cloud13 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Καλησπερα σε ολους! Σιγααα σιγα αρχιζω να ψαχνομαι για αυτοκινητο, η αγορα μαλλον θα γινει απο το νεο ετος αλλα η ερευνα αγορας δε μπορει να ειναι και ενα μηνα πριν οποτε ξεκιναω ενα θεματακι. Απο οσα εχω δει η Giullietta τικαρει τα περισσότερα κουτάκια (εμφάνιση, σχόλια, τιμή, χρηματοδότηση 0,6%, τίμιο μοτέρ) αλλά μαθαίνω ότι αποσύρεται και δνε ξαναβγαίνει άρα δεν έχω ιδέα αν θα μπορώ να τη βρω καινούργια ή θα πρέπει να παω σε μεταχειρισμένη. Η άλλη επιφύλαξη έιναι ότι σε βενζίνη βγάζει μόνο το 1.4 120ps που δεν ξέρω πόσο νεύρο έχει σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Χρηματικά με κάποιες προσθήκες που βάζω (τώρα θα μου πείτε με promotion τότε δεν ξέρω τι θα παίζει) βγαίνει με προκαταβολή 200 ευρω το μήνα που είναι καλά. Εγγύηση επίσης και service κλπ δε γνωρίζω. Αλλα που μου αρέσουν (αν και όχι απαραίτητα ίδια κατηγορία) είναι το Puma, focus (δεν τρελαίνομαι σχεδιαστικά αλλά οκ και δεν ξέρω πόσο άντοι είναι 3κυλινδροι 1000cc όσα άλογα και αν είναι), και το clio σε καλή έκδοση 1.3 130ps. Ιδανικα hothatch θα ήθελα αν πάει κάτω από 20 χιλιάρικα θα ήταν τέλεια. Οτι γνώμες και εμπειρίες έχετε θα εκτιμηθούν!
Alessionew Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Θα σταματήσει από του χρόνου. Δηλαδή δε θα βγει καινούργια γενιά. Τώρα παίζει και με καλή προσφορά. Σαν κάτοχος ιταλικών με κλειστά μάτια θα σου έλεγα να πας προς τα εκεί. Ειδικά αν προλαβαίνεις και την προσφορά. Για ανταλλακτικά ακόμα και τα αυθεντικά είναι σε νοτμαλ τιμές. Και δε σε επηρεάζει ότι θα σταματήσει να βγαίνει σαν μοντέλο. Ανταλλακτικά θα βρίσκεις. 1 1
Salvation81 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δεν κοιτας και το Ibiza Bocanegra; Ειτε η εκδοση FR (140+ αλογα) ειτε η Cupra (180 αλογα) ειναι κατα πολυ γρηγοροτερες απο την Giullietta. 1 2
cloud13 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 10 λεπτά πριν, Alessionew είπε Θα σταματήσει από του χρόνου. Δηλαδή δε θα βγει καινούργια γενιά. Τώρα παίζει και με καλή προσφορά. Σαν κάτοχος ιταλικών με κλειστά μάτια θα σου έλεγα να πας προς τα εκεί. Ειδικά αν προλαβαίνεις και την προσφορά. Για ανταλλακτικά ακόμα και τα αυθεντικά είναι σε νοτμαλ τιμές. Και δε σε επηρεάζει ότι θα σταματήσει να βγαίνει σαν μοντέλο. Ανταλλακτικά θα βρίσκεις. Δυστυχως η προκαταβολη θα εχει μαζευτει (οση θελω δηλαδη για να νιωθω και ανετα) απο αρχες νεου ετους και μετα να και το προγραμμα τωρα ειναι πολυ ενδιαφερον.. Αρα και μετα την αποσυρση ως τρεχον μοντελο θα μπορω να βρω καινουργια? Ευχαριστω!! Εχεις το ιδιο μοντελο, εμπειρια? 3 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Δεν κοιτας και το Ibiza Bocanegra; Ειτε η εκδοση FR (140+ αλογα) ειτε η Cupra (180 αλογα) ειναι κατα πολυ γρηγοροτερες απο την Giullietta. Δεν με ενθουσιαζουν Opel, seat, vw εμφανισιακα αν και δεν εχω δει αυτη την εκδοση, θα ριξω μια ματια. Να ειναι και αξιοπιστα γρηγορο βεβαια ειναι το Point!
Salvation81 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 6 λεπτά πριν, cloud13 είπε Δυστυχως η προκαταβολη θα εχει μαζευτει (οση θελω δηλαδη για να νιωθω και ανετα) απο αρχες νεου ετους και μετα να και το προγραμμα τωρα ειναι πολυ ενδιαφερον.. Αρα και μετα την αποσυρση ως τρεχον μοντελο θα μπορω να βρω καινουργια? Ευχαριστω!! Εχεις το ιδιο μοντελο, εμπειρια? Δεν με ενθουσιαζουν Opel, seat, vw εμφανισιακα αν και δεν εχω δει αυτη την εκδοση, θα ριξω μια ματια. Να ειναι και αξιοπιστα γρηγορο βεβαια ειναι το Point! Ουτε εμενα με ενθουσιαζουν τα Seat αλλα πηρε ο διπλανος μου την εκδοση Cupra σε Bocanegra (μεταχειρισμενο αφου νεο δεν βγαινει) σε βαθυ κοκκινο-κεραμιδι χρωμα και ειναι ωραιο αμαξι.
cloud13 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 4 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Ουτε εμενα με ενθουσιαζουν τα Seat αλλα πηρε ο διπλανος μου την εκδοση Cupra σε Bocanegra (μεταχειρισμενο αφου νεο δεν βγαινει) σε βαθυ κοκκινο-κεραμιδι χρωμα και ειναι ωραιο αμαξι. Ibiza εριξα μια ματια τωρα μονο FR εκδοση βγαινει καινουργια 100αρι 115ps δε μου φαινεται και κανας πυραυλος.. Εχουν αποσυρει πολλες κατηγορες κινητηρων ουσιαστικα αναγκαζουν σε 1000αρι η πετρελαιο ολοι μου φαινεται!
djcat Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Κλείσε να οδηγήσεις την Ιουλιέτα άμεσα - θα τη λατρέψεις. Και όπως είπε ο φίλος παίζουν κάτι καλές εκπτώσεις αυτήν την περίοδο. 1 1
Salvation81 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 21 λεπτά πριν, cloud13 είπε Ibiza εριξα μια ματια τωρα μονο FR εκδοση βγαινει καινουργια 100αρι 115ps δε μου φαινεται και κανας πυραυλος.. Εχουν αποσυρει πολλες κατηγορες κινητηρων ουσιαστικα αναγκαζουν σε 1000αρι η πετρελαιο ολοι μου φαινεται! Κοιτα για το Bocanegra Cupra μεταχειρισμενο...Γυρω στο 12αρι τα πουλανε τωρα......
cloud13 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 19 λεπτά πριν, djcat είπε Κλείσε να οδηγήσεις την Ιουλιέτα άμεσα - θα τη λατρέψεις. Και όπως είπε ο φίλος παίζουν κάτι καλές εκπτώσεις αυτήν την περίοδο. To ξερω και με τρωει ασχημα.. Αλλα το πλανο ειναι για αργοτερα να εχω και μια ανεση... 1
Salvation81 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 18 λεπτά πριν, cloud13 είπε To ξερω και με τρωει ασχημα.. Αλλα το πλανο ειναι για αργοτερα να εχω και μια ανεση... 120 αλογα ειναι πολυ last year παντως.
djcat Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Salvation81 είπε 120 αλογα ειναι πολυ last year παντως. Το έχεις οδηγήσει και σου φάνηκε πως δεν πήγαινε; 27 λεπτά πριν, cloud13 είπε To ξερω και με τρωει ασχημα.. Αλλα το πλανο ειναι για αργοτερα να εχω και μια ανεση... Εμένα με τρώει άσχημα η Ιουλία, αλλά ... Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2020 από djcat 1 1
Alessionew Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, cloud13 είπε Δυστυχως η προκαταβολη θα εχει μαζευτει (οση θελω δηλαδη για να νιωθω και ανετα) απο αρχες νεου ετους και μετα να και το προγραμμα τωρα ειναι πολυ ενδιαφερον.. Αρα και μετα την αποσυρση ως τρεχον μοντελο θα μπορω να βρω καινουργια? Ευχαριστω!! Εχεις το ιδιο μοντελο, εμπειρια? Δεν με ενθουσιαζουν Opel, seat, vw εμφανισιακα αν και δεν εχω δει αυτη την εκδοση, θα ριξω μια ματια. Να ειναι και αξιοπιστα γρηγορο βεβαια ειναι το Point! Παλαιοτερο μοντελο, του 2015. Μικρες διορθωσεις σε σχεση με το σημερινο, αλλα και 2 ακομα φιατ. Θα υπαρχουν σιγουρα νεα μοντελα και του χρονου, και ισως σε ιδια τιμη καθως θα σταματησει η παραγωγη τους και θα θελουν να διωξουν το στοκ. 1
Salvation81 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Εχω οδηγησει το πιο μικρο με τις Brembo δαγκανες και τα 160 αλογα και δεν πηγαινε (οχι εστω με τα δικα μου γουστα - δεν θυμαμαι πως το λενε αλλα εμφανησιακα ειναι παρομοιο), αυτο ομως οχι. Στο τελος γουστα ειναι αυτα, απλα οκ 120 αλογα εν ετη 2020 ειναι λιγα (κατεμε εστω). Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2020 από Salvation81 1
cloud13 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 43 λεπτά πριν, Alessionew είπε Παλαιοτερο μοντελο, του 2015. Μικρες διορθωσεις σε σχεση με το σημερινο, αλλα και 2 ακομα φιατ. Θα υπαρχουν σιγουρα νεα μοντελα και του χρονου, και ισως σε ιδια τιμη καθως θα σταματησει η παραγωγη τους και θα θελουν να διωξουν το στοκ. Μπορει και να μας διαβαζουν στην αντιπροσωπεια βγαλανε πριν 3 ωρες προσφορα στα 15990 με το super σαν πακετο εξοπλισμου (αισθητηρες παρακαρισματος διζωνικος κλιματισμος ζαντες αλουμινιου κλπ).. ααααχ πουντα τα ρημαδια ομως!! 57 λεπτά πριν, djcat είπε Το έχεις οδηγήσει και σου φάνηκε πως δεν πήγαινε; Εμένα με τρώει άσχημα η Ιουλία, αλλά ... Εμενα δε μπορει να με φαει η Ιουλια δυστυχως 😂 απο τα πιο ομορφα αυτοκινητα παραγωγης εκει εξω ομως. 1
sargus Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Αφού προσανατολίζεσαι για αγορά του χρόνου, δεν έχει και πολύ νόημα να το ψάχνεις ενδελεχώς από τώρα καθώς 6 μήνες είναι τεράστιο χρονικό διάστημα για τον κλάδο -ειδικά με τις καταιγιστικές αλλαγές που γίνονται τον τελευταίο καιρό ( αυστηρότεροι ρύποι, προσφορές κυβέρνησης, ηλεκτροκίνηση, κατάργηση (;) ντίζελ κτλ.). Θα σου έλεγα να ρίχνεις μια ματιά χονδρικά στα αυτοκίνητα που σου αρέσουν αλλά μην το ψάχνεις σε βάθος αν δε μπορείς να αγοράσεις. Προσπάθησε επίσης να ψωνίσεις τέλος του έτους που συνήθως κάνουν καλύτερες προσφορές ή έστω γύρω στην έκθεση αυτοκινήτου. Όχι στις αρχές του έτους διότι παραδοσιακά δεν παίζουν καλές προσφορές. Η Giulietta από την άλλη είναι από τα καλύτερα στημένα μικρομεσαία αυτοκίνητα (αν όχι το καλύτερο!). Απευθύνεται σε οδηγούς που γουστάρουν το χόμπι και "νιώθουν" και λίγο από χειριστήρια (τιμόνι, πενταλ και κιβώτιο). Είναι ΦΟΒΕΡΗ στο δρόμο, έχει ξεπεράσει τις όποιες παιδικές ασθένειες (λογικό με 10 χρόνια που είναι στην αγορά) και θεωρείται από τα πιο αξιόπιστα μοντέλα της αγοράς. Σχεδίαση μέσα έξω ξεχωριστή (στα μάτια μου πανέμορφη) και από τα αμάξια που δε θα γεράσουν (όπως όλες οι Alfa άλλωστε). Μειονεκτήματα πολλά επίσης: 10 χρονών, μικροί χώροι, αδύναμος κινητήρας για τις δυνατότητες του πλαισίου (όχι για την αγορά γενικά αφού ακόμη τα πιο πολλά αυτοκίνητα που πωλούνται είναι πιο αδύναμα από αυτήν), έχουν αναφερθεί κάποιοι μικροτριγμοί ή τα χερούλια της πόρτας να ξηλώνονται κ.α. Εν κατακλείδι, στα λεφτά που κάνει παίρνεις στον ίδιο εξοπλισμό αμάξι χαμηλότερης κατηγορίας (fiesta, polo κτλ.) οπότε αυτό από μόνο του δείχνει πόσο VFM αγορά είναι! 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα