Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χωρίς λόγο η τηλεόραση έχασε ξαφνικά όλα τα κανάλια που είχα περασμένα. Κάνω αυτόματο συντονισμό και δεν μπορεί να τα HD με εξαίρεση της ΕΡΤ, ενώ πριν τα έπιανα κανονικά.

Δοκίμασα με διάφορους τρόπους να τα ξαναβρώ, αλλά τίποτα.

Ξέρει κανένας τι παίχτηκε;

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Fan είπε

Χωρίς λόγο η τηλεόραση έχασε ξαφνικά όλα τα κανάλια που είχα περασμένα. Κάνω αυτόματο συντονισμό και δεν μπορεί να τα HD με εξαίρεση της ΕΡΤ, ενώ πριν τα έπιανα κανονικά.

Δοκίμασα με διάφορους τρόπους να τα ξαναβρώ, αλλά τίποτα.

Ξέρει κανένας τι παίχτηκε;

Επαθα και εγω το ιδιο κανω τωρα παλι αυτοματο συντονισμο τι παιζει?????

Δημοσ.

Μετά από 5-6 φορές που έκανα αυτόματη αναζήτηση, τελικά τα βρήκε και τα ξαναέβαλα στη θέση τους.

Δεν είχα πειράξει καμία ρύθμιση, μόνο του το έκανε.

Δημοσ.

Το ιδιο εγινε και σε μενα εχθες και νομιζα οτι κατι επαθε η τηλεοραση. Αλλαξα και θεση μερικα μεταξυ τους απο την ρυθμιση που ειχα κανει εγω. Τελικα επανηλθε και τα ξαναεβαλα στη θεση που τα ειχα. Πολυ παραξενο παντως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πρόβλημα δεν είναι στις τηλεοράσεις σας. Το πρόβλημα έχει να κάνει με τις δοκιμές που κάνει η digea στην εκπομπή των hd καναλιών.

Έτσι ανάλογα την μάρκα της τηλεόρασης σε άλλες χάθηκαν όλα τα κανάλια (όπως στις Samsung) ή άλλαξε η σειρά των καναλιών (όπως στις lg).

Επεξ/σία από afm
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 29/6/2020 στις 11:14 ΜΜ, dopermann είπε

Επαθα και εγω το ιδιο κανω τωρα παλι αυτοματο συντονισμο τι παιζει?????

Να πω κ οτι σε μενα επανηλθαν ολα κανονικα μετα απο αυτοματο συντονισμο και οτι νομιζω πως η εικονα τους εφτιαξε προς το καλυτερο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...