MoviemakerGr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Για όσους νομίζουν ότι το Hackint0sh έχει ήδη πεθάνει,καλό είναι να έχουν υπομονή τουλάχιστον 15 χρόνια ακόμα.. Any Way.. Big Sur λοιπόν,με τεράστιες πραγματικές αλλαγές πολλά χρόνια μετά από την Apple.. Beta 1 με opencore πλέον rulezzz. η Πρώτη επαφή πραγματικά εντυπωσιακή τίποτα δεν έχει μείνει ίδιο,ούτε καν η by default γραμματοσειρά. Όλα πολύ λιτά,χωρίς όμως την προηγούμενη προχειρότητα καλοσχεδιασμένα και με καινοτόμα εργονομία. Βαθμός δυσκολίας πολυ μεγάλος αφού οι bootloader δεν είναι ακόμα έτοιμοι για αυτο,παρ'ολα αυτα η hackint0sh κοινότητα με την συλλογικότητα της πάντα θα βρίσκει λύσεις,και το επίπεδο πλέον είναι πολύ ψηλό.. Συνεχίζουμε και η αλήθεια είναι οτι πρώτη φορά μας αρέσει η beta 1 τόσο ώστε να λειτουργούμε από την σκέπη της από την πρώτη μέρα εγκατάστασης... Stay Tuned.. Update 6/7/2020 > Έχουμε και USB boot τελικά.. Προχωράμε.. Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2020 από MoviemakerGr 7
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Ένα ερώτημα είναι : Πως να τρέχει άραγε σε ένα 10πυρηνο 10ης γενιάς ?? 1
MoviemakerGr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Clean install Big Sur BETA II on Z490 !! it's here..
MoviemakerGr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Welcome to "Big Sur World" my MSI babe.. . 🥰
alexakos89 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Ωραίος!! Ερώτηση , στον εξωτερικό που το έχω τρώω κάτι λαγκιες του τυπου να ανοιξω το control center,.clean install ειναι με OC , στον εσωτερικο υπαρχουν? Η είναι smooth εμπειρια? Για να κανω την μεταβαση για everyday use. Γιατι ειναι μεγαλη η αλλαγη και ωραια !
MoviemakerGr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 5 λεπτά πριν, alexakos89 είπε Ωραίος!! Ερώτηση , στον εξωτερικό που το έχω τρώω κάτι λαγκιες του τυπου να ανοιξω το control center,.clean install ειναι με OC , στον εσωτερικο υπαρχουν? Η είναι smooth εμπειρια? Για να κανω την μεταβαση για everyday use. Γιατι ειναι μεγαλη η αλλαγη και ωραια ! Στο desktop δεν τις εχω,στο laptop τις εχω και εγώ,και νομίζω - ελπίζω ότι είναι ακριβώς γιατί στο laptop είναι σε USB 3 εξωτερικός,αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος. Παρ'ολα αυτά πιστευω ότι είναι πολύ νωρίς ώστε να προχωρήσεις στην αλλαγή,πάντα η public beta δείχνει που κάθεται η μπίλια και αυτή περιμένουμε.. ίσως και μια,δυο εκδόσεις ακόμα.. 1
MoviemakerGr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Στις 22/7/2020 στις 7:46 ΜΜ, alexakos89 είπε Ωραίος!! Ερώτηση , στον εξωτερικό που το έχω τρώω κάτι λαγκιες του τυπου να ανοιξω το control center,.clean install ειναι με OC , στον εσωτερικο υπαρχουν? Η είναι smooth εμπειρια? Για να κανω την μεταβαση για everyday use. Γιατι ειναι μεγαλη η αλλαγη και ωραια ! Στην Beta III έστρωσαν όλα άρα δεν είχε να κάνει με τον εξωτερικό δίσκο τουλάχιστον σε εμένα..
alexakos89 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Στις 23/7/2020 στις 9:09 ΜΜ, MoviemakerGr είπε Στην Beta III έστρωσαν όλα άρα δεν είχε να κάνει με τον εξωτερικό δίσκο τουλάχιστον σε εμένα.. προσπάθησα να την κατεβασω απο το software update αλλά παιρνω error οτι χαθηκε η συνδεση στο ιντερνετ και δεν την κατεβαζει ποτε..
WizeMan Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Δηλώνω παρών Beta profile και update από 10.15.6. Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2020 από WizeMan 1
ksessalonikios Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 @WizeMan να φανταστώ κι εσύ με opencore παίζεις;
WizeMan Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 27 λεπτά πριν, ksessalonikios είπε @WizeMan να φανταστώ κι εσύ με opencore παίζεις; Yes
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 6/8/2020 στις 3:40 ΜΜ, WizeMan είπε Δηλώνω παρών Beta profile και update από 10.15.6. Public ?? Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2020 από WizeMan
WizeMan Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, MoviemakerGr είπε Public ? Developer Beta 4. Έχω πρόσβαση στα profiles λόγω δουλειάς (όχι ότι δεν μπορεί να τα βρει κάποιος διαφορετικά)
WizeMan Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Bir Sur Developer Beta 10 Επειδή η Beta 10 του Big Sur θέλει περισσότερο χώρο για memory allocation πρέπει να χρησιμοποιήσετε το latest commit του OpenCore 0.6.3 από το Master Branch και να κάνετε τις συγκεκριμένες αλλαγές στο Booter -> Quirks: DevirtualiseMmio: YES ProtectUefiServices: YES 1
MoviemakerGr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 ...και προς θεού μην κάνετε την βλακεία που έκανα εγώ ενώ χρησιμοποιούσα OC 0.6.3 μετά χρησιμοποιούσα παλιότερο configurator και έχασα την μπάλα κάποια στιγμή μέχρι να στροφαρω και να βρω τι έφταιγε.. 😂😂😂 Πάντως η Apple έφτασε σχεδόν Νοέμβρη και GM version δεν έχουμε.. ελπίζω να είναι για καλό..
Προτεινόμενες αναρτήσεις