Manthos 1908 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Φοβερη Apple πολυ πιθανό θα πουλαει το 12 χωρις ακουστικα και χωρις φορτιστή! Ε σε πιανει μια αηδία πλεον! Θα αραξω για πολυ καιρό στο IPhone X μου απο οτι φαίνεται και τα AirPods 2gen θα τα προσεχω σαν τα ματια μου! Τους αξιζει πραγματικα εκει στο Cupertino μια σειρα ολοκληρη να παει άπατη μπας και βαλουν μυαλο (αλλα που τετοια τυχη παλι τα κλασσικά 🐑 🐑 🐑 θα στήνονται μεσα στην νυχτα για να το παρουν).https://www.imore.com/rumor-apple-drop-headphones-and-charger-iphone-12-box Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2020 από Manthos 1908 1
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 μην το αγορασεις αδερφε. δεν σου εβαλε κανενας το μαχαιρι στο λαιμο. (παντως τι τεχνολογικο σαιτ και χαζομαρες, σαιτ ψυχολογικης υποστηριξεως πρεπει να λεγεται πλεον, κουραρουμε το καθε πικραμενο.
koutsis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 40 λεπτά πριν, Manthos 1908 είπε Φοβερη Apple πολυ πιθανό θα πουλαει το 12 χωρις ακουστικα και χωρις φορτιστή! Ε σε πιανει μια αηδία πλεον! Θα αραξω για πολυ καιρό στο IPhone X μου απο οτι φαίνεται και τα AirPods 2gen θα τα προσεχω σαν τα ματια μου! Τους αξιζει πραγματικα εκει στο Cupertino μια σειρα ολοκληρη να παει άπατη μπας και βαλουν μυαλο (αλλα που τετοια τυχη παλι τα κλασσικά 🐑 🐑 🐑 θα στήνονται μεσα στην νυχτα για να το παρουν).https://www.imore.com/rumor-apple-drop-headphones-and-charger-iphone-12-box Για τα ακουστικά το άκουσα, για φορτιστή δεν νομίζω. Αν κόψουν κανένα 40αρι από την τιμή δεν με νοιάζει καθόλου. Επίσης ελάχιστοι θα ενδιαφερθουν πιστεύω...
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, koutsis είπε Για τα ακουστικά το άκουσα, για φορτιστή δεν νομίζω. Αν κόψουν κανένα 40αρι από την τιμή δεν με νοιάζει καθόλου. Επίσης ελάχιστοι θα ενδιαφερθουν πιστεύω... πιο πολυ μου κανει οτι θα προσπαθησει να πουλησει τις βασεις φορτισης. αυτες που τα φορτιζουνε ολα. ρολοι - κινητο - ακουστικα κατι σαν αυτο. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2020 από Επισκέπτης
vargas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Γεια σου ρε apple σταμάτα να δινεις και το τηλέφωνο σε λίγο καιρό 😝😝
samsunglife Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Κοίτα, άμα είναι να το πάρεις 999€ νομίζω θα αξίζει! Τσάμπα πράμα...
Fulgore Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, samsunglife είπε Κοίτα, άμα είναι να το πάρεις 999€ νομίζω θα αξίζει! Τσάμπα πράμα... Εχεις απολυτο δικιο,απαραδεκτες οι τιμες απο την APple. πανω να παρω το Sony Xperia mark 2 που ειναι τσαμπα πραγμα....oh wait..
koutsis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, samsunglife είπε Κοίτα, άμα είναι να το πάρεις 999€ νομίζω θα αξίζει! Τσάμπα πράμα... Ε ναι, ενώ οι ναυαρχιδες από samsung, Sony (1300€) Huawei (1100 χωρίς Google services) ακόμα και xiaomi (1000€) αξίζουν τα λεφτά τους! Τα iphone είναι υπερτιμημενα! Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2020 από koutsis
samsunglife Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 9 λεπτά πριν, koutsis είπε Ε ναι, ενώ οι ναυαρχιδες από samsung, Sony (1300€) Huawei (1100 χωρίς Google services) ακόμα και xiaomi (1000€) αξίζουν τα λεφτά τους! Τα iphone είναι υπερτιμημενα! Ποιός σας είπε ότι συμφωνώ με τις τιμές των υπόλοιπων ναυαρχίδων;;;; Ψαχνόσαστε για vs αλλά από μένα ΔΕΝ... 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Εχεις απολυτο δικιο,απαραδεκτες οι τιμες απο την APple. πανω να παρω το Sony Xperia mark 2 που ειναι τσαμπα πραγμα....oh wait.. Καλά κάνετε ρε sammy, hyawei, apple, sony (τώρα και xiaomi) και βαράτε στο Θεό τις τιμές. Υπάρχει περιθώριο ακόμα...
Fulgore Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 3 ώρες πριν, samsunglife είπε Κοίτα, άμα είναι να το πάρεις 999€ νομίζω θα αξίζει! Τσάμπα πράμα... Εχεις απολυτο δικιο. Το παραπανω αλλος το εγραψε....
samsunglife Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 8 λεπτά πριν, Fulgore είπε Εχεις απολυτο δικιο. Το παραπανω αλλος το εγραψε.... Προφανώς δεν κατάλαβες ότι το γράφω ΕΙΡΩΝΙΚΑ!!!
Fulgore Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 17 λεπτά πριν, samsunglife είπε Προφανώς δεν κατάλαβες ότι το γράφω ΕΙΡΩΝΙΚΑ!!! Ειρωνικα προς το Iphone συγκεκριμενα,αρα μια χαρα προκαλεις τους κατοχους Iphone με το να ειρωνευεσαι τις τιμες τους,λες και δεν εχουν ανεβει οι τιμες ολων των ναυαρχιδων στα υψη.
samsunglife Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 15 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ειρωνικα προς το Iphone συγκεκριμενα,αρα μια χαρα προκαλεις τους κατοχους Iphone με το να ειρωνευεσαι τις τιμες τους,λες και δεν εχουν ανεβει οι τιμες ολων των ναυαρχιδων στα υψη. Σου έχω απαντήσει ηδη: Ποιός σας είπε ότι συμφωνώ με τις τιμές των υπόλοιπων ναυαρχίδων;;;; Ψαχνόσαστε για vs αλλά από μένα ΔΕΝ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις