Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ψάχνω για αυτόματα πλυντήρια αυτοκινήτων με τούνελ και βούρτσες κατά προτίμηση στα νότια (αναφέρω ενδεικτικά: Πειραιώς, Μοσχάτο, Καλλιθέα, Ν. Σμύρνη, Π. Φάληρο).

Έχω υπόψιν μου αυτά στα βόρεια, για παράδειγμα των Βριλησσίων και των γύρω περιοχών τα έχω "χτίσει" μιας και εκεί μεγάλωσα, αλλά από νότια είμαι άσχετος. 

Δεν με απασχολεί ο λεπτομερής καθαρισμός ούτε το πλύσιμο στο χέρι (είτε self service είτε το κλασικό), θέλω κάτι που να μπαίνω στο τούνελ και σε δέκα λεπτά να έχω τελειώσει. 

Δεν περιορίζω το θέμα αποκλειστικά στα νότια που ενδιαφέρει εμένα, ας το κρατήσουμε ανοικτό για όλη την Αττική γιατί μπορεί να ψάχνονται κι άλλοι. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν γνωρίζω για τα νότια προάστια, δυστυχώς, για να βοηθήσω. 

Αφού προσέθεσες στο τέλος όλη την Αττική, να αναφέρω ένα πλυντήριο στα Βριλήσσια και το ίδιο στον Γέρακα. Αγοράζεις ένα μπλοκ 5 κουπονιών για 5 πλυσίματα μέσα - έξω στα 25 ευρώ και είσαι οκ. Το κάθε πλύσιμο σου έρχεται 5 ευρώ. Η αγορά του μπλοκ μπορεί να γίνει στον χώρο του πληντυρίου επί τόπου ή και ηλεκτρονικά μέσα από το site τους. 

Το κάθε κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιοδήποτε αυτοκίνητο. 

Επεξ/σία από Green Dragon
  • Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει ένα κοντά στην Αλίμου, στο ύψος του μεγάλου παλιού Carrefour (και νυν Σκλαβενίτη).

Παλιά, στις δόξες του Carrefour, γινόταν ο κακός χαμός εκεί με ατέλειωτες ουρές, σε σημείο παρακώλυσης της κυκλοφορίας. Τώρα βλέπω ότι είναι ακόμα εκεί αλλά φυσικά με λίγο κόσμο. Δεν ξέρω τι παίζει από άποψη υπηρεσιών (καλές ή κακές) καθώς το είχα χρησιμοποιήσει μια φορά παλιά και δεν θυμάμαι καθόλου τι έπαιξε (το δικό μου συνήθως το πλένω εγώ στο σπίτι) αλλά το αναφέρω γιατί ταιριάζει ("τούνελ") σε αυτά που ζητάει ο ts

• Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, haris_216 είπε

Υπάρχει ένα κοντά στην Αλίμου, στο ύψος του μεγάλου παλιού Carrefour (και νυν Σκλαβενίτη).

Παλιά, στις δόξες του Carrefour, γινόταν ο κακός χαμός εκεί με ατέλειωτες ουρές, σε σημείο παρακώλυσης της κυκλοφορίας. Τώρα βλέπω ότι είναι ακόμα εκεί αλλά φυσικά με λίγο κόσμο. Δεν ξέρω τι παίζει από άποψη υπηρεσιών (καλές ή κακές) καθώς το είχα χρησιμοποιήσει μια φορά παλιά και δεν θυμάμαι καθόλου τι έπαιξε (το δικό μου συνήθως το πλένω εγώ στο σπίτι) αλλά το αναφέρω γιατί ταιριάζει ("τούνελ") σε αυτά που ζητάει ο ts

Θυμάμαι ο συγκεκριμένος όταν είχε πρωτοανοίξει πριν πολλά χρόνια αντί για Πακιστανούς είχε γυναίκες και έπλεναν τα αυτοκίνητα, για ευνόητους λόγους. 

Δημοσ.
21 ώρες πριν, lightsout είπε

Καλησπέρα,

Ψάχνω για αυτόματα πλυντήρια αυτοκινήτων με τούνελ και βούρτσες κατά προτίμηση στα νότια (αναφέρω ενδεικτικά: Πειραιώς, Μοσχάτο, Καλλιθέα, Ν. Σμύρνη, Π. Φάληρο).

Έχω υπόψιν μου αυτά στα βόρεια, για παράδειγμα των Βριλησσίων και των γύρω περιοχών τα έχω "χτίσει" μιας και εκεί μεγάλωσα, αλλά από νότια είμαι άσχετος. 

Δεν με απασχολεί ο λεπτομερής καθαρισμός ούτε το πλύσιμο στο χέρι (είτε self service είτε το κλασικό), θέλω κάτι που να μπαίνω στο τούνελ και σε δέκα λεπτά να έχω τελειώσει. 

Δεν περιορίζω το θέμα αποκλειστικά στα νότια που ενδιαφέρει εμένα, ας το κρατήσουμε ανοικτό για όλη την Αττική γιατί μπορεί να ψάχνονται κι άλλοι. 

Δες το ελιν στην Πειραιώς 59.

• Thanks 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, MSC3169 είπε

Δες το ελιν στην Πειραιώς 59.

Πλάκα κάνεις τώρα, αυτό με εξυπηρετεί απόλυτα.  Σε ευχαριστώ πολύ, όχι απλά θα το κοιτάξω, το επόμενο πλύσιμο θα είναι εκεί. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λ. Αλίμου και Καβάφη. Βούρτσα και καλό πλύσιμο εσωτερικά.
Aegean στην Πειραιώς απέναντι από το Factory
Car Wash Shiny & Quality στον Ασύρματο στον Άγιο Δημήτριο  Πολύ λεπτομερές πλύσιμο στο χέρι και θέλει το χρόνο του

Αγ Δημητρίου 23 στον Άγιο Δημητριο (μετά από κάποια πλυσίματα είχε κάποιο δωρέαν-δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα)

Επεξ/σία από sb01053
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 29/6/2020 στις 11:48 ΠΜ, lightsout είπε

Καλησπέρα,

οδος λαμιας διπλα απο σκλαβενιτη. Επισης ολα τα βενζιναδικα εκει γυρω (π.χ αβιν) εχουν βουρτσες απλως μετα τα σκουπιζουν

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...