Highlander Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 MUSTEK δίνω πολλά (εννοώ συνέχεια) 600VA' date=' 800VA ή 1000VA UPS, Line Interactive, κανένα πρόβλημα και 2 χρόνια εγγύηση.Συχνά και Scanners. To μοντέλο της MUSTEK SCANEXPRESS A3 USB γύρω στα 185? σε σχετικούς Πολιτικούς Μηχανικούς - Αρχιτέκτονες - Γραφίστες, φθηνό και καλό. Δεν έχω επιστροφή σε [b']κανένα[/b] υλικό της. http://www.fleamarket.gr/feedback/feedback.cfm?username=SATELLITE Συμφωνώ με τον S2S. Τουλάχιστον σε scanner που τα δουλεύω δεν είχα μέχρι τώρα επιστροφή. Βέβαια μην ξεχνάτε ότι ακόμα κι αν αγοράσετε την ακριβότερη μάρκα μπορεί και αυτή να τα φτύσει την επόμενη ώρα. Είναι και λίγο θέμα τύχης πλέον σε όλα..
Bspus Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Na po kai ego oti exo ena 600VA UPS mustec pou douleuei kala sxedon ena xrono. Kai itan to pio fthino tis katigorias tou
dim_b Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Από το UPS και εγώ είμαι ευχαριστημένος. Δε θα δοκίμαζα όμως την τύχη μου με την κάμερα...
Sonam Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Έχω mustek 800VA ups,line interactive εδώ και 1 χρόνο σχεδόν.Κανένα απολύτως πρόβλημα,δουλεύει μια χαρά. Akribws to idio me ton NoD.
IKARIWTHS Δημοσ. 1 Μαΐου 2004 Δημοσ. 1 Μαΐου 2004 file tha sto pw apla ama thes kanena fthno scaner,pera.an thes omws pshfiakh mhxanh poly apla den axizei to kopo giati pleon me ligo parapano perneis kapoia eponimh kai klayterh
kontras Δημοσ. 1 Μαΐου 2004 Δημοσ. 1 Μαΐου 2004 San web cam + psifiaki apo empeiria 3erw oti exei poly kaki apodosi oson afora foto se kleisto xoro (px se dwmatio spitiou) kai as xreisimopoieis kai flas.Oi foto vgainoun skoteines kai genika se kaki poiotita.Oses exw vgalei se anoikto xoro poly kales...Apo alla proionta tis mustek den 3erw...
karib Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 San web cam + psifiaki apo empeiria 3erw oti exei poly kaki apodosi oson afora foto se kleisto xoro Εκει θα χρησιμοποιω canon ψηφιακη. Τη Mustek την θελω για Mpeg recording. Mε λίγα χρήματα και αξιοπρεπη ποιοτητα. Αλλιώς για λύσεις ανω των 600 ευρω δεν χρειάζομαι προτάσεις, ξέρω συσκευες, fuji, sony κλπ κλπ. Σε αυτο το topic ομως θέλω κυρίως την άποψή σας για την Mustek και τα προιοντα της.
apokaliptis Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Egw prin kana mina pira apo to big city ston peiraia pou edw kai 3 mines ksepoulaei kai kleinei 2 cameroules mustek me 20e tin mia .H timi panw egrafe 90e.Gia 20e den to sizitw mia xara einai Gia 90e den tha to elega omws :S http://www.mustek.com/html/prod_camra/gsmartmini2.html
karib Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 apokaliptis , σε κατατάσω στους ευχαριστημένους χρήστες. 'Η κάνω λάθος?
KeLeMaN Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 apokaliptis, Κλεινει ακομα να παω και εγω ???? Θελω μια τετοια!!!!!!! karib, Εγω εχω παρει μια ψηφιακη 3.1MP την ΜDC3000 και εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος το μονο προβληματακι ηταν οτι απο την μερα που την πηρα δεν αναβε το φλας και πρεπει να την παω να την φτιαξουνε μιας και εχει εγγυηση. Παντως απο το τηλεφωνο φανηκανε πολυ εξυπηρετικοι!
karib Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 KeLeMaN σημαντική η εμπειρία από το service τους. Μαθαμε και κατι γι'αυτο.
McSpill Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 Μπορεί σε scanners και ups να είναι καλή η Mustek, αλλά πρόσεχε μήν πάρεις DVD player. 'Εχω το V300, και έχω φτύσει αίμα. Ενώ παίζει καλά όλα τα formats, στα Dvd's κολλάει, δεν βρίσκει το δισκάκι, μου βγάζει parental violations και άλλα τέτοια χαριτωμένα... πώς δεν το έχω σπάσει ακόμα απ΄τα νεύρα μου δεν ξέρω... :evil:
karib Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 Παράθεση: πώς δεν το έχω σπάσει ακόμα απ΄τα νεύρα μου δεν ξέρω... A, τόσο καλά...
karib Δημοσ. 30 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2004 Απο θεμα drivers τα mustek τι λενε? Ολα καλα? Οταν βγαινει νεο λειτουργικο, τα πιο ακριβα τουλαχιστον μοντελα ή τουλάχιστον τα πιο διαδεδομενα σε πωλησεις, τους αναβαθμίζουν τους drivers?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.