Boju Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Revolut -> η πρώτη χάθηκε, έφτασε η δεύτερη Coinbase -> η πρώτη χάθηκε, έφτασε η δεύτερη Περιμένω από άλλη εταιρία τώρα την δεύτερη, αφού η πρώτη αποστολή κλασσικά χάθηκε, και αρχίζω να ψιλοαπελπίζομαι... Το κακό είναι ότι όλες αυτές οι εταιρίες στέλνουν μόνο με απλό γράμμα και όχι με tracking number. Από την άλλη όμως οι λογαριασμοί ρεύματος/νερού/τηλεφώνου που έρχονται κι αυτοί με απλό γράμμα δεν χάνονται ποτέ και τους βρίσκω πάντα Ποια είναι η εμπειρία σας; Υπάρχει περίπτωση να πάω στα ΕΛΤΑ της περιοχής μου και να βγάλω κάποια άκρη, μήπως είναι παραπεταμένα σε κάποιο σάκο;
d3v4st4tor Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Νομίζω μπορείς με μικρή χρέωση να ζητάς να έρχονται με συστημένη επιστολή.
zx1234r Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 47 λεπτά πριν, Boju είπε μήπως είναι παραπεταμένα σε κάποιο σάκο Ναι κόλλησαν σε μία ξεχασμένη τσίχλα στον πάτο.
ObeyWario! Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Είσαι σίγουρος ότι η δεύτερη δεν είναι η πρώτη που απλά καθυστέρησε; Τελευταία μου έχει τύχει να περιμένω και δίμηνο αλληλογραφία απο Γερμανία και δεν έφταιγαν μόνο τα ΕΛΤΑ Γενικά σε απλό γράμμα δεν μπορείς να βγάλεις άκρη, αν ήταν δέμα ή συστημένο ίσως ήταν στο ταχυδρομείο να σε περιμένει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα