πριν, Salvation81 είπε Το πρωτο μου αυτοκινητο ηταν αυστηρα διθεσιο κουπε (RX7) οποτε αφου με εκραξαν οι δικοι μου τα επομενα 2 ηταν 5θεσια (Ibiza/Astra H) στα οποια παιζει να εβαλα κοσμο πισω 20 φορες στα 10 χρονια συνολικα που τα ειχα. Τα τελευταια 10 εχω παλι διθεσιο (καμπριο τωρα ομως) και κοιταω την παρτη μου, αν ποτε ερθει μικρος θα παρω και ενα 2ο φτηνο να κανω την δουλεια μου (και για να το κανει συγκρουομενο η γυναικα - αν καποια στιγμη παντρευτω). Παντως να παρεις απο τωρα αυτοκινητο για το αν σε βαθος 5ετιας ερθει ο μικρος ειναι καπως, παρε κατι για να κανεις την ζωη σου, ποτε δεν ξερεις τι ξημερωνει αυριο. Μπα οχι η μικροτερη παραμετρος ειναι αυτη, απλα μου αρεσει σε ολα της και σε μεγεθος και σε εμφανιση. Ισως το μοτερ να ηταν λιγο πιο νευρικο αλλα πριν το τεστ ντραιβ δε ξερω κιολας κραταω πισινη μπορει να ειναι αξιοπρεπεστατο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα