Προς το περιεχόμενο

Giati den bootari???

klotsoskoufi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Re paidia exw ena provlima...ki egw!!!

exw ena PC me 2400+ athlon, 512Mb RAM, GeForce4 128Mb,

80Gb skliro me XP ellinika. enw mexri twra douleve kanonika, xafnika den mpoutari para mpainei mono se save mode!

Ti mporei na ftaiei??? :roll:

.............................................................

Δημοσ.

exw diktio kai doulevw ston ena agglika XP kai ston allo ellinika. arxise lipon na trwei kati kolimata kai ton ekana format. distixws omws trexei se save mode mono!!! fisika exw dokimasei na me...start windows normally, alla, pali kolaei kai den ginete tipota!!!

opois gnwrizei ti ftaiei as voithisei!!!

Δημοσ.

pithanws na xeis kapoia programmata pou oi drivers tous na einai asymvatoi metaxsy tous! paradeigma o Nero DEN einai symvatos me programmata ths Roxio opws to DirectCD h to Easy CD Creator enw episis polla programmata MPEG Encoding gia video k hxo den einai symvata metaxsy tous! dokimase na beis se safe mode kai na kaneis uninstall programmata pou einai sxetika metaxsy tous k ase mono ena gia sygkekrimenh douleia sto eidos tou (px gia cd recording ase to nero h ton creator mono tou), logika an h registry den exei pathei sovari vlavi to pc tha xsekinisei se normal mode meta to uninstall kathws den tha fortonwntai drivers sthn ekkinisi twn windows ap afta!

Δημοσ.

pithanws na xeis kapoia programmata pou oi drivers tous na einai asymvatoi metaxsy tous! paradeigma o Nero DEN einai symvatos me programmata ths Roxio opws to DirectCD h to Easy CD Creator enw episis polla programmata MPEG Encoding gia video k hxo den einai symvata metaxsy tous! dokimase na beis se safe mode kai na kaneis uninstall programmata pou einai sxetika metaxsy tous k ase mono ena gia sygkekrimenh douleia sto eidos tou (px gia cd recording ase to nero h ton creator mono tou), logika an h registry den exei pathei sovari vlavi to pc tha xsekinisei se normal mode meta to uninstall kathws den tha fortonwntai drivers sthn ekkinisi twn windows ap afta!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...