Προς το περιεχόμενο

Προβληματική σύνδεση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα

Πρόσφατα με άλλαξαν απο το δίκτυο της cyta στο δίκτυο της vodafone.Απο τότε ξεκίνησαν τα προβλήματα.Πολλες φορες,δεν βρισκει την σελίδα ή την φορτωνει για αρκετά δευτ.Σε speedtest την μια δειχνει 1000mbps την αλλ 6000.Κλειδώνω υποτίθεται στα 14500.Aπο nvidia κατεβαζω με 358kb/sec αυτη την στιγμη.Απο βονταφον τα βλεπουν ολα καλα,εγω κανω συνεχη reload για να φορτωσουν σελιδες.Ειχα αλλαξει dns σαν καπως να διορθωθηκε η κατασταση αλλα προσωρινα.Επισης (τυχαιο τωρα τι να πω) ΑΠο τοτε που αλλαξα δικτυο ξεκινησαν και οι αποσυνδεσεις στην ασυρματη συνδεση router-laptop, ή θα το βλεπει χωρις συνδεση internet ή ξαφνικα θα χανει την συνδεση .Μεχρι πριν την αλλαγη δεν ειχα προβλημα...Router αλλαξα ,με το ιδιο μοντελο ακριβως (zte) αλλα το προβλημα μπορει να εγινε και χειροτερο.

Καποιες προτασεις?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειχα κ εγω το ιδιο θεμα αλλα με το που εγινε η αλλαγη απο cyta σε vodafone εφυγα μετα απο κανα μηνα για οτε 50αρα οποτε δεν εφαγα πολλα προβληματα. Στο πατρικο μου ομως ακομα ειναι με voda ειναι καθε 10-20 λεπτα χωρις internet. Αποσυνδεσεις κτλ Δεν ξερω τι παιζει αλλα πολυ χαλια η voda 

1 λεπτό πριν, malias4 είπε

Ειχα κ εγω το ιδιο θεμα αλλα με το που εγινε η αλλαγη απο cyta σε vodafone εφυγα μετα απο κανα μηνα για οτε 50αρα οποτε δεν εφαγα πολλα προβληματα. Στο πατρικο μου ομως ακομα ειναι με voda ειναι καθε 10-20 λεπτα χωρις internet. Αποσυνδεσεις κτλ Δεν ξερω τι παιζει αλλα πολυ χαλια η voda 

ΔΕν ειμαι freak με την ταχυτητα .αλλα να σερφαρω και να θυμαμαι εποχες dial up παραπαει.με το συμβολαιο που ειχες τι εγινε?Δεν ειχε καποιο penalty?

37 λεπτά πριν, vasilllis είπε

ΔΕν ειμαι freak με την ταχυτητα .αλλα να σερφαρω και να θυμαμαι εποχες dial up παραπαει.με το συμβολαιο που ειχες τι εγινε?Δεν ειχε καποιο penalty?

Οχι δεν ειχα πεναλτυ γιατι εληγε το συμβολαιο τοτε , οποτε εφυγα κανονικα.

Καταλαβαινω τι λες, αν παω στη μανα μου να κατσω λιγο κ παει το ματι μου στο ρουτερ ολο τα λαμπακια σβησμενα τα βλεπω. Δεν ξερω τι εγινε γιατι τοσα χρονια με cyta δεν ειχα κ εγω κανενα θεμα  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...