karib Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Θα ήθελα να μου γνωρίσετε, αν υπάρχει φυσικά, τον πιο εύκολο και αυτοματοποιημένο τρόπο, να μετατρέψω ταινίες divx όπως είναι-χωρίς καμια επεξεργασία ή προσθαφαίρεση- σε μορφή έτοιμη για κάψιμο σε dvd (με όλα τα συναφή αρχεία φακέλους-εκτός αν μας καλύπτει το Nero σε αυτό το θέμα).
marios1957 Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Χωρίς υπότιτλους:"UleadDvdMovieFactory" Με υπότιτλους:"Κλάφτα Χαράλαμπε".
BlizardBill Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Eξήγησε πιο καλά... αν είναι απλά να τις γράψεις σε dvd και να τις βλέπεις σε PC, χωρίς "μετατροπή" , δεν χρειάζεσαι τίποτα.
karib Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 αν είναι απλά να τις γράψεις σε dvd και να τις βλέπεις σε PC, χωρίς "μετατροπή" , δεν χρειάζεσαι τίποτα Ξεκαθαρίζω: Δεν θέλω να κάνω ουδεμία μετατροπή. (ουτε υποτιτλοι ουτε τιποτε αλλο) Και: θέλω να γράψω το divx σε dvd για να το βλέπω σε επιτραπέζιο Dvd player, όχι στο Pc. Αν ηταν για το Pc εννοειται οτι τα βλεπω, θα ρωτούσα καν.
KenZone Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 des sta tutorials tou http://www.doom9.net -- kati eixa dei na paizei ekei...
karib Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Kenzone, είναι κι αυτό μια λύση. Αλλα δεν εχω φιλοδοξια να γινω ο master των divx Δεν καιγομαι για τα Divx. Ειπα μηπως υπάρχει τρόπος εύκολος (το εννοώ: εύκολος) να τα κάνει κανείς κανονικά dvd και να τα βλέπει παντού εκτός του Pc. Εχει 1 φιλος μου μεγάλη συλλογή και μου μπηκε αυτη η ιδέα... Αλλα αν δεν γίνεται εύκολα δεν με πειράζει. Υπάρχουν και τα ...club.
nefelodamon Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Νero Vision Express!!!! H πιο εύκολη & αυτόματη μετατροπή για DVD
karib Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Νero Vision Express!!!! Eννοείς εισάγω divx, μου δίνει dvd?
KenZone Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 File karib, vrika kati alla pragmatika dn to exw testarei kai dn xerw an kanei kali douleia. An 8es rixtou mia matia: http://www.artech365.com/ Functions: MPEG4 Direct Maker Converts VCD/DVD/QuickTime/AVI/WMV/MPG/ASF to divx/wmv/avi/mpg1 /mpeg2/vcd/svcd/dvd/mp4 format, Get VHS quality video clips in 250KBPS,Get DVD quality video clips in 500KBPS!
KenZone Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 LOIPON, vrika ena prog, akrivws sta metra sou, http://www.fileheaven.com/Cucusoft-Convert-avi-to-vcd---DVD/download/3217.htm Einai entelws automato ap'oti katalava kai aplo sti xrisi. Elpizw na se voi8isa ligo.
marios1957 Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Φτουκι απ' την αρχή: "Ulead Dvd Movie Factory".Δίνεις σαν πηγή οτιδήποτε μπορείς να δεις (και να επεξεργαστείς) στον υπολογιστή σου και σου βγάζει έτοιμο,γραμμένο Dvdάκι... Φτιάχνεις και μενού(αν θες),χωρίζεις και κεφάλαια... Μα καλά,κανείς δεν ακούει πιά;Τα request-post γιατί τα κάνετε;Δεν ισχύει πιά βαθμολογία σύμφωνα με τον αριθμό των post,τ' ακούς karib;
karib Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Ulead Dvd Movie Factory".Δίνεις σαν πηγή οτιδήποτε μπορείς να δεις (και να επεξεργαστείς) στον υπολογιστή σου και σου βγάζει έτοιμο,γραμμένο Dvdάκι... Με συγχωρεις marios1957 , ισως να μην καταλαβα καλα. Δινεις στ ulead Divx και σου γράφει το dvd? Το εχω το Moviefactory, το εχω χρησιμοποιησει κιολας.
marios1957 Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Ναι,δίνει ότι μπορείς να δεις(και να επεξεργαστείς) στον υπολογιστή σου σαν πηγή και σου βγάζει έτοιμο,γραμμένο DVD. Τόσο απλά. Προϋποθέτει εγκατεστημένους τους αντίστοιχους codecs για την κάθε μορφή ταινίας που έχεις....
karib Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 marios1957 νομίζω ότι είπες την ευκολότερη λύση. Θα το δω στην πράξη(να βρω τον φίλο που λέγαμε...) και θα τα ξαναπούμε.
rip Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Και: θέλω να γράψω το divx σε dvd για να το βλέπω σε επιτραπέζιο Dvd player, όχι στο Pc. Kalhspera file.. Tha sou proteina an exeis polles tainies se divx na agoraseis ena dvd-divx player (blepe e-shop.gr) Filika
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.