karib Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Θα ήθελα να γνωρίζω την γνώμη σας και την εμπειρία σας για τα προϊοντα της Mustek. Εννοώ από θεμα ευκολίας χειρισμού, drivers, service, αν ανταποκρίθηκε σε αυτά που περιμένατε, τιμές, σχέση με τον ανταγωνισμο κλπ
IKARIWTHS Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 swstos o gv...an eixe ligo pio fthna ta proionta ths tha elega pws ok isistathmizete h sxetika xamhlh tous poiothta ,ala omws..
karib Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Παιδιά περιμένω τις γνώμες σας. Ειναι πολύτιμες.
gv Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 an psaxneis scanner pare HP i Canon ali9eia gia ti proion endiaferesai ?
karib Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Για Mustek dv4000 η το νεο dv5000. Αλλα θελω τη γνωμη σας γενικα για Mustek
Jason Dean Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Παιδιά περιμένω τις γνώμες σας. Ειναι πολύτιμες. Ti polytimes re file. Mhn kathese na akoys to makry kai to konto toy kathenos. Ama thes na deis ti poiothta exei mia marka pigene se ena magazi kai rwta ti epistrofes exoyne gia service. To ti ekatse ston kathena edw mesa einai teleiws tyxaio kai den antiproswpevei ti pezei me thn opoia marka. FIAT-άκια Diladi afto edw twra to thewreis gnwmh na vasisteis ? hehe
gv Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Ama thes na deis ti poiothta exei mia marka pigene se ena magazi kai rwta ti epistrofes exoyne gia service. kai o politis AMESOS 9a sou pei ton ari9mo ton epistrofon !!!
karib Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 rwta ti epistrofes exoyne gia service. H σκέψη είναι σωστή...αν ήταν εύκολο να δουλέψει στην πράξη. Ο πωλητής θέλει να πουλήσει, οπότε ή θα σου πει λαθος πληροφοριες ή δεν θα σου πει. Ειναι ριψοκίνδυνη η γνώμη του. Σιγουρα ο καθενας μπορεί να πει το μακρυ και το κοντό του. Και σιγουρα το ότι του ενός μπορει να του έτυχε πχ. χαλασμένο scanner(λέμε τώρα) δε σημαίνει ότι πχ όλα τα scanners της mustek είναι άχρηστα, πόσο μάλλον πχ. κάποια άλλα gadgets της mustek. Ομως, αν βγουν ολοι και που πχ. οτι στην Ελλαδα service=0 ή γενικά drivers είναι κλαφτα, ε, νομίζω βγαίνει ενα συμπερασμα. Βεβαια ελπίζω σε θετικα σχολια, γιατι εχω κατα νου μια αγορά. Και πιθανώς να μην πήγαινα σε Mustek αλλά παράγει κάτι που ή άλλοι επώνυμοι μεγάλοι δεν παράγουν.
mentzik Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 3 scanner Mustek πέρασαν απο τα χέρια μου. Aπο όλα έμεινα ευχαριστημένος καθώς και απο την υποστήριξη της εταιρίας. Τώρα βεβαια για Ψ. κάμερα δεν μπορώ να πώ οτι οτι εντυπωσιάστηκα, υπάρχουν πολλά gadgetakia τέτοιου είδους στην αγορά απο διάφορες εταιρίες. Αλλά αν κοιτάς για κάμερες πήγαινε στα φωτογραφικά και όχι στη Στουρνάρη... Γνώμη μου...
SATELLITE2SATELLITE Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 MUSTEK δίνω πολλά (εννοώ συνέχεια) 600VA, 800VA ή 1000VA UPS, Line Interactive, κανένα πρόβλημα και 2 χρόνια εγγύηση. Συχνά και Scanners. To μοντέλο της MUSTEK SCANEXPRESS A3 USB γύρω στα 185€ σε σχετικούς Πολιτικούς Μηχανικούς - Αρχιτέκτονες - Γραφίστες, φθηνό και καλό. Δεν έχω επιστροφή σε κανένα υλικό της. http://www.fleamarket.gr/feedback/feedback.cfm?username=SATELLITE
seven77 Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 exw 1 600VA kai einai proto sikonei 2 pc edo kai tosous mhnes
NoD Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Έχω mustek 800VA ups,line interactive εδώ και 1 χρόνο σχεδόν.Κανένα απολύτως πρόβλημα,δουλεύει μια χαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.