Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Πριν από λίγο καιρό η Vodafone έκανε αναβάθμιση firmware στα router όσων είχαν Cyta. Συγκεκριμένα στο δικό μου (ΖΤΕ ΖΧΗΝ Η208Ν), αφού με ειδοποιήσαν ότι έγινε η αναβάθμιση, μπήκα και είδα ένα τελείως διαφορετικό UI απ'οτι στο αρχικό. Μετά απο αυτή την "αναβάθμιση" (να την κάνει ο θεός) έχω το εξής πρόβλημα. Το Desktop και το Laptop είναι συνδεδεμένα με καλώδιο στο router σε LAN και δουλέυουν κανονικά (ΑΦΟΥ έχω αλλάξει το DNS στους υπολογιστές σε 8.8.8.8 γιατί με το default DNS της Vodafone οι σελίδες αργούσανε να ανοίξουνε από 5 sec εως ΠΟΤΕ). Το Android κινητό μου όμως όταν συνδέεται με wireless στο router δεν μπορεί να κατεβάσει ή να κάνει update σε εφαρμογές στο Play Store και δεν μπορεί ή δυσκολέυεται να συνδεθεί σε άλλες εφαρμογές ή παιχνίδια. Παρ'ολα αυτά μπορώ να σερφάρω άνετα. Να έχει κόλλημα το κινητό δεν παίζει, άλλαξα 2 ROM για δοκιμή και υπήρχε το ίδιο πρόβλημα, και επίσης δουλέυει μια χαρά όταν κάνω το Laptop Mobile Hotspot και μπαίνω στο Internet από εκέι. Επίσης το πρόβλημα συνεχίζει και υπάρχει με ότι DNS και να βάλω στο κινητό, οπότε δεν έχει σχέση αυτό. Υπάρχει κάποιος που αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα ή έχει κάποια ιδέα του τι παίζει; Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2020 από Innovator30 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Άλλαξε dns και στο κινητό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα