botakias Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα σας, Έχω το router TP-LINK Archer VR400 v2 από default έχει ενεργοποιημένο το firewall και καλός το έχει ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΈΝΟ έχω ενεργοποίηση το Mac filter για ασφάλεια όμως από default δεν είναι ενεργοποιημένο το DOS PROTECTION, έψαξα στο Internet αν χρειάζεται αλλά δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο, αυτό που γράφανε είναι πως να το ενεργοποιήσει κάποιος. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν χρειάζεται να το ενεργοποιήσω και αν το ενεργοποιήσω θα επηρεάσει την απόδοση του Router και γενικότερα το ασύρματο δίκτυο. Όλες οι συσκευές που συνδέονται στο σπίτι είναι μόνο μέσω WiFi. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Ddos εννοείς. Δεν το χρειάζεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
botakias Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Στον συγκεκριμένο router το έχει σαν επιλογή 'DOS PROTECTION' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Αν θέλεις να είσαι πιο ασφαλής βάλε 12ψήφιο κωδικό wifi, 20ψήφιο κωδικό admin στο interface του router και απενεργοποίησε το dhcp. να βάζεις καρφωτές Ip στις συσκευές σου. Το ddos protection ενεργοποίησε το και βάλε τα όλα high. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
botakias Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Ευχαριστώ πολύ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα