allure_boy Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Κάποιοι τα ποδήλατα τα προτιμάνε χωρίς σέλα...αλλάζουν οι μόδες! Ούτος ή άλλως τα ακουστικά και το φορτιστή που έδινε μαζί δεν τα έλεγες (πλέον) premium... ΥΓ. Και η φάση είναι να δώσει κανένα νέο φορτιστή στο τέλος και να γίνει πάταγος! εχεις την εντυπωση οτι η apple θα δωσει στο τελος φορτιστη ; . ουτε καν για να το λεει το αρθρο ειναι αληθεια . οτι βγαινει σε φημες για την apple ισχυουν Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2020 από allure_boy
allure_boy Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 5 ώρες πριν, IcemanGr71 είπε ....για να διατηρήσει το κόστος των νέων συσκευών σε «λογικά» επίπεδα.... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Καταργήστε και το κουτί.... δεν υπάρχει λόγος.... Βάλτε το αν είναι προαιρετικά.... συλλεκτικό θα γίνει.... $$$$$$ θα βγάλετε... Βέβαια για να μην ξεχνάμε.... μην παραξενευτούμε αν δούμε την ίδια κίνηση και από Samsung κτλ... μεριά... σε λογικα επιπεδα το κοστος απο 850 ευρω δεν το λεει και λογικα . απαραδεκτη κινηση της εβγαλε τα αουστικα τωρα βγαζει και το φορτιστη και το καλωδιο ; μαλλον ειναι η τελευτεα φορα που αγοραζω iphone γιατι αυτες η πραγματικα αιδιες που κανει και σου λεει ναι εισαι κοροιδο και στο τελος θα σου δινω κουτι και ενα κηνιτο . οχι .... σορρυ αλλα δεν θα παρω .... δεν ειμαι κοροιδο της απλ . και να εχεις το παλιο καλωδιο της και φορτιστη να χαλασει το κανουργιο κηνιτο και να πας για εγγυηση και αν σου πει χα!!!!!!!!!!! δεν το φορτιζες καλα . εκτος εγγυησης . 5 ώρες πριν, SOCRATIS1000 είπε Τωρα σοβαρα μιλαμε,οι καινουργιοι φορτιστες ειναι αρκετα γρηγοροι και οι αυθεντικοι πανακριβοι,το αυθεντικο καλωδιο κανει 12 ευρω και το brick το γρηγορο κανα 20αρι,μιλαμε για 30 ευρω περιπου εξτρα.Ας το κοστολογουσαν εξτρα 30 ευρω και thats all,δεν γινεται να μην βαζουν μεσα καλωδιο να φορτισεις την συσκευη,μιλαμε για αστειοτητες μιλαμε για γελοιοτητες οχι αστειοτητες ... σαν κατοχος iphone λεω ΟΧΙ!!!!!!!!!!! πανω σε αυτη την πολιτικη της . πληρωνω κηνιτο για να παρω και το καλωδιο και το φορτιστη ειναι μεσα στη τιμη . οσο για αυτους που λενε ποσα καλωδια εχουμε σπιτι οχι εγω δεν εχω κανενα εξτρα αυθεντικο της apple . εχω airpods και iphone και οταν τα πουλησω θα θελουν και το καλωδιο και το φορτιστη ο αλλος . ειναι απαραδεκτο εκ μερους της apple αυτο που κανει . ειναι σαν να με πιανει θυμα και κοροιδο ... που αφαιρει και τ καλωδιο και το φοτιστη σου δινει ουσιαστικα τι ; ενα κηνιτο και το κουτι . ας αφαιρεσει και το κουτι να μειωσει ομως κατα 200 ευρω το κοστος ανα συσκευη της .... αφου εχει αφαιρεση τα ακουστικα αφαιρει σκαι το καλωδιο και το φορτιστη χειροκροτηστε την κιολας ... καλα ειναι δυνατον ; θα στειλω σημερα κιολας κατω απο ποστ της στην επισημη σελιδα τους στο instagram να τους κανω παρατηρηση .
agnostos13 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 22 λεπτά πριν, allure_boy είπε εχεις την εντυπωση οτι η apple θα δωσει στο τελος φορτιστη ; . ουτε καν για να το λεει το αρθρο ειναι αληθεια . οτι βγαινει σε φημες για την apple ισχυουν Δεν έχω καμία εντύπωση... Το μέλλον θα δείξει!
papageorge007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Το κακό δεν είναι ότι θα το κάνει η Apple, αλλά ότι θα αντιγράψουν κι άλλες εταιρίες αυτήν την τακτική...
allure_boy Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 29/6/2020 στις 5:26 ΜΜ, sweetemily είπε Το κινητό θα το έχει μέσα; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ αισχος η κηνιση της και κατοχος iphone οχι θα το σκεφτω παρα πολυ για να αγορασω ξανα κηνιτο της η κατι αλλο . ειναι σαν να σου λεει ειστε κοροιδα και σαν κανω οτι γουσταρω ... εβγαλε τα ακουστικα για να προωθησει πουλησει τα airpods βγαζει το καλωδιο και το φορτιστει για να πληρωσουμε αλλα 30 40 ευρω για να το αγορασουμε εξτρα . παραπανω μαζι ΟΧΙ συγνωμη δεν ειμαι κοροιδο δεν θα παρω .... Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2020 από allure_boy 1
tilaverboy Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Εγώ να θυμίσω κάτι. Η Samsung κοροιδευε την Apple που δεν είχε αποσπώμενες μπαταρίες και έδειχνε πως αλλάζουν στο αεροδρόμιο μπαταρίες οι κάτοχοι τους όταν ξέμεναν. Μαντέψτε τι υιοθέτησε η Samsung με το S6. Να θυμίσω το Aux πως εξαφανίστηκε. Όποτε θα συμβούλευα τους περισσότερους να μην κοροϊδεύουν. Είναι πολιτικές που θα τις ακολουθήσουν όλες οι εταιρίες. 2
THE GG GAMER Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 12 λεπτά πριν, mjaros είπε iPhone δεν έχεις και μάλλον δεν πρόκειται να πάρεις ποτέ. Τι σε καίει εσένα τι βάζει και τι όχι μέσα στην συσκευασία μαζί με το κινητό. Σε υποχρέωσε κανένας να το πάρεις και κάθεσαι και σκας; Πλέον όλα τα κινητά έχουν ασύρματη φόρτιση. Δεν ενδιαφέρει κανέναν να μαζεύει ηλεκτρονικά σκουπίδια όπως φορτιστές, ακουστικά και καλώδια. Μακάρι να καταργήσουν και το κουτί κάποια στιγμή ή τέλος πάντων να σου πουλάνε την συσκευή σε μια τυπική συσκευασία χωρίς βιβλιαράκια και λοιπές βλακίες. Premium είναι η εμπειρία χρήσης που σου πουλάνε. Φίλε τα iPhone είναι ας πούμε για επαγγελματική χρήση όπου σχεδόν κανένας δεν τα αγοράζει παρά μόνο για φινέτσα!Εγώ θεωρώ πως όταν θέλω να αγοράσω μια συσκευή πρέπει να είναι ολοκληρωμένη και ειδικά όταν δίνεις τόσα λεφτά,δηλαδή σκέψου πως ένας πάει πρώτη φορά σε iPhone χωρίς να διαθέτει κάποιο "ειδικό" γρήγορη φόρτιση ,πρέπει να διαθέσει και εξτρά χρήματα για να αγοράσει ξεχωριστά. 1
allure_boy Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, agnostos13 είπε Δεν έχω καμία εντύπωση... Το μέλλον θα δείξει! προσωπικα δεν ειμαι θυμα φιλε της apple αν και κατοχος iphone . το θεωρω ληστεια αυτο που κανει πραγματικα . ειναι σαν να με δουλευει μπροστα στα μουτρα μου και τους πελατες της . μαλλον ειναι η τελευτεα φορα που αγοραζω συσκευη της αλλα δεν ειμαι προβατο να κατσω να πληρωνω εξτρα λεφτα για φορτιστη και καλωδιο και ακουστικα εφοσων ειναι κατι που το πληρωνω εξ αρχης με την νεα συσκευη . Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2020 από allure_boy
teovag Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Έλα από οικολογικής άποψης καλά κάνει... αλλά στην πραγματικότητα πάει να περάσει ένα trend...οι υπόλοιποι θα κράξουν αρχικά...αλλά ξέρουν ότι το marketing της Apple είναι ασύλληπτο (κανονικά βέβαια κάποιος έπρεπε ήδη να τους έχει συλλάβει...). Οπότε...όλους θα τους βολεύει...εκτός από τη τσέπη μας... Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2020 από teovag 1
allure_boy Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 29/6/2020 στις 6:20 ΜΜ, papageorge007 είπε Το κακό δεν είναι ότι θα το κάνει η Apple, αλλά ότι θα αντιγράψουν κι άλλες εταιρίες αυτήν την τακτική... μονο μια θα το κανει ανταγωνιστρια της και ειναι η sami . καμια αλλη δεν θα το κανει .... αυτα τα χαζα τα κανει μονο η apple και σαν κατοχος αιφον αρχιζω και την σιχαινομαι . απορω που καποιοι απο εδω μεσα δεν τους πειραζει για το καλωδιο και το φοτιστη . που εχουν περισευμα ποιο περισευμα εχουν οταν πουλας προιον της apple δινεις και φορτιστη και καλωδιο απο που ειναι το περισευμα δεν μπορω να καταλαβω . αλλο αν μιλαμε για φορτιστες και καλωδιο οχι αυθεντικα . εκει ισχυει και το αλλο να εχεις ενα ολοκαινουργιο κηνιτο να το φορτιζεις με ενα αυθεντικο καλωδιο παλιο να χαλασει το κηνιτο και να το πας για σερβις και να σου πουν αααα δεν το φορτιζες καλα ειναι παλιο το καλωδιο σου εισαι εκτος εγγυησης . εκει να δεις γελια ! Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2020 από allure_boy
KnightRider Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Όταν έπεφταν τα τρολλ πριν λίγα χρόνια που λέγανε ότι "σε λίγο η Apple δεν θα παρέχει ούτε φορτιστή" έχει γίνει πραγματικότητα !!! Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2020 από KnightRider
Imperia Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 έχει δημιουργήσει ψυχολογικά η Apple σου λέει ο Τάκης.... εγώ θα έχω Xiaomi και ο Μάκης στο απένταντι τραπέζι θα έχει ακριβό κινητό και εγώ θα φαίνομαι φτωχός ? στη συγκεκριμένη περίπτωση του άρθρου η ασύρματη φόρτιση είναι το μέλλον προς το παρόν. 2
allure_boy Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Imperia είπε έχει δημιουργήσει ψυχολογικά η Apple σου λέει ο Τάκης.... εγώ θα έχω Xiaomi και ο Μάκης στο απένταντι τραπέζι θα έχει ακριβό κινητό και εγώ θα φαίνομαι φτωχός ? στη συγκεκριμένη περίπτωση του άρθρου η ασύρματη φόρτιση είναι το μέλλον προς το παρόν. γιατι οποιος εχει iphone ειναι πλουσιος ; η εχει λεφτα ; δεν νομιζω ... ισα ισα φιλε μου ο αλλος που λες ο τακης με το χιαομι μπορει να εχει τα φραγκα .... ενω αυτος που εχει iphone να μην εχει καθολου χρηματα . οσο αναφορα ασυρματη φορτιση ναι συμφωνο αλλα παλι εξτρα χρηματα ... ειναι γελοιο να βγαζει και το φορτιστη και το καλωδιο .. απο το κουτι της οταν αγοραζεις συσκευη της . αναθεωρω σαν πελατης της και μαλλον δεν θα ξανα αγορασω προιον της γιατι απλα δεν ειμαι θυμα της ουτε κοροιδο . με αυτο που κανει σου δινει ενα κουτι αχρηστο και το κηνιτο της και θα το εχει απο 850 ευρω το λιγοτερο καθε συσκευης της . απαραδεκτο ! 14 λεπτά πριν, KnightRider είπε Όταν έπεφταν τα τρολλ πριν λίγα χρόνια που λέγανε ότι σε λίγο η Apple δεν θα παρέχει ούτε φορτιστή έχει γίνει πραγματικότητα !!! θα φαει Χ ομως απο πολυ κοσμο . και απο μενα πλεον τρωει ΧΧΧ γιατι απλα δεν ειμαι ουτε κοροιδο ουτε θυμα της . μονο αν καθε συσκευη της ηταν 200 ευρω φθηνοτερα θα δικαιολογουσα να βγαλει ακουστικα και καλωδιο και φορτιστη οχι τωρα που το κανει και το κανει για να βγαλει και αλλα.... και αλλα και αλλα και αλλα γιατι δεν χορταινει !!!! σου λεει τωρα που γυριζει ειμαι η πρωτη εταιρια στον κοσμο . οχι apple μου απο μενα Χ ! και μαλλον ειναι η τελευτεα φορα που αγοραζω συσκευη της . θα κανω παραπονα στην επισημη τους σελιδα στο insta για να ξερει οτι δεν ειναι σωστο αυτο που κανει . Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2020 από allure_boy
dimoskoutr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, SeaLion είπε Εεε πες το έτσι! Είναι στα πλαίσια του: φαντάζομαι... Μιας και είσαι εριστικός, φαντασία σου πλανεύτρα μικρέ...
Imperia Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 8 λεπτά πριν, allure_boy είπε γιατι οποιος εχει iphone ειναι πλοσυιος ; η εχει λεφτα ; ισα ισα φιλε μου ο αλλος που λες ο τακης με το χιαομι μπορει να εχει τα φραγκα .... ενο αυτος που εχει iphone να μην εχει καθολου χρηματα . οσο αναφορα ασυρματη φορτιση ναι συμφωνο αλλα παλι εξτρα χρηματα ... ειναι γελοιο να βγαζει και το φορτιστει και το καλωδιο .. αναθεωρω σαν πελατης της και μαλλον δεν θα ξανα αγορασω προιον της γιατι απλα δεν ειμαι θυμα της ουτε κοροιδο . με αυτο που κανει σου δινει ενα κουτι αχρηστο και το κηνιτο της και θα το εχει απο 850 ευρω το λιγοτερο καθε συσκευης της . απαραδεκτο ! μια χαρά τα είπες.. ο άνετος οικονομικά φαίνεται από τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία που κοιμάται. θα μείνω στο μήνυμα μου αυτό ακριβώς που είπα. να είσαι καλά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα