HamerZ Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Να ρωτήσω και εγώ αναγνώριση εντόμου μιας και το τελευταίο τριήμερο έχω εκτελέσει πάνω από 30 και ακόμη ξεφυτρώνουν; Αν μπορεί κάποιος να μου το αναγνωρίσει και να προτείνει λύση. Έχω μέσα στο σπίτι (4ος) και πέτυχα προχθές και στην είσοδο της οικοδομής καθώς ήμουν να εισέλθω, οπότε έχουμε και εκτός της οικοδομής μάλων.
soundou Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 18 λεπτά πριν, HamerZ είπε Να ρωτήσω και εγώ αναγνώριση εντόμου μιας και το τελευταίο τριήμερο έχω εκτελέσει πάνω από 30 και ακόμη ξεφυτρώνουν; Αν μπορεί κάποιος να μου το αναγνωρίσει και να προτείνει λύση. Έχω μέσα στο σπίτι (4ος) και πέτυχα προχθές και στην είσοδο της οικοδομής καθώς ήμουν να εισέλθω, οπότε έχουμε και εκτός της οικοδομής μάλων. Φιλαράκι ίδιο με τα δικά μου. Ψέκασε ο άνθρωπος κ δεν ξανά είδα τπτ. Και γώ 4ο μένω
scullyist Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Ισως...; https://www.google.com/search?q=ΣΚΟΡΟΣ&sxsrf=ALeKk03tNFUJXBTxXtpVdCxXP3iQtFgjrg:1595450599497&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwixjfXR3OHqAhWjUhUIHWrPBaoQ_AUoAXoECAwQAw&biw=1536&bih=734&dpr=1.25
soundou Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 6 ώρες πριν, HamerZ είπε soundou με ποιο προϊόν έκανες το ψέκασμα; Έφερα μάστορα γτ δεν έχω ιδέα. Πάντως μ είχε προτείνει ένα κάνει λέει 10€ 50ml μπουκαλάκι. Σε αγροτικά προϊόντα.
HamerZ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Μετά από γενικό ξεκαθάρισμα κουζίνας, ήταν από 2 φακέλους με τρόφημα. Η εκτίμηση των ζωηφίων ήταν Εφεστία ή Πλόντια. Θα δείξει και η περαιτέρω μελέτη τις επόμενες μέρες αν τελειώσανε μία και καλή Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2020 από HamerZ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα