music_lover Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, tsakis11 είπε θα συμφωνησω σε ολα ! (νομιζω τη γλιτωσαμε χαχα) καλη συνεχεια σε ολους ! Δεν τους απασχολεί το θέμα (κατά τα λεγόμενα τους) αλλά ήρθαν εδώ, με 200 post ο καθένας και με πάθος, με επιθετικότητα, προσβολές και κοσμητικά επίθετα να την υποστηρίξουν που τον αφαιρεί από την συσκευασία, επειδή δεν τους απασχολεί ξαναλέω, ήρθαν μάλλον ως αυτόκλητοι υπερασπιστές της λογικής (τους) και ενός δικού τους κόσμου όπου ο καθένας μας είναι πλασμένος όπως τον φαντάστηκαν. Δεν τους ενδιαφέρει να αγοράσουν την συσκευή της (κατά τα λεγόμενα τους) αλλά την επαινούν για λόγους περιβάλλοντος λες και όταν τους έβαζε στην συσκευασία εδώ και 10 χρόνια βγαίνανε και την κράζανε, οπότε τωρα που τους πραγματοποίησε το χρόνιο αίτημα τους την στηρίζουν, η υποκρισία στο μεγαλείο της και εσύ κάθεσαι ακόμα και συζητάς μαζί τους μετά από όλη αυτή την αντιμετώπιση που έλαβες αντί να τους αφήσεις να βαυκαλίζονται γιατί αυτό κάνουν. Υ.Γ. greenpeace από τα Lidl, YOLO. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2020 από music_lover 1
CometRyzen Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, music_lover είπε Δεν τους απασχολεί το θέμα (κατά τα λεγόμενα τους) αλλά ήρθαν εδώ, με 200 post ο καθένας και με πάθος, με επιθετικότητα, προσβολές και κοσμητικά επίθετα να την υποστηρίξουν που τον αφαιρεί από την συσκευασία, επειδή δεν τους απασχολεί ξαναλέω, ήρθαν μάλλον ως αυτόκλητοι υπερασπιστές της λογικής (τους) και ενός δικού τους κόσμου όπου ο καθένας μας είναι πλασμένος όπως τον φαντάστηκαν. Δεν τους ενδιαφέρει να αγοράσουν την συσκευή της (κατά τα λεγόμενα τους) αλλά την επαινούν για λόγους περιβάλλοντος λες και όταν τους έβαζε στην συσκευασία εδώ και 10 χρόνια βγαίνανε και την κράζανε, οπότε τωρα που τους πραγματοποίησε το χρόνιο αίτημα τους την στηρίζουν, η υποκρισία στο μεγαλείο της και εσύ κάθεσαι ακόμα και συζητάς μαζί τους μετά από όλη αυτή την αντιμετώπιση που έλαβες αντί να τους αφήσεις να βαυκαλίζονται γιατί αυτό κάνουν. Υ.Γ. greenpeace από τα Lidl, YOLO. Το μόνο που είναι από τα Lidl είναι η λογική σου. Δεν προσπαθώ να σε προσβάλω, αλλά ρε αδερφέ, τι επιχειρήματα είναι αυτά Nα ξαναεπαναλάβω οτι τα τσιγάρα δεν έχουν μέσα ανατπήρα και ο επεξεργαστής σου δεν έχει ψύκτρα. Θετικά και τα 2, γιατί και αναπτήρα έχω και ψύκτρα. Όποιος δεν έχει, αγοράζει από το ίδιο μαγαζί που αγοράζει τον επεξεργαστή και τα τσιγάρα. Μία φορά. Δεν χρειάζεται κάθε φορά που αγοράζεις επεξεργαστή να πληρώνεις και για ψύκτρα επειδή την βάζουν μέσα στο κουτί με το ζόρι. Και για τα ακουστικά το ίδιο. Αφού εμμέσως με αποκαλείς και εμένα apple fan, η xiaomara που αγόρασα δεν είχε μέσα ακουστικά. Με είδες να παραπονιέμαι? Όχι. Γιατί? Γιατί μου είναι άχρηστα και καλά έκανε και δεν έβαλε στο κουτί κάτι άχρηστο. Έχω τα shure se425, τα ακουστικά του 5€ που βάζουν μέσα στο κουτί να τα κάνω τι? Το αστείο είναι οτι το παίζεις θιγμένος ενώ ο μόνος που κάνει επίθεση στον συνομιλιτή του είσαι ΕΣΥ. 10 γραμμές έγραψες, ούτε μισή λέξη δεν σπατάλησες να μας πείς το ΓΙΑΤΙ είναι αρνητικό που δεν έχει φορτιστή μέσα. Αναλώθηκες απλά να κράζεις εμάς που το θεωρούμε θετικό. Οι υπόλοιποι που θεωρείς οτι κάνουν επίθεση κάνουν επίθεση στα επιχειρήματα σου, στα γραπτά σου, όχι σε έσενα. Εσύ κάνεις επίθεση σε χρήστες. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2020 από CometRyzen
music_lover Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, CometRyzen είπε Το μόνο που είναι από τα Lidl είναι η λογική σου. Δεν προσπαθώ να σε προσβάλω, αλλά ρε αδερφέ, τι επιχειρήματα είναι αυτά Nα ξαναεπαναλάβω οτι τα τσιγάρα δεν έχουν μέσα ανατπήρα και ο επεξεργαστής σου δεν έχει ψύκτρα. Θετικά και τα 2, γιατί και αναπτήρα έχω και ψύκτρα. Όποιος δεν έχει, αγοράζει από το ίδιο μαγαζί που αγοράζει τον επεξεργαστή και τα τσιγάρα. Μία φορά. Δεν χρειάζεται κάθε φορά που αγοράζεις επεξεργαστή να πληρώνεις και για ψύκτρα επειδή την βάζουν μέσα στο κουτί με το ζόρι. Και για τα ακουστικά το ίδιο. Αφού εμμέσως με αποκαλείς και εμένα apple fan, η xiaomara που αγόρασα δεν είχε μέσα ακουστικά. Με είδες να παραπονιέμαι? Όχι. Γιατί? Γιατί μου είναι άχρηστα και καλά έκανε και δεν έβαλε στο κουτί κάτι άχρηστο. Έχω τα shure se425, τα ακουστικά του 5€ που βάζουν μέσα στο κουτί να τα κάνω τι? Πρώτα να ζητήσεις συγνώμη ως οφείλεις ως προς τις προσβολές που έγραψες και μετά να απευθύνεις ερωτήματα και να περιμένεις απαντήσεις μετά από αυτό. Στο κάτω κάτω δεν απευθύνθηκα σε εσένα, ούτε το όνομα σου είναι γραμμένο στο post μου αλλά όποιος έχει την μύγα, μυγιάζεται. Και διάβασε και κανένα site του εξωτερικού, θα εκπλαγείς όταν συνειδητοποιήσεις ότι ο κόσμος δεν γυρίζει γύρω από εσένα.
CometRyzen Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, music_lover είπε Πρώτα να ζητήσεις συγνώμη ως οφείλεις ως προς τις προσβολές που έγραψες και μετά να απευθύνεις ερωτήματα και να περιμένεις απαντήσεις μετά από αυτό. Στο κάτω κάτω δεν απευθύνθηκα σε εσένα, ούτε το όνομα σου είναι γραμμένο στο post μου αλλά όποιος έχει την μύγα, μυγιάζεται. Και διάβασε και κανένα site του εξωτερικού, θα εκπλαγείς όταν συνειδητοποιήσεις ότι ο κόσμος δεν γυρίζει γύρω από εσένα. Τι ακριβώς έγραψα που θεωρείς οτι σε πρόσβαλε? Και τι να διαβάσω στο site του εξωτερικού? Γράφουν κάτι διαφορετικό από αυτό που γράφεται εδώ? Αν ναι μετέφερε μου ποιό είναι το μείζουν ζήτημα με το να μην βάζουν φορτιστή στο κουτί του κινητού. Αλήθεια θέλω να μάθω, αμά είναι καλο επιχείρημα θα άλλαξω γνώμη. Το μονάδικο αρνητικό που βλέπω εγώ είνια οτι όσοι δεν έχουν φορτιστή θα αναγκαστούν να ζητήσουν από τον υπάλληλο που θα τους δώσει το iPhone και έναν φορτιστή. Ντάξει, καταλαβαίνω οτί είναι ταλαιπωρία να πείς "Ένα iPhone και έναν φορτιστή" μιας και είναι 3 λέξεις παραπάνω από το "Ένα iphone" αλλά okay, κάντε τη καρδιά σας πέτρα και ξεστομίστε 3 λεξούλες παραπάνω Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2020 από CometRyzen
Fulgore Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 7 λεπτά πριν, music_lover είπε Και διάβασε και κανένα site του εξωτερικού, θα εκπλαγείς όταν συνειδητοποιήσεις ότι ο κόσμος δεν γυρίζει γύρω από εσένα. Ισα ισα που στα site του εξωτερικου και ειδικα οι περισσοτεροι που εχουν ηδη και αλλες Apple συσκευες το εχουν παρει με καλο ματι αυτο,εαν υπαρχει και μειωση τιμης. Οπως με θετικο ματι πηραν και την μειωση τιμης του iphone 11 και ας εχει αργο φορτιστη. Και η Oneplus τα κινητα της τα πουλαει χωρις ακουστικα btw εδω και ποσα χρονια οπως και η Google τα Pixel. Δεν ειδα καμια αναλογη αντιδραση σε αυτο. 1
music_lover Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 18 λεπτά πριν, CometRyzen είπε Τι ακριβώς έγραψα που θεωρείς οτι σε πρόσβαλε? Και τι να διαβάσω στο site του εξωτερικού? Γράφουν κάτι διαφορετικό από αυτό που γράφεται εδώ? Αν ναι μετέφερε μου ποιό είναι το μείζουν ζήτημα με το να μην βάζουν φορτιστή στο κουτί του κινητού. Αλήθεια θέλω να μάθω, αμά είναι καλο επιχείρημα θα άλλαξω γνώμη. Το μονάδικο αρνητικό που βλέπω εγώ είνια οτι όσοι δεν έχουν φορτιστή θα αναγκαστούν να ζητήσουν από τον υπάλληλο που θα τους δώσει το iPhone και έναν φορτιστή. Ντάξει, καταλαβαίνω οτί είναι ταλαιπωρία να πείς "Ένα iPhone και έναν φορτιστή" μιας και είναι 3 λέξεις παραπάνω από το "Ένα iphone" αλλά okay, κάντε τη καρδιά σας πέτρα και ξεστομίστε 3 λεξούλες παραπάνω Εδώ δεν διαβάζεις καλά καλά αυτά που γράφουν οι συνομιλητές σου και τους αποδίδεις απόψεις που δεν είπανε και θες να σου πω ή να σου στείλω να διαβάσεις για το τι λέει ο υπόλοιπος κόσμος έξω από τον μικρόκοσμο που έχεις περιοριστεί? Επειδή αμφιβάλλω αν τα διαβάσεις και αυτά, άνοιξε μόνος σου ένα google.com και ψάξε. 2 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ισα ισα που στα site του εξωτερικου και ειδικα οι περισσοτεροι που εχουν ηδη και αλλες Apple συσκευες το εχουν παρει με καλο ματι αυτο,εαν υπαρχει και μειωση τιμης. Οπως με θετικο ματι πηραν και την μειωση τιμης του iphone 11 και ας εχει αργο φορτιστη. Και η Oneplus τα κινητα της τα πουλαει χωρις ακουστικα btw εδω και ποσα χρονια οπως και η Google τα Pixel. Δεν ειδα καμια αναλογη αντιδραση σε αυτο. Μάλλον διαβάζεις site φίλα προσκείμενα στην Apple. Οι απόψεις διίστανται όπως ακριβώς εδώ μέσα ενώ οι περισσότεροι tech bloggers είναι της άποψης "that sounds like a bad, user-hostile thing to do.”
Fulgore Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 2 λεπτά πριν, music_lover είπε Μάλλον διαβάζεις site φίλα προσκείμενα στην Apple. Οι απόψεις διίστανται όπως ακριβώς εδώ μέσα ενώ οι περισσότεροι tech bloggers είναι της άποψης "that sounds like a bad, user-hostile thing to do.” Ειδηση η οποια αφορα τις μελλοντικες συσκευες μιας συγκεκριμενης εταιρειας ειναι. Ποια αποψη λες να μας ενδιαφερει περισσοτερο?Των τωρινων κατοχων iphone και αρα και υποψηφιων μελλοντικων αγοραστων ή των τρολλ που ειδαν φως και μπηκαν για αλλη μια φορα σε θεμα που αφορα την Apple? 1
music_lover Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 3 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ειδηση η οποια αφορα τις μελλοντικες συσκευες μιας συγκεκριμενης εταιρειας ειναι. Ποια αποψη λες να μας ενδιαφερει περισσοτερο?Των τωρινων κατοχων iphone και αρα και υποψηφιων μελλοντικων αγοραστων ή των τρολλ που ειδαν φως και μπηκαν για αλλη μια φορα σε θεμα που αφορα την Apple? Μα όλοι υποψήφιοι αγοραστές είμαστε, δεν είναι μόνο οι ήδη κάτοχοι συσκευής της εκτός αν είδες κάπου την εταιρία να απευθύνεται μόνο σε Apple users.
Fulgore Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 3 λεπτά πριν, music_lover είπε Μα όλοι υποψήφιοι αγοραστές είμαστε, δεν είναι μόνο οι ήδη κάτοχοι συσκευής της εκτός αν είδες κάπου την εταιρία να απευθύνεται μόνο σε Apple users. Πριν 1 μηνα σε παρομοιο θεμα ειχες πει οτι τα iphone δεν σε τραβανε γιατι προτιμας την ελευθερια του Android. Τωρα εγινες ξαφνικα υποψηφιος αγοραστης Ετσι ακριβως και ποσοι αλλοι που ενω μεχρι και σημερα τα iphone(και την Apple)δεν θελουν ουτε να τα βλεπουν,ξαφνικα τωρα με το 12 γινανε ολοι υποψηφιοι αγοραστες και τους καιει ο φορτιστης. 1
gnsX Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, Fulgore είπε Και η Oneplus τα κινητα της τα πουλαει χωρις ακουστικα btw εδω και ποσα χρονια οπως και η Google τα Pixel. Δεν ειδα καμια αναλογη αντιδραση σε αυτο. Θα είχε τις ίδιες αντιδράσεις αν δεν είχε ηχείο+ακουστικό και μπορούσες να πραγματοποιήσεις κλήσεις μόνο με έξτρα ακουστικά. Ο φορτιστής είναι κοινός με των υπολοίπων brands? Γιατί για το καλό του περιβάλλοντος φυσικά θα μπορούσε να είναι κοινός κ να μειωθεί κι άλλο το αποτύπωμα που αφήνουν οι φορτιστές. ΥΓ1: Εσύ με τους 19 φορτιστές: Υπάρχει και η ανακύκλωση Κόναν. ΥΓ2: Μαγκιά της της Apple, αν για κάποιον είναι deal breaker τότε απλά δεν αγοράζει. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2020 από gnsX
CometRyzen Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, music_lover είπε Εδώ δεν διαβάζεις καλά καλά αυτά που γράφουν οι συνομιλητές σου και τους αποδίδεις απόψεις που δεν είπανε και θες να σου πω ή να σου στείλω να διαβάσεις για το τι λέει ο υπόλοιπος κόσμος έξω από τον μικρόκοσμο που έχεις περιοριστεί? Επειδή αμφιβάλλω αν τα διαβάσεις και αυτά, άνοιξε μόνος σου ένα google.com και ψάξε. Ποιά άποψη σου απόδωσα που δεν είναι δικιά σου? Βρε σύ, αντι να γράφεις περι ανέμων και υδάτων, cut to the chase. Ποιό είναι το πρόβλημα με τον φορτιστή να μην είναι μέσα στο κουτί του κινητού. 1 πρόβλημα βρες μου, όχι 2. Ειλικρινά 42 σελίδες ακόμα δεν έχω καταλάβει το πρόβλημα σας. 7 λεπτά πριν, gnsX είπε Θα είχε τις ίδιες αντιδράσεις αν δεν είχε ηχείο+ακουστικό και μπορούσες να πραγματοποιήσεις κλήσεις μόνο με έξτρα ακουστικά. Ο φορτιστής είναι κοινός με των υπολοίπων brands? Γιατί για το καλό του περιβάλλοντος φυσικά θα μπορούσε να είναι κοινός κ να μειωθεί κι άλλο το αποτύπωμα που αφήνουν οι φορτιστές. ΥΓ1: Εσύ με τους 19 φορτιστές: Υπάρχει και η ανακύκλωση Κόναν. ΥΓ2: Μαγκιά της της Apple, αν για κάποιον είναι deal breaker τότε απλά δεν αγοράζει. Ναι, σώστος, πανέξυπνος, Aινστάιν σκέτος. Θα συνεχίζω να αγοράζω και να πληρώνω κινητά με φορτιστές για να ανακυκλώνω τους παλιούς. Πως διάολο δεν το σκέφτηκα Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2020 από CometRyzen
gnsX Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, CometRyzen είπε Ναι, σώστος, πανέξυπνος, Aινστάιν σκέτος. Θα συνεχίζω να αγοράζω και να πληρώνω κινητά με φορτιστές για να ανακυκλώνω τους παλιούς. Πως διάολο δεν το σκέφτηκα Υπάρχει και το μέτρο Κόναν. 19 φορτιστές καβατζα θα μπορούσες να το πεις και υπερβολή. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2020 από gnsX 1
CometRyzen Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 2 λεπτά πριν, gnsX είπε Υπάρχει και το μέτρο Κόναν. 19 φορτιστές καβατζα θα μπορούσες να το πεις και υπερβολή. Και να βάζουν φορτιστή σε κάθε κινητό υπερβολή το λές. 1.5 δις φορτιστές το χρόνο. Ετσί, να τους μαζεύουμε.
Fulgore Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 21 λεπτά πριν, gnsX είπε Ας ριξουν την τιμη 50ευρω οπως εκαναν περυσι με το Iphone 11,και ας τα βγαλουν και τα 2 απεξω να τα αγορασει ξεχωριστα οποιος θελει. Βασικα με 50ευρω αγοραζεις ταχυφορτιστη για Iphone+ακουστικα και για καποιους παιζει να τους μενουν και χρηματα για θηκη. Και ναι ας βαλουν επιτελους και TypeC θυρα.
music_lover Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 6 λεπτά πριν, gnsX είπε Υπάρχει και το μέτρο Κόναν. 19 φορτιστές καβατζα θα μπορούσες να το πεις και υπερβολή. Απλά πολύ πιθανό ο συγκεκριμένος να έχει χρήμα μπόλικο και να σκέφτεται ανάλογα, σαν ματσωμένος δλδ, που δεν του λείπουν χρήματα, πχ αν πας πίσω έγραψε αρχικά ότι ο καθένας μας έχει από "300" φορτιστές και αφού το είπε, έγινε fact, στο μυαλό του φυσικά, στον δικό του εύπορο μικρόκοσμο. 32 λεπτά πριν, Fulgore είπε Πριν 1 μηνα σε παρομοιο θεμα ειχες πει οτι τα iphone δεν σε τραβανε γιατι προτιμας την ελευθερια του Android. Τωρα εγινες ξαφνικα υποψηφιος αγοραστης Ετσι ακριβως και ποσοι αλλοι που ενω μεχρι και σημερα τα iphone(και την Apple)δεν θελουν ουτε να τα βλεπουν,ξαφνικα τωρα με το 12 γινανε ολοι υποψηφιοι αγοραστες και τους καιει ο φορτιστης. Really? Αν η Apple αλλάξει μερικά βασικά από όσα βρίσκω άσχημα επάνω της (πχ ας πούμε το μισητό iTunes) ίσως την ξανά-προτιμήσω, απλό και κατανοητό. Και δεν μπορείς εσύ, εγώ και κανείς άλλος να αποφασίζεις για το ποιος προσωπικά είναι ή δεν είναι υποψήφιος πελάτης της γιατί είμαστε δυνητικά όλοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα