taris Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Μένει να παραδεχτεί και η Creative Assembly Ensemble Studios ότι ο υπολογιστής έκλεβε στο skirmish mode περισσότερο από εκτιμητή κινδύνου της Lehman Brothers το 2008 για να είναι όλα στο Φως! Edit : μπέρδεψα τους strategy developers μου. Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2020 από taris
angelfacekiller Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, cacofonix-3 είπε Εγώ έπαιζα μόνο το Lakers vs Celtics, and the NBA Playoffs Καριμ αμπτούλ και ραβέρσα σύννεφο 1 ώρα πριν, Mhlogiatros είπε Ποιο ήταν που με Λάρι Μπερντ τα τρίποντα κατέληγαν όλα μέσα ? Lakers vs Celtics Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2020 από angelfacekiller
sils Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.eamobile.nbajam_row_wf Αξίζει με χιλια 1
kondoras Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 3 ώρες πριν, Venerable είπε Και εκεί οι Pistons βαράγανε τριποντάκια αβέρτα αν θυμάμαι καλά Μα και στην πραγματικότητα ήταν τριποντάκηδες στην ομάδα του Ντιτρόιτ. Μέχρι και ο Λαϊμπίρ έβγαινε στο πλάι για να εκτελέσει.
mazos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2020 από mazos Αύριο στην Δίκη της Δευτέρας
Stergios74 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Εγώ θυμάμαι ότι κάθε φορά έπαιρνα τους μπουλς και κερδιζα τους πιστονς στο τελευταίο δευτερόλεπτο!
keysmith Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 "from downtown", "ball's eye", "he is on fire" και άλλες θεϊκές ατάτακες! Τι παιχνιδάρα εποχής!!! Ατέλειωτες στιγμές χαράς. 😥 1 1
IcemanGr71 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) He is on fireeeeeeeeeee..... μακράν το καλύτερο παιχνίδι για μένα... ώρες, μέρες συναγωνισμού σαν φοιτητές... Αγαπημένο παιχνίδι στο MAME και playstation classic (mod)..... Απλά ΔΕΝ το χορταίνεις ποτέ... Αγαπημένη ομάδα.... Charlotte Hornet.... Johnson - Gill.... Φυσικά λατρεμένος πάιχτης ο Larry Johnson "Grandmama"... Απίστευτες στιγμές που τις αναπολώ τρελά..... Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2020 από IcemanGr71 1
tolstoy Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 10 ώρες πριν, bakosm είπε Ααααχ πόσα πενηνταδραχμα ρίχναμε στα ουφαδικα παίζοντας αυτό το παιχνίδι αααχ... Δύο φορές δοκίμασα κάποτε στα coin-op και το μετάνιωσα οικτρά. Αμα ένα παιχνίδι δεν το είχα στον αμστραντ (και αμιγκα μετά) απλά δεν με ενδιέφερε. Σιγά μην δώσω λεφτά στους απατεώνες. 2 1
Alex-V Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Πατέρας φίλου μου είχε "ηλεκτρονικάδικο" και είχε φέρει σπίτι του ολόκληρο το arcade machine και το είχαμε λιώσει! Ωραία χρόνια.
bakosm Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 44 λεπτά πριν, tolstoy είπε Δύο φορές δοκίμασα κάποτε στα coin-op και το μετάνιωσα οικτρά. Αμα ένα παιχνίδι δεν το είχα στον αμστραντ (και αμιγκα μετά) απλά δεν με ενδιέφερε. Σιγά μην δώσω λεφτά στους απατεώνες. Ομοίως εν τέλη το έχω παίξει πολύ περισσότερο στο Mega Drive 😅😅 1
k_dinos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Πρέπει να έχει βάλει και το χεράκι του στο dark souls ο συγκεκριμένος.. ο κώδικας θα γράφει: If σε κάποιο σημείο της γης έχει ήλιο, then player dies
exclood Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Αν και ωραίο παιχνίδι για εμένα στην κορυφή θα είναι το Street hoop neo geo 1
dionisus26 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 13 ώρες πριν, Chocobo είπε Όταν είχες καταλάβει το cheat και σε περνούσαν για τρελό αλλά 2 δεκαετίες + δικαιώνεσαι.!! Κάποια ζώα δεν με πιστεύανε!
Chocobo Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, dionisus26 είπε Κάποια ζώα δεν με πιστεύανε! Συμβαίνει.Θυμαμαι όταν προσπαθούσα να εξηγήσω λιγα χρόνια μετα στο Mario Kart 64 πως το AI κλέβει...χρονια μετα το cheat του εχει όνομα rubber banding 😕
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα