Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καποια Φανελακια μου εχω παρατηρησει βγαινουν με τρυπες απο το πλυντηριο, και τα ιδια μετα απο καθε πλυσιμο οι τρυπες πολλαπλασιονται. Γκοογκλαρα, λενε πως ειναι το πλυντηριο, ισως οι πολλες στροφες αλατα, μπορει να τριβεται με φερμουαρ απο μεσα, κτλ. Οπως και να χει θελω αυτα πλεον που χουν εμφανιστει με τρυπες να τα πλενω στο χερι

Δεν ειναι λερωμενα με λεκεδες, ειναι φορεμενα 2-3 φορες και μετα πλυσιμο. Δε χρειαζεται να τριψω δηλαδη κατι για να βγει καποιος σημαδι.

Οποτε τι κανω, γεμιζω μια λεκανη με νερο ριχνω υγρο απορρυπαντικο και μαλλακτικο και τα αφηνω μεσα να μουλιαζουν? (Λεπτομερειες, ποση ωρα στο νερο, τι δοση απορρυπαντικου για 2-3 φανελακια..)

Δημοσ.

Προτού καταλήξετε στην λύση του πλυσίματος στο χέρι θα ήθελα να ρωτήσω 2 πράγματα. 

Τα φανελάκια πλένονται πχ μαζί με τζιν ή κάτι που μπορεί να τα φθειρει; γιατί μπορείτε να τα πλένετε με ρούχα που να ταιριάζουν με τα φανελάκια 

Επίσης, αν έχετε κάπως καινούριο πλυντήριο και αφού από ότι κατάλαβα χρειάζονται μόνο φρεσκάρισμα τα φανελάκια, μπορείτε να τα πλένετε μόνα τους σε σύντομα πρόγραμμα του ενός τέταρτου - μισή ώρα, ανάλογα τι διαθέτει το πλυντήριο 

• Like 1
Δημοσ.

Θέλεις άλλο σαπούνι που είναι για πλύσιμο στο χέρι.Εχει οδηγίες επάνω.Αλλα και πρόγραμμα πλυντηρίου για ευαίσθητα/μωρουδιακα κλπ θα έπρεπε να ειναι αρκετό.

• Like 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, chrikalo είπε

Προτού καταλήξετε στην λύση του πλυσίματος στο χέρι θα ήθελα να ρωτήσω 2 πράγματα. 

Τα φανελάκια πλένονται πχ μαζί με τζιν ή κάτι που μπορεί να τα φθειρει; γιατί μπορείτε να τα πλένετε με ρούχα που να ταιριάζουν με τα φανελάκια 

Επίσης, αν έχετε κάπως καινούριο πλυντήριο και αφού από ότι κατάλαβα χρειάζονται μόνο φρεσκάρισμα τα φανελάκια, μπορείτε να τα πλένετε μόνα τους σε σύντομα πρόγραμμα του ενός τέταρτου - μισή ώρα, ανάλογα τι διαθέτει το πλυντήριο 

Γενικα δε ξεωριζω ρουχα χρωματα. Τα βαζω ολα με ολα αλλιως δε βγαινει πλυντηριο και περιμενω καιρο. Οποτε λογικα ναι θα υπρξαν τζιν και διαφορα αλλα μεσα

Εχει λειτουργια καθημερινου πλυσιματος που κραταει 15 λεπτα, ναι ισως το βαλω εκει καλη ιδεα, αλλα επιπροσθετως εχω και ενα αλλο προβλημα. Επειδη καποτε ειχε πλυμμηρισι ο χωρος που ηταν το πλυντηριο και ειχε παρει νερα, ειχαν σκουριασει μεσα ρουλεμαν και διαφορα μηχανικα μερη, και στο στυψιμο παει σφαιρα σαν ελικοπτερο ακομα και αν βαλω τις ελαχιστες στροφες. Οποτε παιζει και απο κει να κανει ζημιες. Εκτος αν το βαλω σε αυτη τη λειτουργια και απενεργοποιησω στυψιμο, αλλα μετα θα βγουν μουσκεμα αν βαλω 3 φανελακια και βουτηχτουν στο νερο που θα τραβηξει

Δημοσ.

Πάρε καινούργιο πλυντήριο, είχα το ίδιο θέμα με πλυντήριο της μάνας μου, της έδινα τα ρουγα και τα γύρναγε με τρύπες. Τελικά είχαν σκουριάσει κάτι λαμάκια που συγκρατούν την αντίσταση και έγλειφαν τον κάδο με αποτέλεσμα να μαγκώνουν τα ρούχα. Μπήκα ολόκληρος μέσα με φακό για να δω τι φταίει, επειδή ήταν πλυντήριο 30 ετών πήρε πόδι.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, lary7 είπε

Πάρε καινούργιο πλυντήριο, είχα το ίδιο θέμα με πλυντήριο της μάνας μου, της έδινα τα ρουγα και τα γύρναγε με τρύπες. Τελικά είχαν σκουριάσει κάτι λαμάκια που συγκρατούν την αντίσταση και έγλειφαν τον κάδο με αποτέλεσμα να μαγκώνουν τα ρούχα. Μπήκα ολόκληρος μέσα με φακό για να δω τι φταίει, επειδή ήταν πλυντήριο 30 ετών πήρε πόδι.

Το θεμα ειναι οτι ηταν καινουριο πλυντηριο siemens 400 ευρω και η ζημια εγινε ενα χρονο μετα. Και πληρωσα για την μερικη επιδιορθωση του. ΠΕρα παντως απο συγκεκριμενα ρουχα που μολις δω τις πρωτες τρυπες μετα τις βλεπω να αυξανονται, στα υπολοιπα δε το κανει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...