Προς το περιεχόμενο

IPhone 12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φοβερη Apple πολυ πιθανό θα πουλαει το 12 χωρις ακουστικα και χωρις φορτιστή! Ε σε πιανει μια αηδία πλεον! Θα αραξω για πολυ καιρό στο IPhone  X μου απο οτι φαίνεται και τα AirPods 2gen θα τα προσεχω σαν τα ματια μου! Τους αξιζει πραγματικα εκει στο Cupertino μια  σειρα ολοκληρη να παει άπατη μπας και βαλουν μυαλο (αλλα που τετοια τυχη παλι τα κλασσικά 🐑 🐑 🐑 θα στήνονται μεσα στην νυχτα για να το παρουν).https://www.imore.com/rumor-apple-drop-headphones-and-charger-iphone-12-box

C7D75BD4-2E02-46AA-A586-19DCD646EF66.jpeg

Επεξ/σία από Manthos 1908
  • Confused 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

μην το αγορασεις αδερφε.

δεν σου εβαλε κανενας το μαχαιρι στο λαιμο.

(παντως τι τεχνολογικο σαιτ και χαζομαρες,  σαιτ ψυχολογικης υποστηριξεως πρεπει να λεγεται πλεον, κουραρουμε το καθε πικραμενο.

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Manthos 1908 είπε

Φοβερη Apple πολυ πιθανό θα πουλαει το 12 χωρις ακουστικα και χωρις φορτιστή! Ε σε πιανει μια αηδία πλεον! Θα αραξω για πολυ καιρό στο IPhone  X μου απο οτι φαίνεται και τα AirPods 2gen θα τα προσεχω σαν τα ματια μου! Τους αξιζει πραγματικα εκει στο Cupertino μια  σειρα ολοκληρη να παει άπατη μπας και βαλουν μυαλο (αλλα που τετοια τυχη παλι τα κλασσικά 🐑 🐑 🐑 θα στήνονται μεσα στην νυχτα για να το παρουν).https://www.imore.com/rumor-apple-drop-headphones-and-charger-iphone-12-box

C7D75BD4-2E02-46AA-A586-19DCD646EF66.jpeg

Για τα ακουστικά το άκουσα, για φορτιστή δεν νομίζω. Αν κόψουν κανένα 40αρι από την τιμή δεν με νοιάζει καθόλου.

Επίσης ελάχιστοι θα ενδιαφερθουν πιστεύω...

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, koutsis είπε

Για τα ακουστικά το άκουσα, για φορτιστή δεν νομίζω. Αν κόψουν κανένα 40αρι από την τιμή δεν με νοιάζει καθόλου.

Επίσης ελάχιστοι θα ενδιαφερθουν πιστεύω...

πιο πολυ μου κανει οτι θα προσπαθησει να πουλησει τις βασεις φορτισης.

αυτες που τα φορτιζουνε ολα.

ρολοι - κινητο - ακουστικα

κατι σαν αυτο.

Anmerkung 2020-06-28 215914.png

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, samsunglife είπε

Κοίτα, άμα είναι να το πάρεις 999€ νομίζω θα αξίζει! Τσάμπα πράμα... 

Εχεις απολυτο δικιο,απαραδεκτες οι τιμες απο την APple.

πανω να παρω το Sony Xperia mark 2 που ειναι τσαμπα πραγμα....oh wait..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, samsunglife είπε

Κοίτα, άμα είναι να το πάρεις 999€ νομίζω θα αξίζει! Τσάμπα πράμα... 

Ε ναι, ενώ οι ναυαρχιδες από samsung, Sony (1300€) Huawei (1100 χωρίς Google services) ακόμα και xiaomi (1000€) αξίζουν τα λεφτά τους! Τα iphone είναι υπερτιμημενα!

Επεξ/σία από koutsis
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, koutsis είπε

Ε ναι, ενώ οι ναυαρχιδες από samsung, Sony (1300€) Huawei (1100 χωρίς Google services) ακόμα και xiaomi (1000€) αξίζουν τα λεφτά τους! Τα iphone είναι υπερτιμημενα!

Ποιός σας είπε ότι συμφωνώ με τις τιμές των υπόλοιπων ναυαρχίδων;;;; Ψαχνόσαστε για vs αλλά από μένα ΔΕΝ...

1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Εχεις απολυτο δικιο,απαραδεκτες οι τιμες απο την APple.

πανω να παρω το Sony Xperia mark 2 που ειναι τσαμπα πραγμα....oh wait..

Καλά κάνετε ρε sammy, hyawei, apple, sony (τώρα και xiaomi) και βαράτε στο Θεό τις τιμές. Υπάρχει περιθώριο ακόμα...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, samsunglife είπε

Κοίτα, άμα είναι να το πάρεις 999€ νομίζω θα αξίζει! Τσάμπα πράμα..

Εχεις απολυτο δικιο. Το παραπανω αλλος το εγραψε....

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Εχεις απολυτο δικιο. Το παραπανω αλλος το εγραψε....

Προφανώς δεν κατάλαβες ότι το γράφω ΕΙΡΩΝΙΚΑ!!!

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, samsunglife είπε

Προφανώς δεν κατάλαβες ότι το γράφω ΕΙΡΩΝΙΚΑ!!!

Ειρωνικα προς το Iphone συγκεκριμενα,αρα μια χαρα προκαλεις τους κατοχους Iphone με το να ειρωνευεσαι τις τιμες τους,λες και δεν εχουν ανεβει οι τιμες ολων των ναυαρχιδων στα υψη.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ειρωνικα προς το Iphone συγκεκριμενα,αρα μια χαρα προκαλεις τους κατοχους Iphone με το να ειρωνευεσαι τις τιμες τους,λες και δεν εχουν ανεβει οι τιμες ολων των ναυαρχιδων στα υψη.

Σου έχω απαντήσει ηδη:

Ποιός σας είπε ότι συμφωνώ με τις τιμές των υπόλοιπων ναυαρχίδων;;;; Ψαχνόσαστε για vs αλλά από μένα ΔΕΝ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...