sonikk Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Γεια σας. μια ερωτηση....εχω κατι σαν αποθηκακι με δυο παραθυρα με δυο σιτες που καλυπτω αυτα τα δυο μικρα παραθυρα σε ενα χωρο στο πισω μερος ενος φωταγωγου που δεν χρειαζεται εξαερισμος απλα υπαρχουν οι σιτες για να μην μπει πχ καποια κατσαριδα ή αλλα εντομα,μυγες κτλ. Το προβλημα ειναι οτι απο τις παρα πολυ μικρες τρυπες που εχουν οι σιτες μπορουν και μπαινουν παρα πολυ μικρα εντομα ακομη και κατσαριδακια πολυ μικρα. ετσι σκεφτηκα να αφησω τις σιτες ως εχουν και να βρω ενα τροπο να βαλω ενα υλικο πανω τους ωστε να κλεισουν και οι πολυ μικρες τρυπες που εχουν οι σιτες αφου ετσι και αλλιως οι σιτες δεν εξυπηρετουν κατι,περισσοτερο αισθητικες ειναι παρα για κατι πρακτικο με την εννοια του εξαερισμου ή κατι παρεμφερες αφου ετσι και αλλιως αφηνω την μπροστινη πορτα της αποθηκουλας απο την αλλη πλευρα που δεν μπορει να μπει κατι ανοιχτη. εντομοκτονα ή αλλου ειδους ψεκαστικα στο σημειο εκει δεν ριχνω.γενικα τα αποφευγω ολα αυτα τα τοξικα.προτιμω φυσικους τροπους αντιμετωπισης. το ερωτημα μου ειναι τι υλικο να βαλω για να κλεισω αυτες τις πολυ μικρες τρυπες που εχουν οι σιτες? με τι υλικο να της περασω απο πανω για πληρη καλυψη αυτων των μικρων τρυπων που εχουν? καμια ιδεα? υποψη πως παραθυρο δεν υπαρχει για να το κλεισω οριστικα. μονο το πλαισιο του παραθυρου και οι σιτες. δεν θελω να βαλω καποιο πλεξιγλας ή κατι παρομοιο. ειχα σκεφτει να καλυψω τις μικρες τρυπες των σιτων με κολλα ή σιλικονη που οταν στεγνωσει θα ηταν οκ αλλα ειναι καπως μεγαλη η επιφανεια για κολλα ή σιλικονη και μπορει να θελω και μεχρι 15 σωληναρια και δεν συμφερει οικονομικα. καμια πατεντα αναζητω... ελπιζω να καταλαβατε τι προσπαθω να πετυχω.. ευχαριστω.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 11 λεπτά πριν, sonikk είπε Γεια σας. μια ερωτηση....εχω κατι σαν αποθηκακι με δυο παραθυρα με δυο σιτες που καλυπτω αυτα τα δυο μικρα παραθυρα σε ενα χωρο στο πισω μερος ενος φωταγωγου που δεν χρειαζεται εξαερισμος απλα υπαρχουν οι σιτες για να μην μπει πχ καποια κατσαριδα ή αλλα εντομα,μυγες κτλ. Το προβλημα ειναι οτι απο τις παρα πολυ μικρες τρυπες που εχουν οι σιτες μπορουν και μπαινουν παρα πολυ μικρα εντομα ακομη και κατσαριδακια πολυ μικρα. ετσι σκεφτηκα να αφησω τις σιτες ως εχουν και να βρω ενα τροπο να βαλω ενα υλικο πανω τους ωστε να κλεισουν και οι πολυ μικρες τρυπες που εχουν οι σιτες αφου ετσι και αλλιως οι σιτες δεν εξυπηρετουν κατι,περισσοτερο αισθητικες ειναι παρα για κατι πρακτικο με την εννοια του εξαερισμου ή κατι παρεμφερες αφου ετσι και αλλιως αφηνω την μπροστινη πορτα της αποθηκουλας απο την αλλη πλευρα που δεν μπορει να μπει κατι ανοιχτη. εντομοκτονα ή αλλου ειδους ψεκαστικα στο σημειο εκει δεν ριχνω.γενικα τα αποφευγω ολα αυτα τα τοξικα.προτιμω φυσικους τροπους αντιμετωπισης. το ερωτημα μου ειναι τι υλικο να βαλω για να κλεισω αυτες τις πολυ μικρες τρυπες που εχουν οι σιτες? με τι υλικο να της περασω απο πανω για πληρη καλυψη αυτων των μικρων τρυπων που εχουν? καμια ιδεα? υποψη πως παραθυρο δεν υπαρχει για να το κλεισω οριστικα. μονο το πλαισιο του παραθυρου και οι σιτες. δεν θελω να βαλω καποιο πλεξιγλας ή κατι παρομοιο. ειχα σκεφτει να καλυψω τις μικρες τρυπες των σιτων με κολλα ή σιλικονη που οταν στεγνωσει θα ηταν οκ αλλα ειναι καπως μεγαλη η επιφανεια για κολλα ή σιλικονη και μπορει να θελω και μεχρι 15 σωληναρια και δεν συμφερει οικονομικα. καμια πατεντα αναζητω... ελπιζω να καταλαβατε τι προσπαθω να πετυχω.. ευχαριστω. δεν εχω καταλαβει ποσο μεγαλες ειναι οι τρυπες.. ο στοκος δε σε καλυπτει? αλλιως χτισε τις με τσιμεντο
sonikk Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε δεν εχω καταλαβει ποσο μεγαλες ειναι οι τρυπες.. ο στοκος δε σε καλυπτει? αλλιως χτισε τις με τσιμεντο η κλασικη σιτα που εχουν οι περισσοτεροι σε παραθυρα-μπαλκονοπορτες κτλ ειναι οχι κατι διαφορετικο. η ουσια ειναι οτι και απο αυτες τις πολυ μικρες τρυπιτσες που εχουν οι σιτες μπαινουν διαφορα παρα πολυ μικρα εντομα. ο στοκος και το τσιμεντο δεν νομιζω να ΄΄πιασει΄΄ πανω στη σιτα.δεν θα ΄΄κατσει΄΄.... θα ηθελα να βαλω κατι διαφανες σαν υλικο και οχι σε λευκο χρωμα για να μην φαινεται γιατι εχουμε και τις ιδιοτροπιες της γυναικας με το ΄΄φαινεσθαι΄΄.... σε μια γωνια της σιτας δοκιμαστικα εβαλα μια κολλα απλη ουχου. αναζητω υλικο παρομοιο οχι κολλα απλα να ειναι κατι διαφανες που οταν στεγνωνει κλεινει τις τρυπες και δεν φαινεται.
d3v4st4tor Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Υπάρχουν διάφορα είδη σίτας με διαφορετικά μεγέθη τρυπών. Πας σε ένα κατάστημα που πουλάει παράθυρα πόρτες και διαλέγεις. Οικονομική λύση είναι το τούλι με μικρότερη αντοχή στον καιρό αλλά ιδανικό μέγεθος για μικρά έντομα. 1
sonikk Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, d3v4st4tor είπε Υπάρχουν διάφορα είδη σίτας με διαφορετικά μεγέθη τρυπών. Πας σε ένα κατάστημα που πουλάει παράθυρα πόρτες και διαλέγεις. Οικονομική λύση είναι το τούλι με μικρότερη αντοχή στον καιρό αλλά ιδανικό μέγεθος για μικρά έντομα. ειναι σιτα με το μικροτερο μεγεθος τρυπας.δεν υπαρχει στην αγορα κατι μικροτερο. εγω ομως θελω να κλεισω ερμητικα καθε τρυπα πλεον. δεν με ενδιαφερουν καν να εχει τρυπες οπιουδηποτε μεγεθους. δεν το βλεπει καιρος το σημειο ειναι σε κλειστο φωταγωγο.ουτε καν ηλιος δεν μπαινει εκει. το τουλι ειναι σαν τη σιτα.παλι εχει τρυπιτσες.εγω δεν θελω να υπαρχουν καθολου τρυπες. αυτο προσπαθω να πετυχω με καποιο διαφανες υλικο.
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Bάλε και άλλο ένα κομμάτι σίτα πολύ πυκνή.Απλά κοίτα να το βάλεις με μια μικρή διαφορά στις τρύπες. 1
Dante80 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Κολλάς ένα χαρτόνι πάνω στις σίτες, κολλάς το χαρτόνι με μονωτική στο πλαίσιο του παραθύρου. 3€ δουλειά είναι. 1
d3v4st4tor Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Τι διαφορά έχει να κλείσεις τις τρύπες με κόλλα από το να βάλεις απο ένα κομμάτι πλεξιγκλας και να ξενοιάσεις; Βάλε την όποια σίτα διπλή ή και τριπλή. Βάλε χοντρό νάυλον σαν αυτό που βάζουν οι καφετέριες εξωτερικά το χειμώνα ή μουσαμά. 1
sonikk Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 σωστο και το πλεξιγκλας σωστο και το ναυλον και ολα....αλλα εχω πεσει σε ιδιοτροπη γυναικα(μην το γελατε καθολου) και δεν με αφηνει! εβαλα ενα λεπτο ναυλον σαν και αυτο που σκεπαζουν τα φαγητα αν ξερετε(μεμβρανη φαγητου το λενε) και πηγε και το εβγαλε η γυναικα! δεν μου αρεσει λεει. αντε βγαλτε ακρη!! και μου λεει το εξης φοβερο!! βαλε κατι που και να κλεισουν οι τρυπες τελειως αλλα και να μην φαινεται οτι ειναι κλειστες!!! η μεμβρανη φαγητου που ειχα βαλει ηταν μια χαρα και εκανε και δουλεια! μου πηρε δυο ωρες να το φτιαξω γιατι κολλαει λιγο δυσκολα και το ξηλωσε εντος 5 λεπτων οταν ελειπα απο το σπιτι! εχει καταντησει σαν το ανεκδοτο! καλυτερα να αλλαξεις γυναικα παρα σιτα!!
fredd0 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 αν η γυναικα σου δε θελει πλεξιγκλας αλλα ειναι οκ με μεμβρανη φαγητου στα παραθυρα τοτε εχεις μεγαλυτερα προβληματα απο τα εντομα στην αποθηκη υγ πουλανε διαφανες πλαστικο σε ρολλα με το μετρο. Παρε τετοιο. Η παρε το αυτοκολλητο πλαστικο που ντυνουν βιβλια και κολλα τη σιτα επανω https://www.skroutz.gr/c/627/eidi-plastikopiisis.html?keyphrase=διαφανο+αυτοκολλητο 1
sonikk Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 4 λεπτά πριν, fredd0 είπε αν η γυναικα σου δε θελει πλεξιγκλας αλλα ειναι οκ με μεμβρανη φαγητου στα παραθυρα τοτε εχεις μεγαλυτερα προβληματα απο τα εντομα στην αποθηκη υγ πουλανε διαφανες πλαστικο σε ρολλα με το μετρο. Παρε τετοιο. Η παρε το αυτοκολλητο πλαστικο που ντυνουν βιβλια και κολλα τη σιτα επανω https://www.skroutz.gr/c/627/eidi-plastikopiisis.html?keyphrase=διαφανο+αυτοκολλητο οχι αυτο με την μεμβρανη φαγητου εγω το σκεφτηκα οταν προσπαθησα να παραστησω τον μαγκαιβερ βρισκοντας μια λυση αναγκης προσωρινη. ετσι και αλλιως τον χωρο αυτο δεν τον βλεπει επισκεπτης.δεν την ρωτησα την γυναικα καν,μονος το εφτιαξα.μεγα λαθος. ειπαμε το φαινεσθαι στις γυναικες ειναι προτιμοτερο της ουσιας. αυτο με το πλαστικο που ντυνουν βιβλια δεν μου περασε απο το μυαλο. καλη ιδεα!!
SB_1957 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 22 λεπτά πριν, sonikk είπε οχι αυτο με την μεμβρανη φαγητου εγω το σκεφτηκα οταν προσπαθησα να παραστησω τον μαγκαιβερ βρισκοντας μια λυση αναγκης προσωρινη. ετσι και αλλιως τον χωρο αυτο δεν τον βλεπει επισκεπτης.δεν την ρωτησα την γυναικα καν,μονος το εφτιαξα.μεγα λαθος. ειπαμε το φαινεσθαι στις γυναικες ειναι προτιμοτερο της ουσιας. αυτο με το πλαστικο που ντυνουν βιβλια δεν μου περασε απο το μυαλο. καλη ιδεα!! Και ποια η διαφορά? Αφού η γυναίκα δεν θέλει να το κλείσεις, θέλει να είναι με σίτα. Το πλαστικό που ντύνουν τα βιβλία έχει κόλα και τα έντομα θα κολλάνε επάνω, οπότε δεν νομίζω ότι θα αρέσει στην γυναίκα σου! 1
sonikk Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, SB_1957 είπε Και ποια η διαφορά? Αφού η γυναίκα δεν θέλει να το κλείσεις, θέλει να είναι με σίτα. Το πλαστικό που ντύνουν τα βιβλία έχει κόλα και τα έντομα θα κολλάνε επάνω, οπότε δεν νομίζω ότι θα αρέσει στην γυναίκα σου! θα το κολλησω το πλαστικο απο την εξωτερικη πλευρα της σιτας. ναι θελει να ειναι με σιτα αλλα χωρις τρυπες.. αντε βγαλε ακρη....
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, sonikk είπε η κλασικη σιτα που εχουν οι περισσοτεροι σε παραθυρα-μπαλκονοπορτες κτλ ειναι οχι κατι διαφορετικο. η ουσια ειναι οτι και απο αυτες τις πολυ μικρες τρυπιτσες που εχουν οι σιτες μπαινουν διαφορα παρα πολυ μικρα εντομα. ο στοκος και το τσιμεντο δεν νομιζω να ΄΄πιασει΄΄ πανω στη σιτα.δεν θα ΄΄κατσει΄΄.... θα ηθελα να βαλω κατι διαφανες σαν υλικο και οχι σε λευκο χρωμα για να μην φαινεται γιατι εχουμε και τις ιδιοτροπιες της γυναικας με το ΄΄φαινεσθαι΄΄.... σε μια γωνια της σιτας δοκιμαστικα εβαλα μια κολλα απλη ουχου. αναζητω υλικο παρομοιο οχι κολλα απλα να ειναι κατι διαφανες που οταν στεγνωνει κλεινει τις τρυπες και δεν φαινεται. ακυρο, νομιζα οτι ειχες τιποτα μικρες τρυπες στο τοιχο απο τιποτα σωληνες, ειχες βαλει σιτα και ηθελες τωρα να τις κλεισεις. αφου η γυναικα σου θελει σιτα τοτε κανε αυτο που σου προτειναν με διπλη σιτα Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2020 από Επισκέπτης
Amaretos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Μάλλον πρέπει να αλλάξεις γυναίκα, και θέλει να κλείσεις μαγικά τις τρύπες και να μην φαίνεται και.εχεις και σίτα.... Άντε βγάλε άκρη. Ας βρει αυτή τον μαγικό τρόπο και να το κάνει μόνη της 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα