Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

https://www.public.gr/product/apple-imac-mrt42gra-mid-2019-215-core-i5-30ghz-8th-gen8gb1tb-fusionradeon-pro-560x-4gb-4k-display/prod9800152pp/

O συγκεκριμένος υπολογιστής, μπορεί να παίξει παιγνίδια όπως το FIFA της EA Sports, το Tekken, το Mortal Compact κ.α.; Είχα τηλεφωνήσει προ μηνών στην Apple και μου είπαν ότι θεωρητικά τα παίζει, αλλά ρωτώντας διάφορους προγραμματιστές κτλ μου είπαν όχι, κι 'οτι τα Apple είναι μόνο για εργασία κτλ όχι για games.

Δημοσ.

Τo macOS είναι ενα λειτουργικό σύστημα διαφορετικό απο τα windows.
Αυτό σημαίνει πως για να παίξει παιχνίδια κι εφαρμογές θα πρέπει αυτά να έχουν σχεδιαστεί για το συγκεκριμένο λειτουργικό, όπως γίνεται εξάλλου και για τα windows. 

H EA δεν εχει μεταφέρει το παιχνίδι FIFA για macOS ή για linux. Κι αυτό εξαρτάται καθαρά απο την ΕΑ.

Μπορείς ωστόσο να παίξεις FIFA σ' έναν mac μέσω parallels ή εαν περάσεις τα windows σε αυτον.

Οι υπολογιστές macos δεν διαφέρουν σε κάτι απο αυτούς σε windows. Υπάρχουν παρα πολλά παιχνίδια στο οικοσύστημα για να διαλέξεις. 
Η πληθώρα αυτών έχει να κάνει απο τις εταιρίες που θα φέρουν το παιχνίδι τους στα mac και όχι απο τους υπολογιστές και τις δυνατότητές τους.

Δημοσ.

Αν το game κυκλοφορεί για MacOS και ο iMac καλύπτει τις απαιτήσεις φυσικά κ θα μπορεί να τα παίξει. Απλά επειδή είναι all in one θα ανησυχούσα μήπως ανέβαζε θερμοκρασία. Απάντηση αν παίζει συγκεκριμένα games μπορείς να βρεις με λίγο googling. Μπορείς να δεις προς PC/Windows μεριά που θα βγει πιο οικονομικό και δυνατό. Αν χρειάζεσαι οπωσδήποτε MacOS(*) τότε μπορείς να πάρεις κ μία κονσόλα παράλληλα για να παίζεις games.

(*) πρόσεξε γτ βγαίνουν νέα Mac σε άλλη αρχιτεκτονική κ σε λίγα χρόνια αυτό το iMac θα είναι παρωχημένο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ουσιαστικά παίρνοντας ένα imac, τι θα έχω σε σχέση πχ με ένα Lenovo C360 all in one?

πχ

Καλύτερη ποιότητα εικόνας και γραφικά,

πιο γρήγορο λογισμικό και επεξεργασία,

δεν θα χρειάζεται antivirus γιατί τα apple δεν κολλάνε ιό.. 

τι άλλο; (δεν έχω πολλές γνώσεις πάνω στις δυνατότητες ενός η/υ)

Επισκέπτης
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, keravnos21 είπε

1900 ευρω γι αυτην την μετριοτητα με τιποτα,με αυτα τα χρηματα φτιαχνεις πολυ καλυτερο υπολογιστη.

μετριότητα; Καλά δεν έχει οθόνη 4Κ Retina 4096x2304 pixels  ενώ οι άλλοι είναι 1980x1080, σε τι υστερεί δλδ; επειδή δεν ξέρω το λέω..

Δημοσ.

2,000 ευρώ για 8 gb rams, τέτοια κάρτα γραφικών και ούτε ssd ?!?!?!? Φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες δλδ. Όχι δεν κάνει για σύγχρονα παιχνίδια σε καμία περίπτωση.

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.

βασικά σκέψου τον λόγο που θέλεις να πάρεις έναν υπολογιστή mac.
Για lifestyle, για δουλειά, για παιχνίδια, για περιστασιακή χρήση, για τι;

Δεν είναι όλοι οι υπολογιστές για όλες τις ανάγκες και φυσικά δεν κάνουν όλες οι υλοποιήσεις για όλες τις δουλειές.
Δες ποιοι σχολιαστές είναι κάτοχοι/χρήστες mac , ποιοί είναι κάτοχοι/χρήστες windows ή linux και τι έχουν να πουν για τα μηχανήματά τους.
Κάνε σύγκριση απόψεων και βγάλε δική σου γνώμη.
Τέτοια θέματα μετατρέπονται σε mac vs windows flames απο άσχετους σε χρόνο dt.

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, _filippos_ είπε

βασικά σκέψου τον λόγο που θέλεις να πάρεις έναν υπολογιστή mac.
Για lifestyle, για δουλειά, για παιχνίδια, για περιστασιακή χρήση, για τι;

Δεν είναι όλοι οι υπολογιστές για όλες τις ανάγκες και φυσικά δεν κάνουν όλες οι υλοποιήσεις για όλες τις δουλειές.
Δες ποιοι σχολιαστές είναι κάτοχοι/χρήστες mac , ποιοί είναι κάτοχοι/χρήστες windows ή linux και τι έχουν να πουν για τα μηχανήματά τους.
Κάνε σύγκριση απόψεων και βγάλε δική σου γνώμη.
Τέτοια θέματα μετατρέπονται σε mac vs windows flames απο άσχετους σε χρόνο dt.

Μου αρέσει το ντιζαίν που έχει, η ποιότητα γενικότερα, η κορυφαία οθόνη(Retina 4K με 4096x2304 pixels), ότι θα μπορώ να βλέπω πολύ καλής ποιότητας βίντεο, ταινίες κτλ, δεν θα κολλήσει ποτέ ιό, θα έχει κορυφαία αξιοπιστία κτλ και θα μπορώ να τον χρησιμοποιήσω μελλοντικά στο να φτιάξω γραφήματα για Μαθηματικά και Φυσική, απλά ρωτάω αν παίζει και παιγνίδια, αλλά μάλλον όχι απ'ότι φαίνεται, οκ δεν με πειράζει κάτι τέτοιο.

Κάποιος μου είχε πει οτι αν θέλω να παίζω παιγνίδια καλύτερα PS4 και τηλεόραση 43''. Απλά να πάρω τηλεόραση ενώ δεν βλέπω το θεωρώ χαζομάρα.

22 λεπτά πριν, Brandtobrand είπε

2,000 ευρώ για 8 gb rams, τέτοια κάρτα γραφικών και ούτε ssd ?!?!?!? Φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες δλδ. Όχι δεν κάνει για σύγχρονα παιχνίδια σε καμία περίπτωση.

Ο σκληρός είναι υβριδικός δλδ HDD και SSD μαζί στα 1 TB.

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Milkofree είπε

απλά ρωτάω αν παίζει και παιγνίδια, αλλά μάλλον όχι απ'ότι φαίνεται, οκ δεν με πειράζει κάτι τέτοιο.

Κάποιος μου είχε πει οτι αν θέλω να παίζω παιγνίδια καλύτερα PS4 και τηλεόραση 43''. Απλά να πάρω τηλεόραση ενώ δεν βλέπω το θεωρώ χαζομάρα.

Παιχνίδια υπάρχουν πολλά για το macOS. Συνεπώς μπορείς να παίξεις παιχνίδια!
Εαν αναφέρεσαι σε συγκεκριμένα παιχνίδια τότε ψάξε γι' αυτά τα συγκεκριμένα παιχνίδια και τις συμβατότητες με το macOS. Αυτό εξαρτάται αποκλειστικά απο τις εταιρίες που τα φτιάχνουν.
Κάνεις γενικότητες που δεν ισχύουν.

Κάποιος μου είχε πει πως 10 άτομα να ρωτήσεις θα πάρεις 10 διαφορετικές απαντήσεις. Αν είσαι ανεμοδούρα θα πας σε 10 διαφορετικές κατευθύνσεις και δεν θα καταλήξεις πουθενά.

49 λεπτά πριν, Milkofree είπε

Όπως κατάλαβες κι εσυ, αρκετοί δεν έχουν επαφή με τους mac, ούτε κάνουν τον κόπο να διασταυρώσουν στο google αυτά που λάθος πιστεύουν, παρόλα αυτά έχουν άποψη και την γράφουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, _filippos_ είπε

Παιχνίδια υπάρχουν πολλά για το macOS. Συνεπώς μπορείς να παίξεις παιχνίδια!
Εαν αναφέρεσαι σε συγκεκριμένα παιχνίδια τότε ψάξε γι' αυτά τα συγκεκριμένα παιχνίδια και τις συμβατότητες με το macOS. Αυτό εξαρτάται αποκλειστικά απο τις εταιρίες που τα φτιάχνουν.
Κάνεις γενικότητες που δεν ισχύουν.

Κάποιος μου είχε πει πως 10 άτομα να ρωτήσεις θα πάρεις 10 διαφορετικές απαντήσεις. Αν είσαι ανεμοδούρα θα πας σε 10 διαφορετικές κατευθύνσεις και δεν θα καταλήξεις πουθενά.

Όπως κατάλαβες κι εσυ, αρκετοί δεν έχουν επαφή με τους mac, ούτε κάνουν τον κόπο να διασταυρώσουν στο google αυτά που λάθος πιστεύουν, παρόλα αυτά έχουν άποψη και την γράφουν.

Δλδ κάνει για gaming θες να μας πεις τώρα ? Με τον "υβριδικό" (ε ρε ψευδο μάρκετινγκ που πέφτει) και καλά σκληρό δίσκο. Πόσα gbs εξ αυτών είναι ssd είναι είπαμε ? 

Το καινούργιο ps πιο καλά χαρακτηριστικά θα έχει και θα ζορίζεται λιγότερο στο επερχόμενο fifa.

Επεξ/σία από Brandtobrand
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εαν δεν κάνω λάθος, ο συμφορουμίτης παραπάνω αναφέρθηκε σε υπολογιστή που να συνδυάζει δουλειά και παιχνίδια. Όχι για κονσόλα.
Το εαν ενας υβριδικός σκληρός δίσκος λειτουργεί ή οχι ως ssd και hdd βάσει δικών σου κριτηρίων ας το αποφασίσει ο ίδιος.
Οι πληροφορίες λειτουργίας του βρίσκονται στο διαδίκτυο μαζί με εκτενή επαγγελματικά benchmark.

Επεξ/σία από _filippos_
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, _filippos_ είπε

Εαν δεν κάνω λάθος, ο συμφορουμίτης παραπάνω αναφέρθηκε σε υπολογιστή που να συνδυάζει δουλειά και παιχνίδια. Όχι για κονσόλα.
Το εαν ενας υβριδικός σκληρός δίσκος λειτουργεί ή οχι ως ssd και hdd βάσει δικών σου κριτηρίων ας το αποφασίσει ο ίδιος.
Οι πληροφορίες λειτουργίας του βρίσκονται στο διαδίκτυο μαζί με εκτενή επαγγελματικά benchmark.

While the Fusion Drive is convenient, it increasingly looks like sticking plaster on Apple’s part. Back in 2012, Apple used a 128GB SSD in Fusion Drives. Since 2015, it has reduced that to just 24GB in 1TB models. It doesn’t take long before macOS has to shuffle data back and forth.

Υβριδοαπάτη δλδ με απλά λόγια.

https://www.techradar.com/reviews/apple-imac-2019-27-inch/2

Δες λοιπόν τον τίτλο του θέματος, τι ρωτάει..Αν κάνει για παιχνίδια. 

Κατηγορηματικά λοιπόν όχι, δεν κάνει. 

Επεξ/σία από Brandtobrand
  • Sad 1
Δημοσ.
4 hours ago, Milkofree said:

Από ότι διαβάζω πάντως τα 24GB είναι SSD. 

Δεν το λες και κάτι ιδιαίτερο 

• Like 2
Δημοσ.

δεν θα σχολιασω αμα αξιζει ή δεν αξιζει η αγορα mac, αυτο πρεπει να το δεις εσυ βλεποντας τι διαφορετικο μπορει να σου προσφερει σε σχεση με εναν windows (ή και linux). Πιο πανω ειπες για γραφηματα σε μαθηματικα και φυσικη. Δηλαδη εχει προγραμματα που δεν εχουν τα windows? Προσωπικα δεν εχω ιδεα, πρεπει να το βρεις εσυ.

Θα σχολιασω ομως το μεγεθος της οθονης για το συγκεκριμενο μοντελο που αναφερεσαι. 21.5 ιντσες ειναι λιγες θεωρω για σταθερο υπολογιστη και ποσο μαλλον για 4Κ. Ναι δεν λεω, πρεπει να εχει πολυ ομορφη και ποιοτικη οθονη (ρετινα 4κ), ομως πιστευω μια μεγαλυτερη οθονη θα την ευχαριστιοσουνα πιο πολυ (και ας μην ειναι 4κ ρετινα).

Πρεπει βεβαια και να μας πεις τι ακριβως setup χρησιμοποιεις τωρα. Προσωπικα εχω μια 24αρα fhd και θα ηθελα να ητανε λιγο μεγαλυτερη (27 ας πουμε και fhd). Αν μου πεις πηγαινε στην 21 ιντσες θα μου κακοφαινοτανε στην αρχη.

Αν εσυ τωρα 'ερχοσουνα' απο λαπτοπ 15αρι ή και 17αρι χαμηλων αναλυσεων, φτηνων πανελ, φυσικα και θα σου αρεσε η οθονη και θα ητανε και η μερα με την νυχτα.

Ειναι προβλημα ο χωρος και τα καλωδια και δεν πας σε σταθερο υπολογιστη με οθονη;

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...