trecharitae Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Αναφορά σε κείμενο Αναφορά σε κείμενο Καλησπέρα! Έχω τελειώσει πολιτικός μηχανικός τε και επειδή άλλαξα τομέα ενδιαφέρομαι ή να ανταλλάξω τα συγγράμματα μου με αυτά που με ενδιαφέρουν ή να τα πουλήσω.Να αναφέρω οτι τα βιβλία είναι άθικτα και σε περίπτωση που δεν βρώ για ανταλλαγή και κάποιος θέλει πώληση το κάνω μόνο και μόνο γιατί είμαι σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο πλέον και πρέπει να αγοράσω νέα συγγράμματα.Δεν ξέρω που αλλού θα μπορούσα να απευθυνθώ...
antbyron Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Βάλτα για πώληση στο metabook, έχει αρκετή κίνηση το site. Βέβαια εξαρτάται και από την ζήτηση των συγγραμμάτων που έχεις. 1 hour ago, trecharitae said:
trecharitae Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Στις 29/6/2020 στις 12:12 ΠΜ, antbyron είπε Βάλτα για πώληση στο metabook, έχει αρκετή κίνηση το site. Βέβαια εξαρτάται και από την ζήτηση των συγγραμμάτων που έχεις. Σε ευχαριστώ, το έχω κάνει εδώ και 1 χρόνο αλλά τίποτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα