Προς το περιεχόμενο

Kuo: Τα iPhone 12 δεν θα περιλαμβάνουν στη συσκευασία Earpods αλλά και φορτιστή

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, music_lover είπε

Απλά πολύ πιθανό ο συγκεκριμένος να έχει χρήμα μπόλικο και να σκέφτεται ανάλογα, σαν ματσωμένος δλδ, που δεν του λείπουν χρήματα, πχ αν πας πίσω έγραψε αρχικά ότι ο καθένας μας έχει από "300" φορτιστές και αφού το είπε, έγινε fact, στο μυαλό του φυσικά, στον δικό του εύπορο μικρόκοσμο.

Really?

Αν η Apple αλλάξει μερικά βασικά από όσα βρίσκω άσχημα επάνω της (πχ ας πούμε το μισητό iTunes) ίσως την ξανά-προτιμήσω, απλό και κατανοητό. 

Και δεν μπορείς εσύ, εγώ και κανείς άλλος να αποφασίζεις για το ποιος προσωπικά είναι ή δεν είναι υποψήφιος πελάτης της γιατί είμαστε δυνητικά όλοι.

Αν βγάλει φορτιστή απτό κουτί σίγουρα δεν είσαι δυνητικά πελάτης της εσύ και ο tsakis11 αφού δεν αγοράζεται κινητό χωρίς φορτιστή 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 637
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

6 λεπτά πριν, CometRyzen είπε

Αν βγάλει φορτιστή απτό κουτί σίγουρα δεν είσαι δυνητικά πελάτης της εσύ και ο tsakis11 αφού δεν αγοράζεται κινητό χωρίς φορτιστή 

Ναι είμαστε γιατί θα μας δώσεις εσύ έναν από τους 19 που έχεις καβάντζα ή χρήματα για την αγορά του όπως ανέφερες 2,3 φορές σε αυτό το thread, problem solved.

Μόλις τώρα, music_lover είπε

Ναι είμαστε γιατί θα μας δώσεις εσύ έναν από τους 19 που έχεις καβάντζα ή χρήματα για την αγορά του όπως ανέφερες 2,3 φορές σε αυτό το thread, problem solved.

Ναι βρε αλλα αφού δεν αγοράζεις κινητό χωρίς φορτιστή, δεν γίνεται να αγοράσεις το νέο iPhone. Το οτι μπορεί κάποιος άλλος να σου δώσει φορτιστή δεν αλλαζει το γεγονός ότι το κινητό δεν έχει φορτιστή και άρα δε θα το αγοράσεις. 

Τελικά ακόμα να μας πεις το πρόβλημα σου ποιο είναι.... Συμπεραίνω ότι απλά τρολλαρετε 2 άτομα εδώ και 40 σελίδες. Δε σας ενοχλεί κατι γιαιτ δεν υπάρχει κάτι να σας ενοχλεί, απλά γράφει Apple και μπήκατε να κράξετε. Δεν γινεται 40 σελίδες να μη γράψεις μια γραμμή για το ποιο μαμημενο πρόβλημα υπάρχει που δεν βάζει φορτιστή στο κουτί. Στη τελική βοήθησε και μας τους χαζούς που δεν έχουμε καταλάβει το πρόβλημα

• Confused 1

Στις 1/7/2020 στις 9:50 ΠΜ, CometRyzen είπε

Τα παραδείγματα σου εντελώς άσχετα για ευνόητους λόγους. Δηλαδή πραγμα στερήσετε κοινής λογικής. Τι σχέση έχει το κλειδι του αυτοκινήτου ας πούμε? Υπάρχει περίπτωση το κλείδι απτό παλιό σου αυτοκίνητο να δουλεύει στο καινούργιο? Αλλάζεις το ίδιο συχνα αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να έχεις μαζέψει 25 κλειδιά και να μη ξέρεις τι να τα κάνεις? 

Αν ο φορτιστής είχε 200 ευρώ θα με πείραζε ότι ο φορτιστής έχει 200 ευρώ, όχι το ότι δεν τον περιλαμβάνει μέσα στο κουτί. Καταλαβαίνεις τη διαφορά η έχει χαθεί εντελώς η κοινή λογική? 

Εσυ ξεκίνησες να λες άσχετα που στερούνται λογική με τα ειρωνικά σχόλια ότι μια εταιρία παραγωγής κινητών πρέπει να σου χαρίζει και ρεύμα για να το φορτίζεις. Το παράδειγμα με το αυτοκίνητο ήταν για να καταλάβεις ότι όταν αγοράζεις ένα προϊόν πρέπει να έχει ΟΛΑ τα απαραίτητα εξαρτήματα για να λειτουργήσει. Το ότι ο φορτιστής από το iPhone 8 δουλεύει για το καινούριο που δεν έχει φορτιστή είναι άσχετο γιατί προφανώς δεν έχει όλος ο κόσμος iPhone. Φουλ εγωιστικό να λες εγώ είμαι κομπλε έχω 10 φορτιστές από τα 10 iPhone που έχω αλλάξει αλλά ο τύπος που έρχεται από ανδροιδ θα ψάχνετε γιατί στην συσκευασία δεν έχει φορτιστή. Ξαναλέμε ο φορτιστής είναι κομμάτι του κινητού δεν νοείται να τον πουλάς ξεχωριστά .

Ο απλός φορτιστής του iPhone είναι 5W. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αντί για αυτόν οποιοδήποτε φορτιστή 5W και άνω από Android. Φορτιστή λέμε. Καλώδιο θα έχει αν και προσωπικά θα ήθελα να το βγάλουν και αυτό και να ρίξουν και άλλο την τιμή. 

Τέλος οι φορτιστές και από τη Samsung! 

https://gr.gizchina.com/2020/07/08/samsung-sta-chnaria-tis-apple-telos-oi-fortistes-kai-apo-ta-kinita-tis/

Είναι φήμη (όπως και για την Apple) και ίσως ισχύει για ορισμένα μοντέλα μόνο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Στις 2/7/2020 στις 3:46 ΜΜ, Fulgore είπε

Ας ριξουν την τιμη 50ευρω οπως εκαναν περυσι με το Iphone 11,και ας τα βγαλουν και τα 2 απεξω να τα αγορασει ξεχωριστα οποιος θελει.

Βασικα με 50ευρω αγοραζεις ταχυφορτιστη για Iphone+ακουστικα και για καποιους παιζει να τους μενουν και χρηματα για θηκη.

Και ναι ας βαλουν επιτελους και TypeC θυρα.

Μα ήδη κάτι τέτοιο παίζει. Βάζοντας 5G, 'ΟΛΟΙ ανέβασαν τιμές. Η Apple φημολογείται ότι θα κρατήσει τις ίδιες (και ελπίζω να είναι αλήθεια)... Εγώ προτιμώ να μην πάρω φορτιστή και ακουστικά που έχω ήδη και να γλιτώσω το καπέλο των 50-100 ευρώ.

Και κάπως έτσι μας πέρασαν ήδη την ιδέα ότι θα μας κόψουν φορτιστή και ακουστικά , η τιμή δεν θα αλλάξει και θα τους πούμε και ευχαριστώ που δεν το ακριβαίνουν...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...