cloud13 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 11 λεπτά πριν, sargus είπε Αφού προσανατολίζεσαι για αγορά του χρόνου, δεν έχει και πολύ νόημα να το ψάχνεις ενδελεχώς από τώρα καθώς 6 μήνες είναι τεράστιο χρονικό διάστημα για τον κλάδο -ειδικά με τις καταιγιστικές αλλαγές που γίνονται τον τελευταίο καιρό ( αυστηρότεροι ρύποι, προσφορές κυβέρνησης, ηλεκτροκίνηση, κατάργηση (;) ντίζελ κτλ.). Θα σου έλεγα να ρίχνεις μια ματιά χονδρικά στα αυτοκίνητα που σου αρέσουν αλλά μην το ψάχνεις σε βάθος αν δε μπορείς να αγοράσεις. Προσπάθησε επίσης να ψωνίσεις τέλος του έτους που συνήθως κάνουν καλύτερες προσφορές ή έστω γύρω στην έκθεση αυτοκινήτου. Όχι στις αρχές του έτους διότι παραδοσιακά δεν παίζουν καλές προσφορές. Η Giulietta από την άλλη είναι από τα καλύτερα στημένα μικρομεσαία αυτοκίνητα (αν όχι το καλύτερο!). Απευθύνεται σε οδηγούς που γουστάρουν το χόμπι και "νιώθουν" και λίγο από χειριστήρια (τιμόνι, πενταλ και κιβώτιο). Είναι ΦΟΒΕΡΗ στο δρόμο, έχει ξεπεράσει τις όποιες παιδικές ασθένειες (λογικό με 10 χρόνια που είναι στην αγορά) και θεωρείται από τα πιο αξιόπιστα μοντέλα της αγοράς. Σχεδίαση μέσα έξω ξεχωριστή (στα μάτια μου πανέμορφη) και από τα αμάξια που δε θα γεράσουν (όπως όλες οι Alfa άλλωστε). Μειονεκτήματα πολλά επίσης: 10 χρονών, μικροί χώροι, αδύναμος κινητήρας για τις δυνατότητες του πλαισίου (όχι για την αγορά γενικά αφού ακόμη τα πιο πολλά αυτοκίνητα που πωλούνται είναι πιο αδύναμα από αυτήν), έχουν αναφερθεί κάποιοι μικροτριγμοί ή τα χερούλια της πόρτας να ξηλώνονται κ.α. Εν κατακλείδι, στα λεφτά που κάνει παίρνεις στον ίδιο εξοπλισμό αμάξι χαμηλότερης κατηγορίας (fiesta, polo κτλ.) οπότε αυτό από μόνο του δείχνει πόσο VFM αγορά είναι! Σε ευχαριστω για τις αναλυτικες συμβουλες! Εχω σκεφτει και το ενδεχομενο μεταχειρισμενης με μεγαλυτερο μοτερ που εβγαζε μεχρι περισυ νομιζω αλλα δεν εμπιστευομαι ουτε τον πατερα μου που λεει ο λογος σε αμαξι, κυριως θελω να μαθω αν θα βρισκω καινουργια του χρονου και που μπορω να βρω αξιοπιστο μτχ ει δυνατον σε εγγυηση..
cloud13 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Update: Η προσφορά στα 15990 με τη super εκδοση εξοπλισμου με εχει στοιχειωσει και ζητησα αναλυτικη προσφορα. Θα παω και απο αντιπροσωπεια να δω τι κοστουμι βγαινει με πρωτη δοση το 21 που λενε. Μπηκαμε στο χορο! 1
Dark_Nightfall Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 5 λεπτά πριν, cloud13 είπε Update: Η προσφορά στα 15990 με τη super εκδοση εξοπλισμου με εχει στοιχειωσει και ζητησα αναλυτικη προσφορα. Θα παω και απο αντιπροσωπεια να δω τι κοστουμι βγαινει με πρωτη δοση το 21 που λενε. Μπηκαμε στο χορο! Επειδή ανέφερες ότι η Giulietta έχει σαν επιλογή κινητήρα μόνο τον 1.4 120 ,εγώ ξέρω (αν δεν κάνω λάθος) ,υπάρχει και ο 1.4 multiair με τα 170 άλογα (που δεν βγαίνει καινούργιος) αλλά αντικαταστάθηκε με τον 1.4 multiair 150 άλογα.
cloud13 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 2 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε Επειδή ανέφερες ότι η Giulietta έχει σαν επιλογή κινητήρα μόνο τον 1.4 120 ,εγώ ξέρω (αν δεν κάνω λάθος) ,υπάρχει και ο 1.4 multiair με τα 170 άλογα (που δεν βγαίνει καινούργιος) αλλά αντικαταστάθηκε με τον 1.4 multiair 150 άλογα. Δυστυχως σε βενζινη στο σαιτ δεν υπαρχει καμια αλλη εκδοση σε μοτερ παρα μονο η TB 1.4 120ps. Τα 150 θα ηταν το τελειο και ενας απο τους λογους που ισως σκεφτω μεταχειρισμενη αλλα μονο του χρονου θα μπορει να γινει αυτο (υποθετω σε μαντρα μονο θα επαιζαν και δοσεις)
Dark_Nightfall Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 4 λεπτά πριν, cloud13 είπε Δυστυχως σε βενζινη στο σαιτ δεν υπαρχει καμια αλλη εκδοση σε μοτερ παρα μονο η TB 1.4 120ps. Τα 150 θα ηταν το τελειο και ενας απο τους λογους που ισως σκεφτω μεταχειρισμενη αλλα μονο του χρονου θα μπορει να γινει αυτο (υποθετω σε μαντρα μονο θα επαιζαν και δοσεις) Τι μαλακία είναι αυτή ,όντως μόνο 1.4 120 άλογα έχει στο site ,δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο παρά μόνο ότι θα σταματήσει η παραγωγή της.Anyway 150 ή 170 άλογα μόνο μεταχειρισμένη απ'ότι φαίνεται. ΥΓ.Πάρε την giulia veloce 😉
cloud13 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε Τι μαλακία είναι αυτή ,όντως μόνο 1.4 120 άλογα έχει στο site ,δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο παρά μόνο ότι θα σταματήσει η παραγωγή της.Anyway 150 ή 170 άλογα μόνο μεταχειρισμένη απ'ότι φαίνεται. ΥΓ.Πάρε την giulia veloce 😉 Πολυ ακριβοτερη απο οσο με παιρνει και γενικα δε συμπαθω καθολου το πετρελαιο! εdit ειδα οτι λες Giulia αρα βαλε μερικα υψιλον ακομα. Πολυυυυυυυυυυ ακριβοτερη Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2020 από cloud13
Dark_Nightfall Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 4 λεπτά πριν, cloud13 είπε Πολυ ακριβοτερη απο οσο με παιρνει και γενικα δε συμπαθω καθολου το πετρελαιο! εdit ειδα οτι λες Giulia αρα βαλε μερικα υψιλον ακομα. Πολυυυυυυυυυυ ακριβοτερη Ότι και να πάρεις κοίτα να σου αρέσει να το γουστάρεις και μην κοιτάς πόσο καίει ,αν είναι αξιόπιστο τιμή μεταπώλησης και άλλες μαλακίες τέτοιες ,πάρε ένα που να σου χαρίζει το αντίστοιχο χαμόγελο του Kimi Räikkönen (ο οποίος εντελώς τυχαία στην διαφήμιση οδηγούσε μια giulia quadrifoglio)😃 1
cloud13 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, Dark_Nightfall είπε Ότι και να πάρεις κοίτα να σου αρέσει να το γουστάρεις και μην κοιτάς πόσο καίει ,αν είναι αξιόπιστο τιμή μεταπώλησης και άλλες μαλακίες τέτοιες ,πάρε ένα που να σου χαρίζει το αντίστοιχο χαμόγελο του Kimi Räikkönen (ο οποίος εντελώς τυχαία στην διαφήμιση οδηγούσε μια giulia quadrifoglio)😃 Αυτο ακριβως θα κανω φιλε, οτι μου δινει το μεγαλυτερο χαμογελο στο μπατζετ μου θα αγοραστει και ελπιζω να βγει και σκυλι! 2
djcat Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Αx, αυτή η Ιουλία τις μας κάνει... Και η Ιουλιέτα πάντως, για μένα είναι το πιο όμορφο αμάξι στην κατηγορία. Και πολύ καλή συμπεριφορά στο δρόμο - ευχαριστιέσαι να την οδηγάς. @cloud13 Πήγες για τεστ ντράιβ; Αν το νικ σου σχετίζεται, δες και την έκδοση με το λουλουδάκι 😉 1
Burgos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Το λουλουδάκι τελείωσε στις Ιουλιέτες δυστυχώς. Μόνο στην Ιουλία και την Στέλβιο με κάτι παραπάνω από κατοσταρικακι 😉 2
Salvation81 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 To Mito φανταζομαι δεν το κοιτας λογο χωρων; Αυτο ειχα οδηγησει με τα 150-160 αλογα και πηγαινε καλα, οκ εχω συνηθησει σε περισσοτερα αλλα λογο μεγεθους παει καλα (σιγουρα πολυ καλυτερα απο την μεγαλυτερη Giullietta με τα 120 αλογα).
cloud13 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, djcat είπε Αx, αυτή η Ιουλία τις μας κάνει... Και η Ιουλιέτα πάντως, για μένα είναι το πιο όμορφο αμάξι στην κατηγορία. Και πολύ καλή συμπεριφορά στο δρόμο - ευχαριστιέσαι να την οδηγάς. @cloud13 Πήγες για τεστ ντράιβ; Αν το νικ σου σχετίζεται, δες και την έκδοση με το λουλουδάκι 😉 οχι ακομα περιμενω την προσφορα και ειμαι αναμεσα σε Σφακιανακη και ενα αλλο στην Ερυθραια (ελαχιστες αντιπροσωπειες και ολες μακρια απο κεντρο δυστυχως) οποτε εχει επεισοδια ακομα. Εχει φιλος παλιοτερη με τα 150 αλογα βεβαια και την βλεπω τρενο. 1 ώρα πριν, Salvation81 είπε To Mito φανταζομαι δεν το κοιτας λογο χωρων; Αυτο ειχα οδηγησει με τα 150-160 αλογα και πηγαινε καλα, οκ εχω συνηθησει σε περισσοτερα αλλα λογο μεγεθους παει καλα (σιγουρα πολυ καλυτερα απο την μεγαλυτερη Giullietta με τα 120 αλογα). Το Mito δε βγαινει πλεον καινουργιο, δεν μπορω να το βρω εγω καπου τουλαχιστον! Μεταχειρισμενα που εχω δει δεν με ενθουσιασαν παιζουν περισσοτερο τα 1000αρια με τα 100 αλογα και επισης εχω μπει μεσα και ειναι πολυ κλειστοφοβικο για τους πισω επιβατες (μαξ 4 ατομα 5ο με τιποτα)..
Salvation81 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 13 λεπτά πριν, cloud13 είπε οχι ακομα περιμενω την προσφορα και ειμαι αναμεσα σε Σφακιανακη και ενα αλλο στην Ερυθραια (ελαχιστες αντιπροσωπειες και ολες μακρια απο κεντρο δυστυχως) οποτε εχει επεισοδια ακομα. Εχει φιλος παλιοτερη με τα 150 αλογα βεβαια και την βλεπω τρενο. Το Mito δε βγαινει πλεον καινουργιο, δεν μπορω να το βρω εγω καπου τουλαχιστον! Μεταχειρισμενα που εχω δει δεν με ενθουσιασαν παιζουν περισσοτερο τα 1000αρια με τα 100 αλογα και επισης εχω μπει μεσα και ειναι πολυ κλειστοφοβικο για τους πισω επιβατες (μαξ 4 ατομα 5ο με τιποτα).. Ε καλα και η Giullietta δεν νομιζω πως εχει τραγικα περισσοτερο χωρο για τους πισω (τα 3πορτα που εχω δει εστω).
cloud13 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, Salvation81 είπε Ε καλα και η Giullietta δεν νομιζω πως εχει τραγικα περισσοτερο χωρο για τους πισω (τα 3πορτα που εχω δει εστω). Ε οσο να ναι ειναι πιο ανετα και αλλη κατηγορια. 5θυρο κοιταω θα με πιασει και για οταν (σε βαθος 5ετιας) σκασει και ο διαδοχος
adi32 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Αν βρεις καμιά καλή με 170 άλογα sport pack προτίμησε τη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα