Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας είμαι δεκαεννιά χρονών δυστυχώς κόλλησα έρπη γεννητικών οργάνων και από ότι φαίνεται είναι τύπου ένα δλδ ο επιχείλιος και όχι το αφροδίσιο..θα μπορούσες κανείς να Μ πει αν έχει ανάλογη εμπειρία πως το αντιμετωπίζει αν του κάνει συχνές υποτροπές και τέτοια?έχω πάρει την αγωγή κ έχει φύγει δεν έχει ξανακάνει υποτροπή κάνα δίμηνο τωρα

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

Το εμβόλιο άμεσα !!!!! Και πάντα προφυλακτικό από τον σύντροφο......να επιμένεις πάντα !!!!!!!

Δεν υπάρχει εμβόλιο για τον έρπη τον απλό,μόνο για τον ζωστήρα.εμβολιο για τα κονδυλώματα υπάρχει κάποιους τύπους δλδ κ το έχω ήδη κάνει χρόνια τρ

23 λεπτά πριν, christakos07 είπε

Να πας σε αφροδισιολόγο. Δεν είμαστε forum του Ευαγγελισμού.

Καλά άραξε δεν σου είπα ότι κόλλησα Έιτζ η ηπατίτιδα.ερπη σου ειπα

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Mary19567 είπε

Δεν υπάρχει εμβόλιο για τον έρπη τον απλό,μόνο για τον ζωστήρα.εμβολιο για τα κονδυλώματα υπάρχει κάποιους τύπους δλδ κ το έχω ήδη κάνει χρόνια τρ

HPV εμβόλιο......... τώρα για τον αφροδισιολογο, αυτός που σου έδωσε τον έρπητα δεν ξέρεις ακόμα τι άλλο σου έχει δωσει!

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

HPV εμβόλιο......... τώρα για τον αφροδισιολογο, αυτός που σου έδωσε τον έρπητα δεν ξέρεις ακόμα τι άλλο σου έχει δωσει!

Άλλο το κονδύλωμα άλλο ο έρπης 

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Mary19567 είπε

Καλά οκ. Κάτσε και πάρε συμβουλές από forum. 

Ας κλειδώσει κάποιος αντμιν το θέμα.

• Super Moderators
Δημοσ.
56 minutes ago, christakos07 said:

Να πας σε αφροδισιολόγο. Δεν είμαστε forum του Ευαγγελισμού.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...