Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Q-Taxys είπε

Εννοείς φακέλους του κινητού; Γιατί αυτό γίνεται.

Ε στα πίξελ ας πούμε τα screenshots τα πάει στον φάκελο pictures. Όταν όμως έρχεται η εφαρμογή σε όλα τα Android devices και.ειναι και ο μοναδικός τρόπος για cloud backup. Είναι τραγικό να μην σε αφήνει μόνο σου να διαλέγεις ακριβώς ποιους φακέλους θες .

Δημοσ.
7 ώρες πριν, koutsis είπε

Κι αν σου κλέψουν το κινητό ή χαλάσει πριν προλάβεις να περάσεις τις φωτογραφίες σε σκληρό δίσκο? (εκτός αν τις περνάς κάθε μέρα)

Επίσης αν χαλάσει ο σκληρός δίσκος; 

Εχουμε και καρτες μνημης για μπακαπ στο κινητο, γενικα μετα απο καθε σημαντικη στιγμη κανω μπακαπ στον δισκο.. Μου ειναι πιο ευκολο να αποδεχθω οτι χαλασε ο δισκος παρα οτι τα αρχεια μου τα φυλάει η google και τα κανει οτι θελει 

• Sad 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, chrisSerres είπε

Εχουμε και καρτες μνημης για μπακαπ στο κινητο, γενικα μετα απο καθε σημαντικη στιγμη κανω μπακαπ στον δισκο.. Μου ειναι πιο ευκολο να αποδεχθω οτι χαλασε ο δισκος παρα οτι τα αρχεια μου τα φυλάει η google και τα κανει οτι θελει 

Ενημερωτικά... Την Google δεν την ενδιαφέρουν οι φώτο σου. Το ίδιο και το FB, Twitter κλπ. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι ο λογαριασμός σου και να κάνουν track τις σελίδες που επισκέπτεσαι ή κάνεις like, τα μέρη που σου αρέσουν, τα χόμπυ σου, τα e-shop που μπαίνεις κλπ. Οπότε μόνο αν δεν έχεις gmail, δεν χρησιμοποιείς το Google Search και δεν έχεις Social Media, μπορείς να είσαι σίγουρος ότι η κάθε Google δεν κάνει ότι θέλει τα προσωπικά σου στοιχεία 😉

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Gkostas2007 είπε

Ενημερωτικά... Την Google δεν την ενδιαφέρουν οι φώτο σου. Το ίδιο και το FB, Twitter κλπ. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι ο λογαριασμός σου και να κάνουν track τις σελίδες που επισκέπτεσαι ή κάνεις like, τα μέρη που σου αρέσουν, τα χόμπυ σου, τα e-shop που μπαίνεις κλπ. Οπότε μόνο αν δεν έχεις gmail, δεν χρησιμοποιείς το Google Search και δεν έχεις Social Media, μπορείς να είσαι σίγουρος ότι η κάθε Google δεν κάνει ότι θέλει τα προσωπικά σου στοιχεία 😉

τα στοιχεια μου ειναι ξεμπαρκα ετσι κι αλλιώς απο τον παροχο του τηλεφωνου μου μεχρι και το taxisnet οπότε δεν υπάρχει λόγος να συγκρίνουμε. Όσων αφορά τα ενδιαφέροντα τους δεν μπορείς να είσαι απόλυτος. 

• Like 1
Δημοσ.

Σχετικά με τα cloud backup, δεν τα χρησιμοποιώ... Ο λόγος ειναι ότι (εκτός αν κάνω λαθος), τόσο το google photos όσο και το iOS backup, αλλά και το one drive, περνάνε όλες τις φωτογραφίες στο σύννεφο, δλδ κανουν κάτι σαν «mirroring» της βιβλιοθήκης φωτογραφιών του κινητού...

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να μπορούμε να ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ποιες θα γίνουν backup στο cloud (υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να μου εχει ξεφύγει κάποιο option?) 

Btw, μήπως ξέρει καποιος κάποιο πρόγραμμα backup για κινητό που να προσφέρει τέτοια επιλογή;

Δημοσ.

H google έχει ενδιαφέρεται ειλικρινά για τις φωτογραφίες σας. Βασικά και για όσους σας κάνουν like, είστε στο ίδιο κάδρο, tag-αρισμένες, κλπ.

Κανει η ίδια την ασφαλή αποθήκευση τους, μην βάζετε άγχος.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, chris_g92 είπε

Ε στα πίξελ ας πούμε τα screenshots τα πάει στον φάκελο pictures. Όταν όμως έρχεται η εφαρμογή σε όλα τα Android devices και.ειναι και ο μοναδικός τρόπος για cloud backup. Είναι τραγικό να μην σε αφήνει μόνο σου να διαλέγεις ακριβώς ποιους φακέλους θες .

Στο Pixel που έχω μπορείς να διαλέξεις ποιους φακέλους θα κάνει backup. Τα Screenshots είναι σε ξεχωριστό φάκελο.

Δεν ξέρω σε άλλες συσκευές τι γίνεται, μου κάνει εντύπωση να είναι διαφορετικό το μενού.

Settings -> Backup & sync -> Back up devices folders

Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο.

Τα Albums είναι ας πούμε συλλογές που δημιουργείς εσύ και μπορεί να περιλαμβάνουν πράγματα από διαφορετικούς φακέλους.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Q-Taxys είπε

Στο Pixel που έχω μπορείς να διαλέξεις ποιους φακέλους θα κάνει backup. Τα Screenshots είναι σε ξεχωριστό φάκελο.

Δεν ξέρω σε άλλες συσκευές τι γίνεται, μου κάνει εντύπωση να είναι διαφορετικό το μενού.

Settings -> Backup & sync -> Back up devices folders

Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο.

Τα Albums είναι ας πούμε συλλογές που δημιουργείς εσύ και μπορεί να περιλαμβάνουν πράγματα από διαφορετικούς φακέλους.

στην δικη μου συσκευη εχει να επιλεξεις φακελους, εκτος αν ειναι μεσα στο dcim φακελο. Οταν ειναι στο dcim το βλεπει σαν εναν φακελο και δεν βλεπει υποφακελους, πχ screenshots m fb images ή τον φακελο camera απλά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, chris_g92 είπε

στην δικη μου συσκευη εχει να επιλεξεις φακελους, εκτος αν ειναι μεσα στο dcim φακελο. Οταν ειναι στο dcim το βλεπει σαν εναν φακελο και δεν βλεπει υποφακελους, πχ screenshots m fb images ή τον φακελο camera απλά.

Ναι πρόβλημα αυτό σαφέστατα. Τι συσκευή έχεις;

Σε Pixel 2 και 4 που είχα και έχω είναι έτσι όπως το περιέγραψα. Μπορώ να επιλέξω διάφορους φακέλους στιλ Viber, Downloads, Screenshots κτλ

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Q-Taxys είπε

Ναι πρόβλημα αυτό σαφέστατα. Τι συσκευή έχεις;

Σε Pixel 2 και 4 που είχα και έχω είναι έτσι όπως το περιέγραψα. Μπορώ να επιλέξω διάφορους φακέλους στιλ Viber, Downloads, Screenshots κτλ

Xiaomi mi8

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...