Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σε όλους! 

Πριν λίγες μέρες αγόρασα ένα Huawei P40 lite E, σε προσφορά της Wind και ανάμεσα στα δώρα που έδινε ήταν μερικά κουπόνια για δωρεάν παρκάρισμα μέσω της εφαρμογής parkaround. 

https://www.parkaround.gr/

Την εφαρμογή μπορεί να την κατεβάσετε από το google play store και είναι φοβερά χρήσιμη. Μπορείς να βάλεις στην αναζήτηση την διεύθυνση που θέλεις να πας και σου εμφανίζει όλα τα διαθέσιμα parking της περιοχής που έχουν μπει στην πλατφόρμα. 

Για κάθε ένα από τα parking σου δίνει διεύθυνση, απόσταση από τον προορισμό σου, τιμολόγιο ανά ώρα παρκαρίσματος και δυνατότητα κράτησης. 

Οι τιμές που προσφέρουν τα συμβεβλημένα parking είναι χαμηλότερες από αυτό που θα πληρώσεις αν πας τυχαία. 

Εγώ έπαθα πλάκα όταν πήγα στον οδοντίατρο μου πριν 20 μέρες, στην περιοχή του Ευαγγελισμού. Άφησα το αυτοκίνητο σε ένα parking 100 μέτρα από το ιατρείο. Πήγα να το πάρω μετά από 50 λεπτά και μου ζήτησαν 8 ευρώ. Μετά από 3-4 μέρες που είχα πάλι ραντεβού στον οδοντίατρο, έκανα αναζήτηση στο parkaround και μου έβγαλε ανάμεσα στα άλλα, το polis park στα 150 μέτρα, όπου έκανα κράτηση για 1 ώρα και πλήρωσα μόνο 3,60. Από τότε χρησιμοποιώ την εφαρμογή φανατικά. 

Αξίζει τον κόπο να το δοκιμάσετε και να γράψετε την εμπειρία σας, για να ενημερωθούν όσοι συμφορουμιτες ενδιαφέρονται. Επίσης ένα μεγάλο μπράβο σε όλους που έφτιαξαν την εφαρμογή. 

Υ. Γ. Να διευκρινήσω, για την αποφυγή κάθε παρεξήγησης, δεν έχω καμία σχέση με την εταιρία και την εφαρμογή. 

Επεξ/σία από Green Dragon
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Ωραίο αυτό αλλά θα βοηθούσε να υπήρχε μια εφαρμογή που να σου βρίσκει ελεύθερες θέσεις στο δρόμο.

Μακάρι να υπήρχε ή να ασχοληθούν κάποιοι να φτιάξουν. Εγώ προγραμματιστής δεν είμαι, ούτε ξέρω πως μπορεί να γίνει.

Τη συγκεκριμένη εφαρμογή την έχω χρησιμοποιήσει μερικές φορές και την βρήκα πρωτότυπη και πολύ χρήσιμη.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, zx1234r είπε

Ωραίο αυτό αλλά θα βοηθούσε να υπήρχε μια εφαρμογή που να σου βρίσκει ελεύθερες θέσεις στο δρόμο.

Πως ακριβώς θα μπορούσε να ξέρει μια εφαρμογή τις ελεύθερες θέσεις στο δρόμο; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, koutsis είπε

Πως ακριβώς θα μπορούσε να ξέρει μια εφαρμογή τις ελεύθερες θέσεις στο δρόμο; 

A.I. και data analytics.

• Confused 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, zx1234r είπε

2 ώρες πριν, zx1234r είπε

A.I. και data analytics.

Παιδιά, επειδή το θέμα αφορά την εφαρμογή Parkaround ( εμπειρία χρήσης, προσφορές κ.λ.π ), ας μείνουμε εντός θέματος. Ευχαριστώ!

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Green Dragon είπε

Παιδιά, επειδή το θέμα αφορά την εφαρμογή Parkaround ( εμπειρία χρήσης, προσφορές κ.λ.π ), ας μείνουμε εντός θέματος. Ευχαριστώ!

Καλά ντε, είπαμε μία κουβέντα παραπάνω. Μη βαράς.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, zx1234r είπε

Καλά ντε, είπαμε μία κουβέντα παραπάνω. Μη βαράς.

Εντάξει φίλε μου, δεν πειράζει. Καλοπροαίρετα το είπα. Συγγνώμη αν φάνηκα αγενής.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Green Dragon είπε

Εντάξει φίλε μου, δεν πειράζει. Καλοπροαίρετα το είπα. Συγγνώμη αν φάνηκα αγενής.

Κανένα πρόβλημα. Αν πιστεύεις οτι φάνηκες αγενής, που να δεις μπινελίκια που πέφτουν σε άλλα νήματα. Ούτε σε καφενείο να είσαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...